Kızlar sizi dinlemedim ilk adimi ben attim.

Şunun aynısını yakın zamanda yaşadım. Sizin durum nasıl sonlandı? Ben kimseyle bakışmıyorum dedim ki gerçekten bakışmıyordum. Sadece çevreyi seyrederken 5 saniye gözüm takılmış olabilir o da herkeste oluyordur. Adam trip atıp engelledi beni.

Israrla bakışmadığımıza inanmak istemedi en sonunda rencide edip kabalaşıp kendimden uzaklaştırmayı başardım. Sizi uğraştırmamış neyse ki

Evey işletiyor birisi sandim dedi

Adamla nerdeyse hicbir muhabbetiniz yokken tlf numarasini izinsiz bulup bir de mesaj atip size kibar davranmasini beklemissiniz. Az bile tepki vermis, benim de en kizdigim konulardan birisi. Ustelik telefonumu benden izinsiz vereni de bulur ona da ayrica kizarim. Ozguvene gel

Aile iş yeri babasi abisi vs birileri var adım atmak istesede yapamayacak gibi geldi hem boyle ergence bakismak nedir yahu tanımak adına ben adim attim gerisini kendisi bilir

Aile iş yeri babasi abisi vs birileri var adım atmak istesede yapamayacak gibi geldi hem boyle ergence bakismak nedir yahu tanımak adına ben adim attim gerisini kendisi bilir
Attığınız adım hiç ergence değil, çok olgunca bir davranış olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…