KIZLAR SİZE SORUYORUM OLURMU

duyduğum en saçma şey.
kocanın sana saygısı olsaydı 20 yıllık evliliğinizde tüp bebek yapmayı akıl ederdi herhalde.
ama o başka kadından çocuk yapıp köyde kapatması yapmış.
kendi hayatına ve yoluna bak lütfen.
sana değer veren biriyle yap.
çocuk bir proje değildir. eğer mutlu aile ortamında doğma gibi bir şansı varsa onu elinden alamazsın.
çocuk doğar doğmaz kargaşa içine doğacak.
çok yazık.

ya da e-devletten başvuru yap koruyucu aile ol .Ailesi olmayan bir çocuğa bak daha iyi olabilir ,kendi yumurtalıklarını dondurt ilerde sevdiğin biri çıkar tüp bebek denersin.Herşeyin yolu var ama ex kişiden çocuk olmaz

Bence siz diger kadindan cocugu olmus diye bu kadar ayni adamdan covuk istiyorsunuz adamla degil savaşiniz diger kadınla...
benim kimseyle savaşım kavgam yok hele o kadınla ben eski eşime nefsine sahip olamadığı için kaynanam senelerce eski eşimi evlendirmek istedi sonunda başardı yoksa benim tek derdim arzum anne olmak

benim kimseyle savaşım kavgam yok hele o kadınla ben eski eşime nefsine sahip olamadığı için kaynanam senelerce eski eşimi evlendirmek istedi sonunda başardı yoksa benim tek derdim arzum anne olmak
arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ben hep düşük yaptım olmadı o yüzden tüp bebek dedim bide bana dokunmasını istemedim eski eş ve kaynanam cok geri kafalıydı tüp bebeğe karşılardı zanediyorlardı ki başkasının spermini kullanıyorlarmış diye eski eşimi korkutuyordu kaynanam ne kadar cahilce beni hiç doktora götürmediler ben gerçekten çok saf ve salaktım eşimi bi baba gibi koruyucu gibi g
Eşin şimdi ne yapıyor diğer kadınla mı yaşıyor? Boşandınız onunla mı evlendi?
nikahsız yaşıyor diye biliyorum istemiyormuş nikah yapmak kaynana kişisi zorluyormuş ama yapmıyormuş nikah komşudan duymuştum

Canım benim neredeyse bütün konularını okudum. Hayatın zorluklarla geçmiş ve geçmeye devam ediyor ama olsun canın sağ hepsiyle başedebilecek güçtesin. Sana naçizane bi kaç önerim olacak.

Öncelikle tüp bebekle de olsa doğacak bebek için senin arkandan bir çok iş çeviren eş-kayınvalide ikilisiyle az da olsa sürekli görüşmek zorunda kalacaksın. Adamın yeni eşinden hiç bahsetmiyorum bile. Bebeğimi aldım kapımı kapadım durumu ne yazık ki olmaz. Sırf seni rahatsız etmek adına bile çocukla iletişimde olacaklardır. Bence eşine bunu söyleme bile çünkü bu onu senden ona bir barışma niyeti olarak algılayabilir.

Bir diğer husus çocuk sahibi olma isteğini çok çok iyi anlıyorum çünkü bende 2. çocuk isteğiyle yıllardır uğraşıyorum bu konuyu Rabbim seni imtihanın etmiş amenna. Belki de annesiz babasız bir yavruyu evlatlık etmen gerekiyordur. İki defa bebeğin ölmüş yaşın da sınırda bence bir çocuğu evlat edinebilirsin. Oradaki çozukların anne baba hasretini sen bizden daha iyi bilirsin çünkü sende o yurtlarda kalmışsın anladığım kadarıyla..

Son olarak da şuan hangi işte çalışıyorsun boşandıktan sonra onu anlamadım ama daha önce sosyal hizmetlere bağlı kurumlarda kaldığın için devlet memuru olma hakkın var. Yani çocuk esirgeme kurumunda kalan her çocuğun ileride devlet memuru olma hakkı vardır.

Herşey gönlünce olsun. Allah yardımcın olsun.

Geçen sene 38 yaşındayım yazmışsınız bu sene nasıl 41 oldunuz profilde de 42

Bu şartlar tabi ki sağlanmalı. Fakat yıllar geçecek kadar mı?

Sanırım Kıbrıs ta sperm bankası var. Onu bir düşünün derim.

Diğer yandan ne inşaat işçileri var. ben söylemedim seda sayan söylüyor.

Anne olmak için eski eşe ihtiyaç yok. Adamı zaten sperm bankası niyetine kullanacaksın. Git birileri ile tanış bir kaç gece bir şeyler yasa sonra çık gel. Bu bile bir yöntem.

Bana koca yok diye çocuk evlat edinmek saçma geliyor. Çünkü mümkünse hamile kalmak onu yaşamak sonrasında doğurmak vs imkanından sırf koca yok diye mahrum kalmayın.

sağolun sadece bir düşünceydi ama arkadaşlarımında hakkı kurtulamam eski eştem benim için en doğrusu evlat edinmek galiba

Ama tamamda boyle birsey yaptin diyelim.bosandgn sana yalanlar soylyen ne blm omrunu heba eden birinden cocuk ypmak dusuncesi cok berbat. Sen onu hayatindan cikarmissin zaten tekrar sokmak niye. Uzulerek belirtiyorum saglikli karar veremiyorsun. Yani cocuk sahibi olmak istemeni anlayablyorm. Evlatlk edinemezsn galiba bosandgn icin. Sperm bankasi dicem ama cok mu hayalcilik olur . ne oldugu belli olmayan birinden... Uzuldum senin icin umarm mantikli bir karar verirsin

öncelikle yazım hatalarım için özürdilerim tekrarda hepiniz sağolun ben anne olmak için çağreler arıyorum sadece ama bu düşüncem sağlıklı değil biliyorum biraz araştırdım evlat edinmek kolay bişi değil senelerce bekliyorsun yani zor aslında muracat edicem ama ümidim hiç yok neyse biraz daha araştırıcam kıbrısı ama bilmiyorum korkuyorumda bitaraftan nasıl olur etik olurmu yanlış anlaşılmasın islami açıdan nasıl olur şimdi diceniz eski eşten etikte kıbrısmı etik değil bakıcam araştırıcam biraz daha tedavim devam edicek psikolojik olarak inşallah herşey güzel olur ama nedese benim umudum yok galiba hayırlı geceler arkadaşlarım iyiki varsınız

Ömür boyu o adamla seni bağlyan bir çocuk olucak ve seni sadece aşağıya çekicek o adam evlat edinmek te bi çare olabilir aslında?

Şimdi okudum islami açıdan eğer kız evlat edinirsen sıkıntı olmaz erkek evladın yanında seninislami şartlara göre ergenliğiyle evde kapalı durman(tabi tesettürlüysen) bile gerekebiliyo diye duymuştum

Esinle neden ayrıldın, dayak şiddet vs var mıydı? Merhametsiz biriyse deneme bile. Ama artık birini bulman zorsa sen bilirsin

Yasin kacki? Eski esinden hamile kalmak hic mantikli degil. Bebek bu tek basina mi buyuteceksin? pislik bi babasi oldugunu ogrenince sana hesap sormayacak mi? Annelik cok guzel anliyorumda duygularini ama..bu sekilde gercekten gene cok yipranirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…