kızlar sizlerin fikirlerine ihtiyacım varrrr lütfen ama lütfen okumadan geçmeyin...

Allah Allah zorla değil ya kardeşim. Niye saygı göstermiyor anlamış değilim.
Peki senin hislerin nedir bu kişiye karşı? Sen sevmiyorsan daha fazla zorlama bence. Sevgili olmak kötü bir şey mi yani ne demek sevgili olmak niyetim yok:44: bence bayağı saçmalamış.
Emin değilsen eğer evlenmek için benim zamana ihtiyacım var tanımak için pat diye evlenmeyi düşünemem de sende:26:. Rahatsız oldum öyle kız kapatma gibi bir anda nişan falan istemenizden de . Ne bileyim ürktüm korktum hareketlerinden falan da diyebilirsin.
Kimse böyle sıkboğaz edilmekten hoşlanmaz yani.
aynı durumda bir erkek olsa çoktan basmıştı tekmeyi onlar gelemezler ya sıkıntıya

yok sevmeme değil zaten ona karşı bişe hissetmezsem hayatta görüşmezdim. ama çok erken oldğnu düşündüğüm için kendimi hazır hissetmedğm için hemen zaman istedim canım ...bugün görüştük o kadar güzeldiki ama tekrar tutturdu nişan diyince canımı sıktı

O zaman ona de ki benim seninle evlenmeye niyetim var ama böyle sıkboğaz ederek beni kaçıracaksın en sonunda
Ailene söyle bence hemen nişan yapalım isteklerini kabul etmesinler. Babanla konuş bu kadar acele iş yapamam desin :44: Baban söylerse belki bir daha laf etmezler.
Aileleriniz bildikten sonra görüştüğünüzü laf olsa nolur olmasa nolur yani :44:

Son düzenleme:
kızlar dün görüştük bu insanla kendi başımıza gezip dolaşcağımız yere gittik neyse herşey iydi falan ama bütün zamanlar senin olsn diyen insan bana resmen dediki bana evet yada hayır diceksin babam öyle diyo artık dönüşü yok tabi ben şaşırdım... yani korkularım var bunları önce yenmem lazım dedim ilk başta anlayışlı oldu sonra biden döndü anlayamadım ya neye uğradığmı şaştım ailemle bidaha görüşeyim falan dedim.arabadan indim evime geçtim bi msj tanıştığıma memnun oldm uzatmanın alemi yok deid. üstelik dün akşam bize gelceklerdi resmen gelemdiler bütün ailem haber göndermişlerdi herkes bekledi ve gelmediler sırf ben kararsızm die okadar şuan garibimki (

bunun içinde başka bir iş var hiç uğraşma bence
yoluna gitsin efendi efendi...

Anlasana sakladıkları bişeyler var duyulmadan oldu bitti olsun istiyorlar. Ya oğlanın kötü bi özelliği ya geçmişte yaşanan bişey. Olsa bilirdik deme insan kardeşini bilmiyor da...

Kendini hic birşeyden mutlu olmayan insan gibi hissetme bence. Sen nasıl hissedersen karşındaki insanlar seni oyle görür.
Bu kişiyle evlenmezsem kimseyle evlenemem diye de düşünme. Allah'ın takdiri hikmeti oyle değişik ki burada okuyorsundur umutları tükenmişken hayatlarının asklarını bulan insanları.
Cocuğa açıkla uygun bir dille. Seni birz daha tanıyip oyle adım atmak istiyorum de. Zaten cocuk seni sevmişse ve nasibinde varsa bekleyecektir seni.
Bana okuyunca sanki bu cocuk ve ailesinin mantık evliliği yapma telaşında olduğunu hissettim. Kac yaşındasin bilmiyorum ama ne olursa olsun salt mantık evliliği yasamak bir genc kız icin cokta mutluluk verici olmaz. Karşındaki insanın seni sevdiğini anlaman seni de mutlu eder evliliğide sağlıklı kılar.
Dua et Rabbim sen doğrusunu bilirsin eğer bu kişi benim dünya ve ahirette ki hayatımda hayırlı olacaksa tereyağından kıl çeker gibi ısımız olsun yok o kişi hayırlı degilse bana hayırlı olacak kişiyi nasip et de. Her gece mutlaka bunu içten oku.

