Kızlar size ihtiyacım var..

Orbii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2012
1.267
1.797
178
Nasıl anlatsam bilemiyorum hani insan tanımadığı birine daha kolay anlatımış ya bunu çevremde kimseye anlatmadım çok sinir bozucu bir durum. Sırf bunun için üye oldum siteye.
Uzun süredir kimse ile birlikte değildim son ilşkim çok büyük bir hayal kırıklığı idi çünkü sonra biri ile tanıştım kendisi Hakkaride astsubay bir kere görüştük sonra geri döndü ilk zamanlar ark gibi görüyordum sonra bir sekilde ilgisinden etkilendim sevgili olduk. Bununla ark gibi iken anlatmıştım bunda önce ki ilişkimi nasıl kandırıldığımı bakire olmadığımı (sakın ayıplamayın beni )
neyse birgün konuşuyoruz bununla bana sordu
-benim için herşeyi yapar mısın
ben gayet masumca bir soru sanıp
- tabii dedim
bu bana soruyor gayet sıradan sorular işte
- beni beklermisin ben 1 yıl daha buradayım vs. vs.
sonra bombayı patlattı
- Yabancı bir site var orada çiftler birlikte oluyor siteyi ziyaret edenler seyrediyor maske takıyorsun bilmiyorlar kim olduğunu benimle o sitede birlikte olur musun
ben şoka girdim tabii ağzıma ne geliyorsa saydım engelledim telefondan whatsaappdan falan. Mail atmış bana ben seni denemek için yaptım diye böyle deneme mi olur ya. Nasıl ısrar ediyor varya yalvarıyor resmen ben zaten bunu kbl eden bir kızla ciddi düşünemezdim diyor falan bana şans ver diyor sizce ne yapmam lazım resmen midem bulandı ama ona karşı nedenini bilmediğim bir zaafım var. Öyle tatlı gülüşü vardı ki. Yaşım 28 hiç bu kadar kararsız olmamıştım. Kısaca anlatmaya çalıştım umarım uzatmamışımdır rahatlamam lazımdı

karşısındaki hatunun önceden cinsel deneyim yaşamasından fantazi ve çeşitli ahlaksızlıklara yakıştıran adamlardan biriymiş

densizzz

böyle deneme olmaz,kimse sevdiği kadına böyle br şeyin şakasını makasını yapmaz

sinirim bozuldu resmen,sakın kanma arkadaşım işi batırınca yalana baş vurmuş.

Ne o tatlı gülüşüne aldan ne de zaaflarına...

Öyle deneme olmaz bu bir ,

Deneyerek ilişkiye başlanmaz zaten bu da iki .

tatlım herkesin farklı farklı fantezileri var... eğer kendin istediğin için yapacaksan sorun yok. ama bu durumdan rahatsızsan ona sakın bir şans verme gerçek yüzünü göstermiş ters tepincede 180 derece dönmüş. ondan bi cacık olmaz dedikleride hiç inandırıcı değil

Ne denemesi be!
Terbiyesiz!
Resmen yem atmış!
Rica ederim uzak durunuz böyle tiplerden!!!

nasıl yani

böyle deneme mi olur

niyetini belli etmiş,bazen dürst olmak işe yaramıyor galiba.

nasılsa bakire değil deyip sapıtmış adam!!!

Yuh diyorum sadece şok oldum !!! Böyle bir deneme şekli olmaz bunu deneme için kullanması bile iğrenç birşey hayır birde şu var deneme ne ya neyi deniyor ayakkabı mı alıyor ! İğrenç ya şok oldum !!!

Canım sen bu heriften uzak dur.
Bakire değilsin diye böyle ahlaksızca bişeyle deneyemez seni.
Bakire olsaydın neyle deneyecekti? benimle yatar mısın mı dicekti acaba.

Çok terbiyesizce bi davranış.
Lütfen uzak dur ve senin değerini bilecek insanı elbet bulursun.

Beyinsize bak hele.
Denemeymiş.

Bu adamdan uzak durmanın bi uyarısı sana bu.
Başka uyarıya maruz bırakma kendini lütfen.

Şaka gibi

Adam bildiğin sapık.

Sakın yanına bile yaklaşma.

Yok yok. Gerçekten bu kadarıda fazla. Bence gülüşünü mülüşünü bırak kurduğu cümleye adapte ol emin ol doğru insan seni bulucaktır ..

Evlenmeden evvel biz de küçük oyunlarla denedik ama hiç biri böyle ahlaksızca değildi.

Adam sapığın önde gideni bence çok sinir oldum ya birde askermiş vatan bekliyor namus bekliyor hey Yarabbim ya

Asıl anlamadığım da şu erkek (!) müsfetteleri için kafa patlatıyorsunuz ya..
Böyle bir adama nasıl zaafın olur,gülüşünün tatlı olduğunu nasıl hatırlarsın?

yuhh!!!!!
çevir kazı yanmasın..
Denemiş miş! he he bizde yedik!!! adam olsa bunu kabul etmeyecek birinin o teklifi yapanı da kabul etmeyeceğini bilirdi!!!!

Ne insanlar var...

Yapman gereken tek sey hattını degıstırmek zaten dıger sıtelerden ve whatsapptan engellemıssın numaranıda degıstır tamamdır
uzak dur o pıslıkten

erkek lafı nasıl çevirirse çevirsin kızlar inanıyor işte
onun gibilerden arkana bakmadan kaç
zaten bir hata yapmışsın, o da aynı şeyi bekliyor

kanma ona arkadaşım
adam zaten ne düşündüğünü söyleyerek karaterini göstermiş
birçok erkek "ben bunları yaparım ama namuslu kız ararım" mantığında
ama ne yazık ki genç kızlarımız, hanımefendilerimiz, geleceğin anneleri, namuslarını da iffetlerini de aslında namussuz olan erkeklere çiğnetiyorlar
sonrası da ayrılıklar, hüzün, depresyon
aşk, güven, sadakat diye saf saf düşünüp kendilerini mahfeden tüm kızlara soruyorum
geleceğin çok değerli anne adayları,
İnsan Rabbinin emrine karşı çıkıp, en büyük yasaklarından birini göz ardı edip, nasıl mutlu olacağını sanır
Onun rızasını kaybeden insana hangi erkek, hangi kadın, hangi dost yardım edebilir

"Allah'ı bulan neyi kaybeder, Allah'ı kaybeden neyi bulur? Bulsa da başına bela bulur." Said Nursi

her insanın hatası olur, iyi niyetlisin galiba, gerçekleri görsen de tereddüt ediyorsun, temiz kalbine yazık, böyleleri insanı mahfeder
ama bu adamdan uzak dur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…