KIZLAR SİZE SORUYORUM OLURMU

Evlatlık alın. Evlilik şartı yok. Diğer şartlarınız uygunsa hemen işlemleri başlatın. İstemediğiniz adamla aranızda ömür boyu bir bağ olacağına kimsesiz bir masuma anne olursunuz.

Hayir hayir hayir. Nerden tutsan elinde kalir. Yasiniz kac? Bence evlenecek birini bulun onunla cocuk yapin. 20.yilinizi çalan bir adamdan cocuk yapmanız cok büyük hata olur. Hem artik nikahli esiniz de degil. Tekrar mi evleneceksin? O zaman bunca caba niye? Sana kızmıyorum. Yalnızlık kötü ama cocugun da mutlu bir anneye hakki var. Buda o kisi hayatinda olduğu sürece imkansiz. Hem onu bir cocukla ödüllendirme

Bir çocuk için sizi hiçe sayıp sizi aldatıp ,başkasından çocuk yapan adamdan çocuk sahibi olmak ne kadar sağlıklı ?

Kesmişsiniz kangrenli parmağı halen ondan medet umuyorsunuz. Ve bir çocuk olursa hiç kurtulamayacaksın

Al bir evlatlık bari hem gariban kurtulsun hem sen annelik sevgini tat.

Sorunuza cevap;
Olmaz nedeni ülkemizde yardımcı tekniklerle hamile kalmak için evlilik şartı aranır,yani yasal olarak isteğiniz mümkün değil.
Ayrıca rica ediyorum bu kadar bencil hareket etmeyin sizi her türlü ezmiş başkasıyla birlikte olan bir adamdan çocuk yapmak ne kadar doğru siz adamdan vazgeçememişşiniz bence ,Kişisel hırslarınıza lütfen masum yavruları alet etmeyelim..
Birde aklımın almadığı 20 yıldır evlilikte hiçbir şekilde yardımcı üreme tekniklerine başvurulmamış iş bitmiş ben tüp bebek istiyorum ne kadar doğru sizce??
Ayrıca arkadaşlar çocuk isteğiniz doğrultusunda çok güzel fikirler vermiş değerlendirin

Hayır... Bebeğin geleceğinide düşünmek lazım istermiydi diye.. Kedi yavrusu değil bu insan getireceksiniz dünyaya onun hayatı hisleri ne düşünecegi sizin isteğinize daha onemli

Evli olmadan tüp bebek yapmak maalesef imkansız Türkiye de
Eski eşten çocuk yapacağınıza maddi imkanınız varsa Kıbrıs'tan sprem bankasından yararlanın hamile kalmak için
Hem çocukta yürümemiş bir ilişki arasında heba olmaz

Konu sahibi 41 yaşında sanırım.
Şimdi evlat edinmek istese edinemezmi?

tabi edinir. ama 1 yaşında en küçük edinebileceği. arasında 40 yaştan fazla yaş olamaz
ne kadar küçük çocuk alırsa o kadar iyi olur. ilk terbiyesini anneden alır uyum süreci kolay olur.
bir de tek başına alacak sorumluluğu en kolayı olmalı. hemen de sıra gelmiyor. birkaç yıl bekliyor aileler sırayı. bunu da hesaba katarsak. 43-44 yaşında sıra gelse, çocuk 3-4 yaşlarında olur en küçük

Beni aldatan eşten neden çocuk yapayım ki öyle yada böyle istemem.

Guvenmediginiz bosandiginiz dokunmak bile istrmedigniz bir adamdan cocuk sahib-i olarak aranizda bir bağ yaratmis olacağınzn farkindamisiniz?.neden durduk yere basinza dert acicaksnzki. . Madem tek.celsede bosandiniz tamamen cikarmissiniz hayatinzdan ne gerek var tekrar hayatinizda bir yer edinmesine.

Bekarken evlat edinebilirsiniz. Bence eski eşi hiç karıştırmayın. Ben olsam o topa bi daha girmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…