kızlar sizlerin fikirlerine ihtiyacım varrrr lütfen ama lütfen okumadan geçmeyin...

Yaşadığınız yer küçük,laf söz olur diye 1 haftadır tanıdığınız bir insanla nişanlanmayı düşünecek değilsinizdir herhalde.

elbetteki değilim canım. ancak karşıma çıkan insanların değişik böyle dengesiz olmasından o kadar yoroldumki artık bu konularda mutlu olcağmı pek sanmıyorum

Hiç hoşlanmam emri vaki işlerden sizi bu işin olmasına mecbur bırakmış arkadaşınız
güzel güzel gezip tozup konuşmak varken ne bu acele

sinir oldum bu salağa. sen de ki. benim de 1 haftada tanıdıgım adamla evlenmek gibi bi luksum olamazzzzzzzzzzzzz. ustune birde öküz de. arkasına bakmadan kacar...

sinir oldum bu salağa. sen de ki. benim de 1 haftada tanıdıgım adamla evlenmek gibi bi luksum olamazzzzzzzzzzzzz. ustune birde öküz de. arkasına bakmadan kacar...
canım ben şu süreçte neye uğradığımı şaştım bi taraftan artık bi evlilik yapıyım istiyorum karşımada birileri çıkıyo ama hep işte tuhaf çıkıyolar korkuyorum artık birileriyle görüşmekten

DIğer arkadaşlarn yorumlarını okumaya vaktim olmadı,sana da cevap vermeden geçemzdm.
ANnen durumu biliyor mu,hemen onunla paylaş,kızar,utanırm falan deme,bişey lere geç kalmadan paylaş,küçük yerlerde buyukler daha iyi görür olacakları. BILsin,hiç ummaycgn şeyler anlatır,rahatlarsin.bunu mutlaka yap.

canım annemi geç babam biliyo çoğu insan öğrendi malesef sen sanırım tam okumadın..yani anladımki benim görücü usulü bi evlilik bile yapmam zor böyle bi ortamda (

Senin durumuna benzer bi durumla bende karşılaşmıştım.Ben resmen bunalıma girmiştim.Bi tanıyayım dedim çocukta aileside bana sanki nişanlanacakmışsız gibi davrandı.Ha bu kötü bişey değil niyetleri ciddi.Benim ne kadar ciddi biri oldugumu biliyolardı ama tanıştım diye tanımadıgım, karar vermediğim biriyle evlenecek değilim.Eminsen kendinden sorun yok ama sanki sen tam emin değilsin ve senin elinde olmadan biişeyler ilerlemesinden hoşlanmamışsın.Eger böyle düşünüyosan konuşmalısın.Seni mecburi etmelerine izin verme.

canım beni tam anlamıyla ifade etmişsin emin değildim çünkü çok kısa bi zman ben bu insanla vakit geçirmedim oturması kalkması nasıldır bilemem eğer ailesine demeden ikimizin arasında kalsyadı ben eminim ozman net olrdum..evet benim elimde olmadan seyrettim çok gıcıktı bnde bunalımlardaydım yeni yeni etkisinden kurtulmaya çalışıyorum.artık görüşmeyi kesmek zorunda kaldım çünkü bana zoraki zaman vermeye kalktı baktım düşünceler çatışıyo bitti.ama insanın hayatında hemen bi iz bırakıyo malesef kendimi kötü hissediyorum bi hevesle başlıosn bişelere sonra herşey mahvoluyo ( sen neyaptın peki o insanla ?

