Kızlar size ihtiyacım var..

bu yaptığı çok çok ağır bişey ya
buunun göz yumulcak bi tarafı yok, ne demek denedm ya bu kadar iğrençlik mi olur,
ilişkiniz ciddileşmeden keşke söylemeseydin , senin ne mal olduğunumu ortaya çıkarmaya çalışmış AKILLI!!!!!!!
nefret edyorum erkeklerden bazen..
ben birde düşlünürdümöle sitelerde ne halt işi var miğdesiz pislik sapık diye
uzak dur, resmen beyinsiz bu adam, çok sinirlendim ya

Önceki ilişkinle yaşadıklarından pişmansan böyle bir şeyi asla bir başkasına anlatma bir daha... Bu durumu kullanmaya çalışmayacak bir erkeği çok nadir bulursun.. Bir askeri de beklesen bile ne yazık ki ülkemizde bu korkuyla yaşamak çok zor.. Ben sevgilimi kısa dönem askere göndermeye bile korkuyorum.. Kendi çevrenden sık sık görüşüp, daha iyi tanıyabileceğin, anlaşabileceğin biriyle evlen ve özelini kendine saklayıp yapabiliyorsan bekaret konusunu farklı şekilde hallet.. Hayatın boyunca yüzüne vuracaklarına varsın kimse bilmesin.. Bizim erkeklerimiz bunu anlayıp kabullenebilecek durumda değil henüz..

inanmıyorum.bırak lütfen gülüşünü falan.aklını kullan yenilme sakın arasa da yalvarsa da.doğru düzgün biriyle karşılaşırsın birgün.

Bu arada seni tehdit falan ederse şikayetçi olursan hayatı boyunca askeri cezaevinde yatar herhalde :s

sapık adamın hali bir başka
senden tepkiyi alınca kıvırdı desene

yolver soysuza gitsin.

tabii ki..ben seni denemek için öyle dedim ...diycek..başka ne diyebilir ki?

Azıcık aklın varsa o adamı hiç tanımamış kabul et kendini..

Ona karşı zaafın fazla..

Eğer devam edersen seni bir şekilde kandırır baksana sana böyle ahlak dışı birşey teklif eden adamın gülüşünden bahsedebiliyorsun hala..

Kızım gözünü aç, sonun kötü olur..Hem de öyle böyle değil...

hayır benim anlamadığım yanii.benimle birlikte olur musun? demek başka...başkalarının izlemesi şartıyla birlikte olur musun ? demek başka..

mantık ne burda? anlamadım ki?
doğru mu anlamışım.

bide kabuletseydin ciddi düşünmezdim demiş geyik töbe töbe
ne yani herşeyinle kabulüm ama bi deneyim şu kızımı demiş kendince terbiyesiz
ne yaşarsan yaşa doğru veya yanlış nolur böyle olura olmaza anlatmayın
sonra haddi olmayan insanlar sizi bununla değerlendirip yargılamaya kalkıyor

Son düzenleme:
Yok artık gerçekten delirmemek elde değil nasıl böyle ahlaksızca bi teklif yapabiliyor anlamış değilim.akıl mantık kabul etmez şeytanın aklına gelmez bunlar üstelik bi de seni denedim diyor sonrada hemen döneklik yapıp affet demelere başlıyor.aman haa arkadaşım gülüşü falan yazmışsınız ne olur yapma sen bu kadar değersiz olamazsın.sen ne olursan ol asla böyle bir aşağılanmayı kabul etme arkanı hemen dön sakın bakmadan hayatına devam et.hala daha mert ve dürüst insanlar var bu hayatta seninde onlardan birini bulman yakındır...

Bir de konu sahibine şunu sormak lazım..
Siz o kişinin hakkari de asker olduğundan emin misinz?
Bana hiç öyle gelmedi..

Resmen bu işin sonu tehditlerle sizi başka yollara sokmak gibi geldi..Tuzak resmen bu..

Böyle bir durumda burda konu açmanız bile garip..

ben olsam ödüm patlardı ..kimin eline düşüyor muşum da haberim yokmuş..gibi..ama siz hala gülüşünden bahsedip açık kapı bırakıyorsunuz kendinize..

çok cesursunuz valla..

