kızlar sizlerin fikirlerine ihtiyacım varrrr lütfen ama lütfen okumadan geçmeyin...

evet yani neye uğradığımı şaştım..ailem deseniz zaten hemen atladı işi gücü iyi kendide gerçekten çok ii ama bunlarla iş olmuyo

şahsen ben olsam altında bişey ararım..yangından mal kaçırır gibi ne bu yaaa..
önce bi tanıyın edin birbirinizi..sankii oğlanda bi kusur var..hemen oluversine getirmişler..

biraz mükemmel takılıyo onlar çünkü gerçekten kendini inanılmaz iyi yetiştirmiş biri ama ben evet ya emin olmalıyımm

evet yani neye uğradığımı şaştım..ailem deseniz zaten hemen atladı işi gücü iyi kendide gerçekten çok ii ama bunlarla iş olmuyo

Evet canım işi gücü olması,gelirinin iyi olması,kendinin çok çok iyi olması işin çok farklı boyutu.
Sen de çok iyisindir o da çok iyidir ama ikiniz yanyana bir ilişkide iyi olamayabilirsiniz.
Bunun için de zaman gerekli.. Hayırlısı olsun şimdiden ama sakın istemediğin bir şeye evet deme toplum baskısından dolayı
Unutma her insanın kendi kararları HAYIR deme hakkı vardır.

işte bilmiyorumki canım ya bi türlü hayattan tat alamıyorum yaşadığım pskolojik sııkıntılardan sonra olsa gerek huzursuz bi ortam vs. vs.

Kadınında 1 hafta içinde oğlunun peşine takılıp gelmesi enterasan.
Evlilik bu , bu kadar çabuk olur mu bu işler.
Görücü usulu olanlarda bile gençlere zaman verilir bakalım uyuşabilecekler mi diye.
Tefferruat dediği şeyler o kadar önemli ki..
Belki çok iyi bir insandır ama sen sevemezsin , anlaşamazsın.
Hayata bakışınız, tarzlarınız farklıdır.
Her ikiniz içinde birbirinizi anlayacak kadar zaman gerekli bence.
Aileniz ne diyor bu işe peki?
Beraber mi yaşayacaksınız.
Siz büyük bir adım atmadan evvel zamana ihtiyacınız olduğunu ve birbirinizi iyi tanımanız için biraz daha
görüşmenizin daha doğru olduğunu söyleyin bence.

şimdi erkek tarafı daha bir nazlı..erkek anaları kızları her yönden 4*4 istiyorlar.. bir fiziksel görünüşe bakar, ne iş yaptığına bakar, kadrolu mu sözleşmeli mi ona bakar, aldığı paraya bakar. hatta abartıp "benim oğlumun evi var kızın neyi var" diyeni duydum.. bunlar da tam tersi oldu bittiye getiriyorlar her şeyi..insanın aklına acaba bir sorun mu var çocukta diye de gelmiyor değil.... yani yaşadığnız yer küçük olabilir ama bu da insanların pat diye evleneceği anlamına gelmiyor herhalde. evlenmeden önce illa nişan mı olması lazım tanımak için.. anlaşamazsan nişan bozulursa daha fena nişan atan kız derler o zaman...

Merak ettim acaba yakin zamanda nisan atmis yada ciddi bir iliskisini bitirmis olabilir mi? Bir arastirsaniz. Erkek ailelerinin boyle takintilari oluyor hemen baska birini bulmaya calisirlar falan. Nispet olsun diye.:26:
Ya da baska bir kusuru var yani benim icime kurt dustu. Yanlis anlamayin tabi bunlar olmayabilir de.
Merak ettigim diger sey de nisan istedigini neden sana soylemiyor da annesi araciligi ile bildiriyor.:44:
Laf olsun istemiyorsa telefondan internetten gorusun bir sure o da mi zor yani. Cok acayi pboyle 1 haftada

evet işte işin doğrusu kafama takıldı daha biz konuşalı 1 hafta oldu olmadı hemen ailesine anlattı.onun takıntısı şu babam onun amiri ondan korkuyo... korkma diyorum anlamıyo. ailemde onun kafa çok ii ne uzatıyosn deidler

Son düzenleme:

herşeyi anlattı okul zamanında uzun süren bi ilişkisi varmış ama ciddi değildik dedi.bi kusuru oldğnu sanmıyorm tanıdık zaten ama ben o gözle bakmamıştım.yok bana söyledi zaman istedim ama yok öyle olrsa laf söz olr dedi uzatmayalım bnde dedimki annen gelsin ama sadece tanışmak anlamında.şimdi söyledim kendinede tamam istediğin kadar zaman dedi

Nişan atmak sevgiliyken ayrılmaktan çok daha zordur, bir nevi boşanma gibi. Birbirinizi tanımadan böyle bir şeye kalkışmayın. Sanki oldu bittiye getirmek istiyorlar gibi bir his var içimde...
Ben de diyecektim oldu bitti gibi neden bu acele ?
Bak bir arkadaşta demiş doğru olma olasılığı çok yüksek acaba yeni sevgilisinden falan mı ayrıldı ?
Ayrıca insan ciddi olmadığı kimseyle neden o kadar uzun süre konuşur ki sizi bir haftadır tanımasına rağmen evlilik düşünüyor bilmem garip geldi çok.

Son düzenleme:
korkudan canım korkuyolar ailece korkuyolarmış laf söz çıkmasından deidmki e nişan atınca dahamı ii bana dediki ozaman sen nişan atadabilrisn valla kızlar beni allak bullak ettiler

ben dürüst olduğuna inanıyorum hatta kendi dedi bana dürüst ol ben sana herşeyimi anlatıyorum diye

Canım kimsenin mükemmel olamayacağını biliyoruz ama gerçekten çok hızlı ve acele işe şeytan karışır derler bilirsin .
İnsan böyle zamanlar da net düşünemezde aman arkadaşım sakın bu hataya düşme ağırdan al .

Canım ben eşimi 2 yıl tanıdığım halde aile ile gelme ilk tanışma filan kafa karışıklığı yapıyo çekimser kalıyosun tamam ama çok acele etme seninki gerçekten çok erken
aile ile ister istemez sorunlar çıkıyor ben çok şükür çok memnunum eşimden ama ailesi ne kadar iyi görünsede hayal kırıklığına uğuruyosun
ilk etaptaki yakınlığına aldanma kayınvalidenin bence
ve baştan mesafeli ol taviz verme
nişan için bu kadar acele etmeleride ilginç ama yaa

korkudan canım korkuyolar ailece korkuyolarmış laf söz çıkmasından deidmki e nişan atınca dahamı ii bana dediki ozaman sen nişan atadabilrisn valla kızlar beni allak bullak ettiler

Elbet nişan atabilirsin de sonra kimseyi ikna edemezsin bu aslında 2 haftalık bir ilişkiydi, biz yeni tanışmıştık diye... Esas küçük yerlerde bunun daha çok laf çıkaracağını düşünüyorum ben de.
Bu kadar acele çok normal olmayabilir, küçük yer dışında bir dertleri olabilir, iyice gözlemleyin bence.

canım o gözle bakmıyosan hiç girmeyin nişan işlerine falan çünkü içine sindiremezsen daha zor
deneyin bakalım belki senin düşüncelerin değişir. öyle pat diye evlilik olur mu? annenlere de söyle ümit verici konuşmasınlar :26:

canım valla karar almıştık görüşcez die bi müddet bugün yine tutturdu böyle olmaz bi nişan olsn die. niye diyorum böyle gizli saklı görüşmek doğru değil diyo ben ciddiyim senle sevgili olmak niyetim yok dedi bana offf offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…