İşin kötü tarafı ailesine haber vermesi değil.Kendi başına sana danışmadan annesini size yollaması.Emri vaki yapması.Çocuk beni mahallede görmüş.Çok seviyomuş.Herkese biliyomuş,Beni etrafa sormuşlar iyi bi kız oldugumu ailemin iyi oldugunu ögrenmişler.Bana kendisi gelip konuşamamış.Tersler seni demişler.Nitekim öylede yapardım.İlk araya birilerini soktular ben kabul etmedim.Sonra aradan 1,5 yıl geçti annesi oğlum iyi bi işede girdin madem seviyosunda bi daha deniyelim demiş anlaşılan.Bi daha bi tanışsınlar diye aracı koyunca araya bende dedim o kadar zaman geçti vazgeçmemiş.Belki iyidir ilerde bi tanısaydım demeyim tanışıyım dedim.Tanıştık ama ben olurda demedim olmazda demedim.Kendi şehir dışındaydı.Görüşmeye devam ettik ama adı sevgili falanda değildik.İnsan önce kendini sevdirir değilmi.Yok sevdirmek şöyle dursun.Kendine göre sempatiklikle ama bana göre ısrarla dediklerini yaptırmaya çalıştı bana.Israrlarına dayanamadım çıkmaya başladık.Bi kaç kere gelince buraya beni her seferinde bi fırsat yaratıp ailesinden birileriyle tanıştırdı.Babası falan tamam tanımak için tanıştım ama halalar teyzeler anneanneler babaaneler.Dedimki bak biz evlencez diye karar vermedik etrafa böyle tanıştırma üzülürsün olmazsa.Ben böyle dememişim gibi beni tanıştırdı.Baktım ben çocugu tanımadan.Tanıdıgım kadarıylada alışamadan. bişeyler yapmaya planlar yapma başladı ailesi ve kendisi.Benim elimde olmadan ilerliyo.Ben resmen bunalıma girdim.şimdi bile o günleri hatırlayınca kendime çok kızarım neden şöyle mi olur böylemi olur.Arkamdan mahallede kötü mü konuşurlar diye düşündüm kızarım.Baktım herşeye çok ısrar ediyo.Yaza evlenelim diyo.Ben daha tanımıyorum.Farklı şehirlerdeyiz.Israrcı.Dedim olmayacak mutlu değilim.Seven insan önce kendini sevdirir alıştırır bi sonra istediğini yaptırır.Bunu hemen hemen her erkek yapar ama daha baştada olmazki.Ayrılmak için çok teşebbüs ettim ama yapamamdım.Sonra bi gün bi kavga esnasında ayrıldım.Ben rahatladım diye sevinirken.Onun ailesi ayrılmamıza anlam verememiş.Bizi uyumlu bir birini seven kişiler olarak görüyolarmış.Barıştırmaya kalktılar ve barıştıkda gene zorla adam bana süprüz yaptı güya ama o bile emrivakiydi düşün.Aradan bi kaçgün geçti evlenme tektif edecek dedim bak yapma verecegim cvb kötü olacak.Dinlemedi.Teklif etti.Bende daha seni tanımıyorum emin değilim dedim.Ona ramen devam ettirdi.En sonunda dedim.ben evlencegim kişi yanımda olsun zaman geçirelim istiyorum tanıyım istiyorum dedim.Araya ayrılık gibi bi mesafe girdi.Aradı falan ama baktı ben arkadaş gibi konuşuyorum.Sonrasında da faceden silince bitti ama rahat 9 ay falan sürüncemede ve huzursuz bi hayat yaşadım.O sırada şimdi evlenecegim kişi ile aramızda yakınlaşma oldu.Sevgilim o kadar uzun zaman beni beklediki.Bana tüm şevkatı ve sıcaklıgı ile hem yakınlık gösterdi hemde bekledi.Kısmetse evlencez.Emin değilsen hiç bulaşma sonra pişman olursun.Seni seven ve seveceğin biri elbet çıkar karşına...Çok yazdım biraz eski günler gelince aklıma sinirlendimde ama üzülme.Kendi doğruna göre haraket et.Nişanlanmadında millet evlenip ayrılıyo.Neden başkaları duydu diye kendini mecbur hissediyosun.Ben millet yüzünden kendimi 9 ay üzüdüm.Emin değilsen sevginden kendine bunu yaşatma.Ben şimdi pişmanım.

Vayy çok acayip sanki oğulları evde kalmışta kapı bulduk atalım der gibi davranmışlar.
Bence açık sözlü olun ve söyleyin yoksa şikayetiniz yok sanarlar.
Bir bakmışsınız tanımadığınız adamla evleniyorsunuz. :44:

ay canım aynı kendimi gördüm şu kısa süreçte bile bana görüşmemizde düğünü nerde yapalım ne zman yapalım dedğinde dondum kaldım neye uğradığımı şaştım..o önce bana kendini sevdirme yolunu denemeden ben eminim düşüncek bişeyim yok sende karar ver tarzı konuşmalr oldu..bu arada senin adına çok sevindim ne güzel sevdiğin biri var inş. hep mutlu olursun ...