Adam gayet sapık ve belli ki o sitede daha önce de birileriyle birşeyler de yaşamış olabilir..
Bence ondan kesinlikle uzak durmalısın çok üzücü ama sakın pas verme..Zaten 1 kere
görüşmüşsün ..Lütfen uzaklas ,sana erkek mi yok..Bu adam evlenince de grup seks yapalım
der ..Sakın ola yanılma ..

Ya ben çok safım ya da bu gibi zihniyetler çok akıllı taşıyor artık sığmıyor zekaları

Yahu güzelim kızma ama senin ödünün patlaması gereken yere gülüşü çok tatlı diyorsun
Yemişim gülüşünü
Bundan sana yar olmaz.

Bende sana katılıyorum
Bu adam bence ya ruh hastası bir sapık
Ya da kızları kötü yola Sürüklemeye çalışan bir pislik
Uçurum diye bir dizi vardi orda alex karakteri geldi aklıma, o da yakışıklı hoş bir tipti ve masum insanları kötü yola düşüyordu
Aman diyelim isterse brad Pitt olsun
Bu adam Allah'a yakın bayanlara uzak olsun

Terbiyesiz ahlaksiz namussuz edepsiz hatta s.rfsiz,
ya allah askina, nasil bir dünyada yasiyoruz artik,
midem bulaniyor ya gercekmi bunlar ?
Insanlar bukadar sapiklastimi?
Sapikligin adini fantezi koydular,

Ve bu adam sapigin önde gideni besbelli, hayalin basini cekenlerden,
kesinlikle uzak durmalisin, hatta 100 km yanina yaklasma,
bu adam cok fena ve cok profesyonele benziyor bence,
hala gülüsünden ve masumiyetinden bahsediyorsun ya PES diyorum!

Düsüncesi bile korkunc offfffffffff

erkeklerin gözünde kobay fare gibi mi görünüyoruz acaba?
denedim tuttu tutmadı..
hay beyinsizler hay!!
şimdi acayip ağır bir şey diicem banı yiicem ha! zor duruyorum..
kibarca şöyle diyeyim kendisi sanırım böyle bir denemenin ürünü
haysiyet fakiri

Bu konu aklıma getirdi size de anlatayım istedim. Üniversite hazırlıktayken arkadaşlarım bir site ismi söylemişti facebookun ilk hali gibi gizlilik olmadan tanımadığınız kişiler profilinize mesajlar, videolar bırakabiliyordu onaylanmadan direk görünüyor yani. Gayet sapık sapık amcalar teyzeler var ama aynı zamanda ingilizce öğrenmek isteyenler yazışıyor ve ben çaldığım yabancı bir hatunun fotoğrafı ve uydurma bir isimle orada bulunuyorum.
Türk 50'li yaşlarda bir adam mesaj attı, webcam le konuşmak istediğini söyledi (İngilizce yerlerde tabii) Biraz işletmek için uydurma msn imi verdim, amcayı kandırıp önce onun kamerasını açtırdım, tabi yalvarıyor falan ben de açayım diye, sonra Türkçe olarak küfretmeye başladım.. Öyle zannederim bir daha internete girememiştir
Geç saatlere kadar sadece erkeklerin takıldığı, içki satılan internet cafeler bile var. Konu sahibi bir kez görüştüğüne göre netten tanışmıştır, dünyada insan mı kalmadı arkadaşlar? Ben burnumun dibinde 2,5 senedir tanıdığım, ailesini bildiğim insana güvenemiyorum, her yaptığının altında mana arıyorum, bari burada yazılanlardan herkes ders çıkarsın.. İnternet iyi bir işe de yarasın koruyun kendinizi, uzak durun böyle ipsiz sapsızlardan!
Bir sürü sözlenme nişan konuları açılıyor özellikle gurbetçi kızlarımız iki üç kez gördüğü nette tanıştığı insanlarla evlenmeye kalkıyor, üzülüyorum sadece.. Başınıza her şey gelebilir, neye nasıl güveniyorsunuz? Kendi şehrinizden birileriyle görüşüp tanımaya çalışırsanız adınız çıkar diye korkuyorsanız tanımadıklarınızla hemen nişanlanın iyidir iyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…