işin oldu bittiye gelmesine izin verme.Gezmeden tozmadan bir şeyler yaşamadan nasıl karşındakini tanıyacaksın allasen
öyle 1 haftada adam tanınmazHele öyle nişan düğün gibi büyük kararlar alınmaz
şahsen ben olsam altında bişey ararım..yangından mal kaçırır gibi ne bu yaaa..
önce bi tanıyın edin birbirinizi..sankii oğlanda bi kusur var..hemen oluversine getirmişler..
Nişan atmak sevgiliyken ayrılmaktan çok daha zordur, bir nevi boşanma gibi. Birbirinizi tanımadan böyle bir şeye kalkışmayın. Sanki oldu bittiye getirmek istiyorlar gibi bir his var içimde...
evet yani neye uğradığımı şaştım..ailem deseniz zaten hemen atladı işi gücü iyi kendide gerçekten çok ii ama bunlarla iş olmuyo
SLM cnm..Yazdigin cümlelerin icindeki mutlu olmayi beceremiyorum cümlesi önemli bunun nedeni ne peki..Yapi olarak böyleysen eger mutsuz olmak icin
herseyi bahane edersin kendine ettikcede üzülürsün bu kisir döngüde yasamak cok zor..Önce icinde bu konuyu halletmelisin
ben 1 hafta öncesinde birisiyle tanıştım tanıdıktı ama bana farklı duygular beslediğini bilmiyodum neyse birbirimizi tanıyalım diye başladık ama ben ne bileyim herşey hızlı gelişcek hemen annesini gönderdi bize ben zaman istedim ama oda haklıydı biz küçük yerdeyiz herşeyin laf söz olcağı bi yer diyeyim size.neyse annesi geldi ama ben kendimi bi garip hissettim baskı altında gibi başka ortamlarda hayal ettim onun ailesiyle sanki yapamam gibi geldi ama bu onun ailesinin kötü olmasından değil annesi gayette sempatik ii bir aile. çocuğun kendine karşıda elbette bişeler hissediyorum ve harika bi nsan diyebilirim.. nişan yapmak istiyolar sonrasında anca rahat görüşürmüşüz kafam allak bullak oldu kızlar... bnde zaten vesveseci bi insanım eğer böyle bi insanlada evlenmezsem daha kimseyle evlenemem ben..hiçbişeyden mutlu olmayı beceremiyorum sadece evlilik konuusnda değil her konuda ohh yazdım rahatladım şimdi yrumlarınıza ihtiyacım varr...
Kadınında 1 hafta içinde oğlunun peşine takılıp gelmesi enterasan.
Evlilik bu , bu kadar çabuk olur mu bu işler.
Görücü usulu olanlarda bile gençlere zaman verilir bakalım uyuşabilecekler mi diye.
Tefferruat dediği şeyler o kadar önemli ki..
Belki çok iyi bir insandır ama sen sevemezsin , anlaşamazsın.
Hayata bakışınız, tarzlarınız farklıdır.
Her ikiniz içinde birbirinizi anlayacak kadar zaman gerekli bence.
Aileniz ne diyor bu işe peki?
Beraber mi yaşayacaksınız.
Siz büyük bir adım atmadan evvel zamana ihtiyacınız olduğunu ve birbirinizi iyi tanımanız için biraz daha
görüşmenizin daha doğru olduğunu söyleyin bence.
Merak ettim acaba yakin zamanda nisan atmis yada ciddi bir iliskisini bitirmis olabilir mi? Bir arastirsaniz. Erkek ailelerinin boyle takintilari oluyor hemen baska birini bulmaya calisirlar falan. Nispet olsun diye.:26:
Ya da baska bir kusuru var yani benim icime kurt dustu. Yanlis anlamayin tabi bunlar olmayabilir de.
Merak ettigim diger sey de nisan istedigini neden sana soylemiyor da annesi araciligi ile bildiriyor.:44:
Laf olsun istemiyorsa telefondan internetten gorusun bir sure o da mi zor yani. Cok acayi pboyle 1 haftada
Ben de diyecektim oldu bitti gibi neden bu acele ?Nişan atmak sevgiliyken ayrılmaktan çok daha zordur, bir nevi boşanma gibi. Birbirinizi tanımadan böyle bir şeye kalkışmayın. Sanki oldu bittiye getirmek istiyorlar gibi bir his var içimde...
Ben de diyecektim oldu bitti gibi neden bu acele ?
Bak bir arkadaşta demiş doğru olma olasılığı çok yüksek acaba yeni sevgilisinden falan mı ayrıldı ?
Ayrıca insan ciddi olmadığı kimseyle neden o kadar uzun süre konuşur ki sizi bir haftadır tanımasına rağmen evlilik düşünüyor bilmem garip geldi çok.
korkudan canım korkuyolar ailece korkuyolarmış laf söz çıkmasından deidmki e nişan atınca dahamı ii bana dediki ozaman sen nişan atadabilrisn valla kızlar beni allak bullak ettiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?