Kızlar sizi dinlemedim ilk adimi ben attim.

Tanimak istedim ondan da o etkileşimi aldim istemezse kendisi bilir

Aile iş yeri babasi abisi vs birileri var adım atmak istesede yapamayacak gibi geldi hem boyle ergence bakismak nedir yahu tanımak adına ben adim attim gerisini kendisi bilir
Adım atmak isteseydi atardı. Sonuçta siz de gözünüzü ondan ayırmamışsınız ilginizi illaki fark etmiştir. Birinin telefonunu gizlice almak hoş değil. Ayrıca evli olabilir Ya da nişanlı/flört... Bazı durumlardan emin olmadan ilk adımı atmamalıydınız

Ben 33 onun yaşını bilmiyorum
Ben asla cesaret edemezdim. Hirli midir hirsiz midir sapik midir? Ustelik hadi denemeye niyetlendim, “merhaba ben su su, sizi tanimak istedim, tlf numaranizi surdan buldum. Musait oldugunuzda yazarsaniz sevinirim” gibir bir mesaj yasiniza ve duruma daha cok uyarmis sanki

Soru işareti olmamış ya ilk mesaj için. Bence kaka emojisiyle falan hoşlantını belli etmeye çalışmalıydın
Şu da olabilirmiş

Ay konu sahibi gece gece ilahi ya. Kız soru işareti koymak ne allah aşkına kafan mı güzeldi? Madem bir şey yapacaksın tam yap. Merhaba de kendini tanıt, profile de maskeli bi fotonu koysaydın kolay tanısın diye bence adam evli ya da nişanlı falan o yüzden öğle müsait olacak. İlk verdiği absürt tepki de nişanlısı ya da karısı deniyor sandığı için. Sonra alakasız biri olduğunu görünce atladı hemen

Kadın mı ilk adımı atsın erkek mi tartışmasından ziyade bu ilk adım diye sevimlileştirilecek bir şey değil; bildiğin taciz etmişsiniz adamı. Adamın haberi olmadan numarasını alıp kendinizi tanıtmadan mesajlar atmışsınız. Bunu bana yapmış olsaydı birisi ben direkt engellerdim.

Maskesizde tanıdı kız valla

Ay evet ama ne yapiyim hoslandim ya

Bence o da kendince haklı sonuçta hiç bilmediği bir numara yazıyor.Bir de ortalık kızlı erkekli gerek sahte hesaplardan gerek numaralardan değişik dümenler çeviren tiplerle kaynıyor.Belli ki bu arkadaşında başı ağrımış zamanında,birileri alay ediyor filan sanmıştır (ya da iş arkadaşları dalga geçmek için yazıyor sanmıştır).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…