evli olmayan bayana çocuk vermiyorlar maalesefEvlât edinin..
Ömür boyu o adamla mecburi bağın olacağına...
evli olmayan bayana çocuk vermiyorlar maalesef
Türkiye de yaşamıyor musunuz?evli olmayan bayana çocuk vermiyorlar maalesef
yani evli olma sartı aranmıyormu aile olmasıTürkiye de yaşamıyor musunuz?
Çünkü bu ülkede 30 yaşını aşan maddi duruu iyi kadınların evlat edinme hakkı bulunuyor
Aklıma şimdi geldi 50 yaşında bi teyze vardı tanıdığımız komşusu vefat etmişti kızını evlat edindi..evli olmayan bayana çocuk vermiyorlar maalesef
yani evli olma sartı aranmıyormu aile olması
Şarkıcı Nilüfer seneler önce evlat edindievli olmayan bayana çocuk vermiyorlar maalesef
çocuk yuvalarına bi kaçkez gittim yüreyim dayanmıyo arkamdan anne anne değişleri öldürsünler beni daha iyi hepsini alıp eve getiresim var gönüllü annelik bana göre değilBöyle birsey olursa eğer o adamla ömür boyu bağınız olacak farkinda misiniz?Hep bir sekilde görüsecek,iletisim halinde olacaksiniz.Peki böyle iğrenç bir adami hayatinizdan atmis,yeni bir sayfa açmis,tekrar benliğinizi bulmusken tekrar bir sekilde hayatiniza dahil etmek niye?Değer mi sizce.
Çocuk seviyorsunuz evet ama yalniz kalmamak adina çocuk yapmak bencilce bence.Belki çok daha iyi baba adaylari çikacak karsiniza.Yasiniz kaç bilmiyorum ama artik tıp baya ilerledi.En son gördüğüm bir haberde 56 yasinda bir kadin doğurmustu.Yumurtaliklari falan da donduruyorlarmis daha sonra hamile kalabiliyormussun falan öyle seyler var yani.
İçinizde kocaman bir çocuk sevgisi varsa eğer o kadar sevgiye aç çocuklar varki yuvalarda,onlara gönüllü annelik yapabilir koruyucu ailesi olabilirsiniz.Her hafta biraraya gelir iyi vakit gecirirsini.
Yada belki karsiniza iyi biri cikar evlenirsiniz.Çocuğunuz olmazsa evlat edinirsiniz.Çocuk sahibi olmak için kendime bu kötülüğü yapmazdim ben.Kusura bakmayin düşünceniz çok saçma.Akil alir gibi değil.
bilmiyordum bunuTMK Madde 307 - "Evli olmayan kişi otuz yaşını doldurmuş ise tek başına evlat edinebilir. "
insanlara güven varmıki 20 yılımı heba ettim ne oldu koca bi sıfır ama ne bileyim haklısın belkideBaşka birini bul çocuğuda ondan yap, hem kocan olsun hemde çocuğun. Ne bu sanki karşına birdaha biri çıkmayacakmış gibi yazmışsın
insanlara güven varmıki 20 yılımı heba ettim ne oldu koca bi sıfır ama ne bileyim haklısın belkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?