kızlar sizlerin fikirlerine ihtiyacım varrrr lütfen ama lütfen okumadan geçmeyin...

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
ben 1 hafta öncesinde birisiyle tanıştım tanıdıktı ama bana farklı duygular beslediğini bilmiyodum neyse birbirimizi tanıyalım diye başladık ama ben ne bileyim herşey hızlı gelişcek hemen annesini gönderdi bize ben zaman istedim ama oda haklıydı biz küçük yerdeyiz herşeyin laf söz olcağı bi yer diyeyim size.neyse annesi geldi ama ben kendimi bi garip hissettim baskı altında gibi başka ortamlarda hayal ettim onun ailesiyle sanki yapamam gibi geldi ama bu onun ailesinin kötü olmasından değil annesi gayette sempatik ii bir aile. çocuğun kendine karşıda elbette bişeler hissediyorum ve harika bi nsan diyebilirim.. nişan yapmak istiyolar sonrasında anca rahat görüşürmüşüz kafam allak bullak oldu kızlar... bnde zaten vesveseci bi insanım eğer böyle bi insanlada evlenmezsem daha kimseyle evlenemem ben..hiçbişeyden mutlu olmayı beceremiyorum sadece evlilik konuusnda değil her konuda ohh yazdım rahatladım şimdi yrumlarınıza ihtiyacım varr...

Biraz acele etmişler. Keşke önce birbirinizi tanısaydınız da sonra nişan olayına girişseydiniz. Bu durumunu sizin mutlu olmayı becerememenizle bir ilgisi yok, cidden yangından mal kacırır gibi davranıyorlar.

Canım bir hafta böyle büyük kararlar vermek için çok kısa bir süre.
Neden yangından mal kaçırır gibi hemen nişan falan takılıyor.
Sen bu çocuğu ne kadar tanıyorsun, evlenecek kadar sevip anlaşabiliyormusun ki.
Ayrıca küçük yer demişsin , görüşünce bile laf olur da yarın öbürgün anlaşamayınca yada yapamıyacağım ben dediğinde
Nişan atmak daha sıkıntılı olmayacak mı.
Birbirinizi tanımak için zaman isteyin bence.
Duygularınızdan emin olup , uyuşup uyuşmayacağınıza bakın.
İnsanlar çıkmak için bile daha fazla zaman geçiriyorlar beraber.

Son düzenleme:
Birini öylesine tanımakla, hayat ortağı olarak düşünüp tanımak arasında fark vardır.
Ne kadar uzun süredir tanışıyorsunuz bilmiyorum ama farklı duygularla tanışıklığınız
henüz çok yeni. O yüzden nişan olmadan bir süre görüşmekte fayda var sanki.

Küçük bir yerde yaşıyor olsanız da aileleriniz bildiği sürece sıkıntı olmaz.

1 Haftada nişan kararı alınmış olması çok ilginç !
Merak ettin nerede yaşıyorsunuz siz ?

Nişan atmak sevgiliyken ayrılmaktan çok daha zordur, bir nevi boşanma gibi. Birbirinizi tanımadan böyle bir şeye kalkışmayın. Sanki oldu bittiye getirmek istiyorlar gibi bir his var içimde...

aslında bu olayda kimin ne söylediği değil senin ne düşündüğün önemli olan çünkü biz ne dersek diyelim sen yine bildiğini yapacaksın.iyi düşünmelisin canım bence

SLM cnm..Yazdigin cümlelerin icindeki mutlu olmayi beceremiyorum cümlesi önemli bunun nedeni ne peki..Yapi olarak böyleysen eger mutsuz olmak icin

herseyi bahane edersin kendine ettikcede üzülürsün bu kisir döngüde yasamak cok zor..Önce icinde bu konuyu halletmelisin

biraz erken ve aceleci davranmıslar ama yasadıgın yerden bahsettın belkıde uygun olanı budur demek gerek. senıde dusunerek hareket etmıslerdır....

