- 28 Temmuz 2017
- 2.723
- 6.756
- 158
- 28
Herkese merhaba eski konularımdan tanıyorsunuzdur. Sorunuma hemen geliyorum , biz şu hiç gelmeyen arayıp sormayan abim ve ailesiyle küçük abimin konuştuğu biri vardı kız istemeye gittik.Yine gözü paradan bir şey görmüyor. 1 hafta geçti, dün geldi bunlar salı günü de burada pazar vardı pazara gelmiş gelin kızını yine bize bıraktı kalsın diye annem bir şey diyemedi kaldı.Ve hiç durmadı ev telefonunu yere düşürdü ,ağladı filan 7 yaşında. Dün de annesi babası geldi kız götürdüler oğlan kalsın dedi çamaşırlarını getirmişler ben de dedimki , annemin dizi ağrıyor oğlan da 2 gün kalsın sonra kimse kalmayacak dedim .Oradan yengem sen karışamazsın dedi babannesi karışır dedi.Sen karar veremezsin dedi. Sabah da önümdeki kahvaltılıkları çekti oğlanın önüne ben de kalktım sofradan.Çocukların gelmesini istemiyorum kızlar. Az önce annem de kalk temizlik yap ,git bankadan para çek dedi.Ben de sabah orospu bilmem ne diyordun yapmıyorum dedim ,bankaya da gitmiyorum dedim ,bağırış çağırış kavga ettik birbirimize saldırdık ,evet ben de kavgada karşılık verdim artık dayanamıyorum kızlar .Annem de torunlarım gelecek seni ilgilendirmez dedi ,şimdi dışarıda elinde değnekle bekliyor devam edecekmiş beni dövmeye .Çığlık çığlığa defol dedim ,temizliğini yapmayacağım dedim.Bıktım bu hayattan kızlar . Ne yapmalıyım nolur yardım edin.Ağlıyorum şu an arkamızdan demedikleri kalmadı sırf internetimiz sınırsız diye telefon ve tabletle oynamak için kalıyorlar ,yoksa bizim evde bir şey yok oyuncak da yok. Çocukları kıskanıyorsun abine söyleyeceğim seni dedi söyle dedim elimide kapıya yumruk attım demek ben karışamam öylemi demek sen karışacakmışsın dedim.Bu evde hizmetçi olmaktan bıktım.Seneye atanıp gitmek istiyorum burası oyun parkı mı kızlaar nolur bakın bi .Dün gelin diyor ki annem bizi düğünde giydirecek hepimizi. Annem de hayır dedi düğün yapıcam giydiricem dedi.O pis gelinin fitnelikleri ,lafları yüzünden annemi gerçekten parçalayasım geldi kızlaar.Dün bu arada kız istemeye gittik dedim ya yaktığı gaz parasını küçük abimden aldı hiç yok demedi .Bıktım bunlardan hayatımdan atsam da çocukları göndererek annemle huzurumu kaçırıyor. Akşam da söylesin abime banane dayak yersem de yerim istemiyorum kimseye bakmayı.