- 7 Ekim 2018
- 497
- 197
- 33
- 40
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
-
Birkaç yıl önce bana sosyal medyadan bir mesaj geldi, adamın biri bir süredir bakıştığımızı ve artık tanışmak istediğini yazmış. Kendisine baktığımdan haberim bile yok adamı ilk kez görüyorum ve gözlerim 3 numara miyopAh bu bakismalar. Her bakani direkt benden hoslaniyor varsaymak...
Belki evli? Belki sevgilisi var. Neden yarin oglen musait dusunmuyor musunuz?
Bir daha dukkan mi magaza mi neyse ugramayin bile bence. Ben okurken gerildim.
Adam gerçekten kabaymış. Keşke siz de tanımadığınız insanın numarasını alıp yazmasaydınız. Güldüm affedinKızlar okuyanlar bilir mevzuyu..Konumu bilmeyenler icin hemen özet geciyorum..Hemen hemen hergun alışveriş yaptığım bir yerde bakistigim birisi vardı dış görünüş ve konuşma olarak hoslandim kendisinden..Isim soy isim ogrenmistim birisinden..Numarasini buldum bugun ama ama wat.yazip yazmama arasinda git geller yaşarken kendimi yazmış buldum.Yani anliycaginiz ilk adımı ben attim.Bazi imalarda bulundum anlasin ben olduğumu diye cunku beyefendi de cok ilgili bana karşı beni gorunce gozunu cekmiyor sagolsun..Ama beklemedifim bir tepki verdi kimson sen ya kim.oldufunu soyle ya kufuru basacam dedi..Ben şok tabi ismimi soyledim kimlik resmini at cabuk yoksa cok pis kufuru bascam dedi.Artik profile resmimi koydum tanidi simdi tanıdım kusura bakma dedi.Hepte maskeli görmüştü iyi tanidi bu aradaNeyse rabatsiz ettim iyi geceler diyip sohbeti kesmeye calistim nosunu nerden buldugumu sordu..Sonra da şu anda yazamıyorum arasam musaitseniz dedi.Bende musait degilim ama olsamda sanırım bu gerginliğin üstüne konusamam dedim...O zaman soyle yapalım yarın konusalim oglen 1 gibi musaitim dedi.Sanirim gerek yok dedim..Cunku kaba geldi bana.Ve çok agresif davrandi başlarda.Gerek yok deyincede sen bilirsin dedi..Ben tam hayal kırıklığı..Ama sonra sunu yazdi.Yazmak istersen oglen yazabikirsin iyi geceler dedi ve gitti..Madem.musait degil yazamiyor nasil arayim dedi.Hatami ettim ya uf
Platonigin umut veren siradan davranislari...Gormek istenileni goruyorlar sanirim.Birkaç yıl önce bana sosyal medyadan bir mesaj geldi, adamın biri bir süredir bakıştığımızı ve artık tanışmak istediğini yazmış. Kendisine baktığımdan haberim bile yok adamı ilk kez görüyorum ve gözlerim 3 numara miyopHer şeyi hoşlantıya yoruyor olmaları midemi bulandırıyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?