Ben olsam ben de aynı şeyi düşünürdüm..bence nişanlanma hemen,önce karşındakini tanı,sevebilecek misin bak..baktın evlenmeye hazır hissediyorsun onunla o zaman tamam de..şimdi nişan olursa ve sen anlaşamayıp sevemeyip ayrılırsan,nişanlandı ayrıldı olur,asıl bu konu küçük bir yerde canını sıkar..

bence biraz görüşüp ondan sonra nişan yapmalısınız ... çünkü nişan bozulsa daha kötü olur ilerde ... birbirinizi tanıyın şartlarınızı iyice konuşun bir kaç ay geçsin en azından .. sonra isteme vs olur ... nişanı ve düğünü çok bekletmezsiniz arasını ...

ne olursa olsun 1 haftada nişan kararı almak çok erken. günümüzde görücü usulü evliliklerde oluyor ama bu kadar hızlı gelişmiyor insanlara birbirlerini tanıması için zaman veriliyor. küçük yer olsun büyük yer olsun bu durum aynı bence.

bir haftada nişan için çok acele etmişler.. birbirinizi biraz tanıdıktan sonra bence yapın nişanı sözü.. 1 ay 2 ay neyse. gezin tanışın baktın anlaşıyosunuz kısmetse olur zaten

1 haftada nişan istediklerine göre 1 ay sonra düğün istemeyecekleri ne malum. Bence erkek arkadaşınızla bu durumu bir konuşun aileler tanışsa bile nişan için acele etmemesini isteyin eğer daha sonra sizin istemediğiniz huylarını yönlerini görürseniz çok arada kalabilirsiniz bence..

şahsen ben olsam altında bişey ararım..yangından mal kaçırır gibi ne bu yaaa..
önce bi tanıyın edin birbirinizi..sankii oğlanda bi kusur var..hemen oluversine getirmişler..

bende eşimle tanıştığım gunden berı annesını benle tanıştırmak için can atıyordu. hatta ıkı ay sonra nışan ıstıyorlardı. kızıyordum bu ne acele daha bırbırımızı tanımıyoruz dıye. korkuyordum bu aceleden. nıtekım 5 ay sonra nişanlandık 1 sene sonra evlendık şükürler olsun onu tanıdığım ana
nıyetının cıddıyetınden de bunu yapıyor olabılır ama çok erken sakın bukadar erken verme bu kararı

beni o kadar rahatlattınızki anlatamam.. kendimden şüphelenmeye başlamıştım yani bndemi sorun var diye..aynı siizn dediklerinizi dedim bende eğer nişan atsam daha kötü yani. çocuk okadar kendinden eminki bende ona şaşırıyorum tek dediği ben senide ailenide tanıyorum gerisi teferruat diyor ama ben zaten yapı olarak zor bi insanım kızlar hemen mutlu olamıyorum malesef pskolojikmen zamanında sorunlar yaşadım halaaa etkisinden kurtulmuş değilim... böyle işte iyki varsınız sizde

işin oldu bittiye gelmesine izin verme.Gezmeden tozmadan bir şeyler yaşamadan nasıl karşındakini tanıyacaksın allasen
öyle 1 haftada adam tanınmaz Hele öyle nişan düğün gibi büyük kararlar alınmaz

işte asıl mesele bu duygularımdan emin olmak istiyorum kadın bana bi, tuhaf geldi sempatik olmasına rağmen heralde bişeler yaşamadım paylaşmadım onla ondan

bence acele etmee evlenınce cok pısman olursunn .. evlılık ole dısarıdan goruldugu gıbı tozpembe deıl maleseff sana tavsıyemm ııce tanımadan nısan v.s ısteme.. nıe bukadar acele ne gerek var .. aılesını ıı tanıı. ben esımle gul gıbı gecınırkenn kv sorun yaratıyor malesef.. kı esımde benımyanımda allahtann .. ınss acele bı karar vermessın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…