Canım benim seninde sevdiğin ve sevileceğin biri olur elbette.Benim bahsettiğin çocuk çok yakışıklıydı ve peşinde bir sürü kız vardı.Kendine çok güveniyodu.Boylu poslu derler ya hani...Baktı bende güzel kızım mahallede de herkes hakkımda iyi konuşuyo.Beni bi şekilde çevrelediler ailecek.Şimdi şimdi duyuyorum birde uzaktan akrabalarımız var onlarında tanıdıgı.Beni onlara sormuşlar.Ben tamam demeden onlarda duyurdular aslında...Birde ben konuşmayı kabul edincede sanki çocugu kabul etmişim gibi bi izlenim bıraktım ama insan evlenirken titiz davranmalı herşeyi düşünmeli.Bak benim sevgilim benim için çok şey yaptı.Kısmetse evlencezde ama ben aileler tanışınca ve ailem iyi düşündün mü deyince bile bunalıma girdim.Bizimde mesela ailelerimizin hayat tarzları farklı ve çok düşündüm yapabilirmiyim diye.Ki biz 2-3 yıl oldu çıkmaya başlayalı ve egerki olumlu kanaat getirmesem belki biterdi bile.Sen daha adamı tanımıyosun.Huyu suyu ne.Evlenince sadece adamda olmıycak karşında.Ben ozaman yaşadıklarımı düşününce şimdi ne kadar bencilmiş diye düşünüyorum.Adam yakışıklıyım,onunlada buluştum diye hemen olacak sandi.Eger beni gerçekten sevseydi benim huyuma giderdi.Bana yaptırımda bunlamaya çalışmaz.Önce kendini sevdirirdi.Burdan pay biç işte.Sevmek fedakarlık gerektiriyo...Emek gerektiriyo.Bilemeyiz iyimi olur kötümü ama evlenecegin kişi senin için fedakarlık yapmalı bi kere.Gerekirse beklemeyi bilmeli.Siz ilk başta görücü usulü görüşmemişsiniz anladıgım kadarıyla keşke senin tam güvenini ve sevgini kazansaymış da sonra işin içine aileler girseymiş.Sen uzaktan tanıyodum demişsin ya.Akraba falanmı?

hayır canım görücü usulü tarzı başlamadı ama ona çevirdiler ikimiz bi konuştuk 1 hafta falan oldu olmadı baktım hemen ailesine demiş çevreden arkadaşlarına söylemiş iş bizden çıktı baktım birileri artık bizim adımıza karar vermeye başladı.akraba değil aynı okuldaydık falan ama uzaktan tanıyodum hiç aklımın ucundan geçmezdi..keşke ah keşke diyorum önce kendini sevdirmeye çalışsaydı bana da böyle olmasaydı ama artık nasip kısmetmi bilmiyorum canım benim işlerim nedense hep bi aksi oluyo(

Şimdi ne durumdasınız ben diğer yazdıklarını pek okumadım çünkü...Bi yerde görüşmeyi kestim demişsin.Tabi herşey hayırlısı ama Allah bize akıl fikir vermiş.

Şimdi ne durumdasınız ben diğer yazdıklarını pek okumadım çünkü...Bi yerde görüşmeyi kestim demişsin.Tabi herşey hayırlısı ama Allah bize akıl fikir vermiş.

canım ben artık görüşmüyorum çünkü görüştüğüm zamn evet demek zorundaymışım gibi konuştu mecburen kestim konuşmayı

En güzelini yapmışsın bence.Baskıcı bi insanla birlikte olmak zor.Kafanı topla bi karar ver ve arkasında dur.Seniçok üzecek paylaşımlarınız olmamış.Bağ kurulmamış.

En güzelini yapmışsın bence.Baskıcı bi insanla birlikte olmak zor.Kafanı topla bi karar ver ve arkasında dur.Seniçok üzecek paylaşımlarınız olmamış.Bağ kurulmamış.

canım verdiğin kararın doğru olduğuna inanıyorum ancak artık bi ümitle bişeylere başlayıpta hayal kırıklığına uğramaktan o kadar yoroldumki hayatıma birileri girdi ama hep hüsran bitti.yani ya dengesiz tiplerdi ya ben sevemedim yada benim istediklerim beni istemedi bazen diyorumki bendemi acaba problem var neden birisini sevemiyorum ben

Hayatta hereksin bi beyaz atlı presinsi vardı.Gelip kendini sevdirecek.Aşık edecek ve çekip gitmeyecek.Hayatını benimle payşa diye diretcek.Hepimizin hayatında hüsranlar oldu ve olacakda belki ama umutla bakmazsak hayata mutluda olamayız.Sen kaç yaşınsın?Sabretmek ve beklemekde önemli...Birde hayatta kader denen bişey var inan yani eger kaderinde varsa iyi yada kötü fark etmiyo buluyo seni.

24 yaşındayım canım bitti sayılır hatta 24 de geç kaldım sanırım hayata:) zaten ümitlerim çok çabuk bitiyo hemen alt üst oluyorum biliyorum yanlışta. artık bende kader kısmet diyorum demekki vakti var..inş. hepimiz için herşey çok güzel olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…