- 23 Kasım 2015
- 317
- 72
- 98
- Konu Sahibi melikelike
-
Bende anlayamadım gerçekten üstteki kilitli tarafi kırmış sadece anahtar olmadığı için bekleyememis benim sabırsız kocam 10 dakikaEşin çok tuhaf ya, patronda ayrı tuhaf. Aralarındaki diyolag saçmalık benim gözümde. Ben senin düğününe geldm falan Dolabı kırmak nedir mantıklı bi açıklaması var mı?
Ahhh aynen size katılıyorum üstelik hafta sonu bayramda falan tatil olan bi yerdiBu devirde is bulmak kolay mi ya? Neye guvenip atar yapmis ki?
Hayirlisiyla is bulur tez zamanda insallah..para icin kendinizi yipratmayin ama cidden kartlar falan sizde dursun bir muddet..alin elinden bir sekildeAhhh aynen size katılıyorum üstelik hafta sonu bayramda falan tatil olan bi yerdi
Selam kızlar eşim yaklaşık 3 yıldır aynı yerde çalışıyor. Geçen hafta pazartesi salı belinden dolayı 2 gün rapor aldı. Çarşamba günü işe gittiğinde patronu odaya çağırıp ağır hasta misin falan diye sorup konuyu maaşına zam yapmicagima getirmiş. Esim bu adamın hergün 6 da kalkıp çocuklarını okula götürüyor servis bozuldu 1 aylığına dedi 2.5 sene oldu esimde o zaman bende senin çocuklarını tasimam demiş patronu da eleman alırım senin maasini asgari ücrete dusururum demiş. Eşime ışte ben senin düğününe geldim gibi şeyler söylemiş bayağı tartışmışlar eşim ben çıkmıyorum sen cikartirsan cikar işten demiş. 1 ay kal burda iş bulunca çıkarsın demiş esimde inat etmiş siz çıkaracaksınız demiş 3 kere odasına gir çık tamam bütün haklarını veri cem gidebilirsin demiş. Neyse eşim eve geldi ama elinde hiç bir belge yok ertesi gün oldu biz muhasabecileri falan ariyoruz internetten arastiyoruz ne yapabiliriz diye. Şirketin muhasebesinden telefon geldi patron sana telefon vermişti hediye onu getirsin öyle ihbar tazminatını yatiricam demiş. Bizde o telefon bozulmuştu satıp başka almıştık. Neyse deli gibi evden çıktık ve o telefon markasını 5 katlı bir çarşıda aradık zar zor bulduk 330 lira telefon parası verdik ordanda şirkete gittik telefonunu verdik şimdi paranı yatiriyorum dedi. Biz tazminat parasıyla 2 aylık kiramizi ve kredi kartlarimizi yatırdık. Yine elde kaldı 0 bugünde eşim sabah erken kalkıp şirketten defteri kalmış içinde şifre falan yazan onu almaya gitti. Kilitli dolaptaymis esimde dolabı kırmış kiripta aldım dedi. 1 saat sonra muhasebeci aradı patron gelsin yaptirsin yoksa polis cagiricam demiş neyse eşim gitmiş gerçektende polisler gelmiş senin calisaninla aranda yaptirsin demiş gitmiş. Eşim bu sefer dolap aramış 100 liraya da yeni dolap almış. Az öncede ben borclarimizn sifirlandigini zannederken hafta sonu arkadaşınla 150 lira harcadığını öğreniyorum. Ben 5 liranın hesabını yaparken böyle yapmasi çok canımı sıktı. Bir sürü laf söyledim yatak odasından bir sürü mesajlar attım oturma odasına geldim yok kızlar ben bu adama su an nasıl bir tavır göster meliyim düşünmekten cildiricam artık tamam morali bozuk olabilir ama biraz düşünmesi gerekmez miydi
Ben çalışmıyorumSiz çalışıyor musunuz?
Ben çalışmıyorum
İçkiye bana son dedi arkadasimlayim dedi üstüne bide evde devam etti sırf bu içki yüzünden bu yuvayi dagiticamO patronda tam agzini yirtmalikmis.
Herneyse gururuyla ayrilmis isten kocan diycem ama.
Diger bi konu; bu 150 tlyi nerye harcamis?
Ne diyor sorunca?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?