- 11 Aralık 2018
- 42.607
- 264.806
- 598
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
-
Belki adam sapık, belki manyak. Belki her gelen eli yüzü düzgün kadına aynı şekilde bakıyor.Adam deli gibi gözünü benden ayırmıyor ben cikmadanda çıkıyor arkamdan bakiyor 33 yaşındayım bir erkeğin ilgisini anlamayavak yasta degilim ki
Tanimak istedim ondan da o etkileşimi aldim istemezse kendisi bilirDemek biz de dün size" yazmayın adama, yazarsanız küfrü basacam ha" falan yazsaydık bizleri dinlerdiniz belki. Yani adamların bakisina çok anlam yüklemeyin dedik size ama zaten siz genelde burda yazanları dinlemiyorsunuz eski konularınızdan biliyorum. Olan olmuş boşverin o çocuğu ya da ergeni mı desem.
Ben 33 onun yaşını bilmiyorumVe asssssla yasini paylasmiyor bizimle
Konularına göre 31-32-33-34-35 yaşındaymış. Her halükarda 30 üstü yaniVe asssssla yasini paylasmiyor bizimle
Hoslandim ve ilk adimi ben attım olmazsa olmaz ne yapalimAdam gerçekten kabaymış. Keşke siz de tanımadığınız insanın numarasını alıp yazmasaydınız. Güldüm affedin
Tanımak için yazdim zatenYapmayin ya sonra tanittim kendimi
Adım atmak isteseydi atardı. Sonuçta siz de gözünüzü ondan ayırmamışsınız ilginizi illaki fark etmiştir. Birinin telefonunu gizlice almak hoş değil. Ayrıca evli olabilir Ya da nişanlı/flört... Bazı durumlardan emin olmadan ilk adımı atmamalıydınızAile iş yeri babasi abisi vs birileri var adım atmak istesede yapamayacak gibi geldi hem boyle ergence bakismak nedir yahu tanımak adına ben adim attim gerisini kendisi bilir
Ben asla cesaret edemezdim. Hirli midir hirsiz midir sapik midir? Ustelik hadi denemeye niyetlendim, “merhaba ben su su, sizi tanimak istedim, tlf numaranizi surdan buldum. Musait oldugunuzda yazarsaniz sevinirim” gibir bir mesaj yasiniza ve duruma daha cok uyarmis sankiBen 33 onun yaşını bilmiyorum
Şu da olabilirmişSoru işareti olmamış ya ilk mesaj için. Bence kaka emojisiyle falan hoşlantını belli etmeye çalışmalıydın
Heee masallah o zamanKonularına göre 31-32-33-34-35 yaşındaymış. Her halükarda 30 üstü yani
Kız erkek farketmez tanımadığınız birinin numarasını ondan izinsiz almak çok ayıp. Konuya gelecek olursak büyük hata etmişsiniz. Karşı taraf konuşmak istediğinde verdiğiniz tepkiler de çok absürt olmuş. En iyisi bir daha iletişime geçmeyin
Maskesizde tanıdı kız vallaŞu da olabilirmiş
Ay konu sahibi gece gece ilahi ya. Kız soru işareti koymak ne allah aşkına kafan mı güzeldi? Madem bir şey yapacaksın tam yap. Merhaba de kendini tanıt, profile de maskeli bi fotonu koysaydın kolay tanısın diyebence adam evli ya da nişanlı falan o yüzden öğle müsait olacak. İlk verdiği absürt tepki de nişanlısı ya da karısı deniyor sandığı için. Sonra alakasız biri olduğunu görünce atladı hemen
Isareti nereye koydunuzilk etapta sadece soru işareti yaptim
Ay evet ama ne yapiyim hoslandim yaKadın mı ilk adımı atsın erkek mi tartışmasından ziyade bu ilk adım diye sevimlileştirilecek bir şey değil; bildiğin taciz etmişsiniz adamı. Adamın haberi olmadan numarasını alıp kendinizi tanıtmadan mesajlar atmışsınız. Bunu bana yapmış olsaydı birisi ben direkt engellerdim.
Wats.aIsareti nereye koydunuz
Mesaji alintiladiniz da,okudunuz mu acabaMaskesizde tanıdı kız valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?