- 10 Mart 2013
- 1.862
- 1.491
- 133
vaz geçtim zaten olmayacak bir iş allaha bırakıyorum kalbimi dualarımı ama evlat edinicem kismetseYasin kacki? Eski esinden hamile kalmak hic mantikli degil. Bebek bu tek basina mi buyuteceksin? pislik bi babasi oldugunu ogrenince sana hesap sormayacak mi? Annelik cok guzel anliyorumda duygularini ama..bu sekilde gercekten gene cok yipranirsin
evet inşallah evlat edinicem uzun bekleyiş süresi var olsun nasibimde varsa olurBence sacma bir fikir. Kibrista asilama yapiyorlar cok lazimsa. Ama evlat edinin derim.
Insallah rabbim gonlune gore versin canim. Annelik icten gelen birseydir ve dogurmak sart degil.vaz geçtim zaten olmayacak bir iş allaha bırakıyorum kalbimi dualarımı ama evlat edinicem kismetse
evet bende öğle düşünüyorum bende bir müddet orda kaldığım için biliyorum oraların durumunu sevgiye aç onlarca masum yavru gittim bi kaç kez ama yüreğim kaldırmıyor deli oluyom hepsini alıp eve kaçırasım geliyoInsallah rabbim gonlune gore versin canim. Annelik icten gelen birseydir ve dogurmak sart degil.
aşkmıı amannn zor be arkadaşım bu yaştan sonra yaş olmuş 41 42 bundan sonra zor güvenirim birine beraberliğe korkarım ama yinede hayırlısı diyelimYeniden aşk dene.
Aşk konusunda şansını zorla bence.
Ama eski esten çocuk kötü bir fikir bence.
üzülmeyin 20 yıl hayatınızı adadığınız insan sonunda tekmeyi vuruyor öyle bi vuruyorki aldatarak hayatının içine ederek ben bundan sonra kime güvenebilirimki hakısınız evlat edinmek en hayırlısıO adamdan çocuk düşünmeyin
Üzüldüm halinize
Hayırlı geceler arkadaşlarım beni bilenler bilir özetle eşimden tek celsede anlaşmalı boşandım donunuda alıcaktımda neyse eşimin başkasından çocuğu olduğunu öğrendim kaynanam sayesinde.Ara ara telefonda konuşuyoruz arıyor hal hatır sormak için çok lazımmış gibi.Neyse pisikolojik destekle kendime geldim ilçlarımı yarı yarıya indirdi doktorum işime geri döndüm tekrar ahben oldum.Tekrar benim ayaklarımın üstünde duruyorum dahada güçlü olarak ailem yok kimsem yok manevi olarak tek tabancayım anlıyacağınız.20 yıllık evlilikten sonra hoş evlilikte denmezmiş benim evliliğime yalanla güvensizlikle nasıl yürürdüki.Evet şimdi size sormak istediğim bir konu var bilirsiniz hamileliğimde bebeğimin kalbi durmuştu zorunlu kürtaj oldum kaybettim.Ben tekrar hamile kalmak anne olmak istiyorum şimdi diyeceksinizki kimden hamile kalacaksın yine eski eş kişisinden zaten gel desem hoplaya zıplaya koşa koşa gelir tüp bebek yöntemiyle çünkü bana dokunmasını istemiyorum çokmu saçma olur yada abesmi olur yaşım geçiyor bu fırsatı kaçırmak istemiyorum eş kişisiyle tekrar beraber olma düşüncem asla yok sadece kimlikte baba olucak istediği zaman görücek.Kızmayın bana nolursunuz çok yanlızım ben hayatta bana destek olucak yada yanlızlığımı giderecek kimsem yok.Ama yüreğimde o kadar çok sevgi varki helede çocuk sevgisi ilgi delisi olur benim bebeğimm.Neyse çok uzatmıyayım olurmu kızlar bu iş nasıl olur tekrar söylüyom insan sevgisiz güvensiz yaşayamazki benimde bu hayatta bir gayem amacım olur .Allaha emanet olun nolur kötü yorum yapmayın düşüncelerinizi artısı eksisiyle bekliyorum
Hayırlı geceler arkadaşlarım beni bilenler bilir özetle eşimden tek celsede anlaşmalı boşandım donunuda alıcaktımda neyse eşimin başkasından çocuğu olduğunu öğrendim kaynanam sayesinde.Ara ara telefonda konuşuyoruz arıyor hal hatır sormak için çok lazımmış gibi.Neyse pisikolojik destekle kendime geldim ilçlarımı yarı yarıya indirdi doktorum işime geri döndüm tekrar ahben oldum.Tekrar benim ayaklarımın üstünde duruyorum dahada güçlü olarak ailem yok kimsem yok manevi olarak tek tabancayım anlıyacağınız.20 yıllık evlilikten sonra hoş evlilikte denmezmiş benim evliliğime yalanla güvensizlikle nasıl yürürdüki.Evet şimdi size sormak istediğim bir konu var bilirsiniz hamileliğimde bebeğimin kalbi durmuştu zorunlu kürtaj oldum kaybettim.Ben tekrar hamile kalmak anne olmak istiyorum şimdi diyeceksinizki kimden hamile kalacaksın yine eski eş kişisinden zaten gel desem hoplaya zıplaya koşa koşa gelir tüp bebek yöntemiyle çünkü bana dokunmasını istemiyorum çokmu saçma olur yada abesmi olur yaşım geçiyor bu fırsatı kaçırmak istemiyorum eş kişisiyle tekrar beraber olma düşüncem asla yok sadece kimlikte baba olucak istediği zaman görücek.Kızmayın bana nolursunuz çok yanlızım ben hayatta bana destek olucak yada yanlızlığımı giderecek kimsem yok.Ama yüreğimde o kadar çok sevgi varki helede çocuk sevgisi ilgi delisi olur benim bebeğimm.Neyse çok uzatmıyayım olurmu kızlar bu iş nasıl olur tekrar söylüyom insan sevgisiz güvensiz yaşayamazki benimde bu hayatta bir gayem amacım olur .Allaha emanet olun nolur kötü yorum yapmayın düşüncelerinizi artısı eksisiyle bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?