Anlasana sakladıkları bişeyler var duyulmadan oldu bitti olsun istiyorlar. Ya oğlanın kötü bi özelliği ya geçmişte yaşanan bişey. Olsa bilirdik deme insan kardeşini bilmiyor da...

evet benimde aklıma bu gelmedi değil inanki var bişe evet ama çözemedim yani yürürken bile ses çıkarmıyo gülüyo sadece benle ilgili bişeler düşünüyo ama söylemiyoda ne oldu diyorum nişandan sonra öğrenceksin dedi resmen

evet işte zamana yaymamaları garip mantık evliliği gibi cidden. bana diyoki beni sevmiyosn sen e ben nasıl seviyim hemen ona karşı hislerim vardı evet mantığımada uydu ilk etapta çok farklı geldi huyları falan iyi anlamda yani ama oldu bittiye getirmesini aklım almadı.. bana diyoki senin niyetin gezip tozmakmış dmeek evlenemk isteyen insan ya evet der ya hayır..dün aradı pişmanım tamam zaman veriyim dedi ama yani bi yerlere gidip oturduktan sonra bi soğukluk geldi bana soğudum resmen...dua çok ediyorum zaten canım.ama sanki ben aradığım insanı bulamıycakmışım gibi geliyo oo kadar üzülüyorumki artık ( çok boşluktayım hayatıma kısa sürede gelen insanlar bile hayatımı dolduruyo aslında o insanları istemesem bile

kötü niyetli olmak istemiyorum da belki bu arkadaş birine nispet olsun diye bi anda böyle bir karar alıyor. hersey olur valla insanlar çiğ süt emmiş. ben çok duydum oyle hatta yaşadık bizzat. benim abimin şu anki eşiyle birlikte oldukları zaman bi ayrılık yaşadılar hatun zaten baya dengesiz, yengem oldu ama neler çektik ondan neler, o ayrıldıkları dönem haftasına birini bulmuş ailesiyle tanışmış nişan kararı bile almışlardı şaka gibiydi resmen cocuğu kullandı amacına ulaştı abim kaybetme korkusuyla barıştı ve nitekim evlendiler şimdi. anlattığına göre çocuk hiç normal gelmedi bana, izdivac programlarında bile bu kadar hızlı olmuyor bu iş :)) bence verilmiş sadakan varmış. evlilik bu ya kolay mı? tamam görücü usulu diye bir sey var hala cok vakit geçirmeden evlenip ömür boyu çok mutlu olan insanlar var ama hep piyango bu işler. ayrıca görücü usulunde aileler alıyor bu kararı. neyse sorunu kendinde arama sakın sen gayet normal olanı yapmışsın. kimseyi begenmiyorum kesin evde kalıcam korkusu zaten hepimizde var. artık herkeste bir güven problemi, çağımızın sorunu oldu bu. artık mutlu evlilik görebilmek çok zor oldu. Allah hepimizi düzgün insanlarla karşılaştırsın..

gay herhalde kendine paravan evlilik arıyor diye düşünürüm 1 haftada noluyoruz ya?

Daha bir iki hafta once uye olanlarin boyle acayip konular acmasi moda oldu.

Bir tanesinin sevgilisi once ayrilalim der sonra mide kanamasi gecirdim seni unutmama yardim et die mesaj atar

Digeri 1 hafta once biriyle tanisir, cocuk anlam verilemeyecek sekilde nisanlanicaz diye tutturur

Insanlarin isi guc yok demekki

Son düzenleme:
burnuma pis kokular gelior. hic bulaşma bu aileye. bu işte bi iş var. hayat gorusunu bile bilmiosun ki evlenesin.

amin inş. hepimiz doğru insanlarla karşılaşırız...bazen inanın kendimi sorunlu hissetmiyorum desem yalan olur.sizlerin yorumlarıyla rahatlıyorum teşekkürler...

ben buraya 2 hafta önce üye olmadım hanfendi.insan gerçekten birilerinin fikirlerine ihtiyaç duymasa buraya oturupta yazmaz işim gücüm var elbet aklım başında şükür. kk 'yı seviyorum sürekli takip ediyorum güveniyorum ve yazıyorum lütfen saygı duyun

burnuma pis kokular gelior. hic bulaşma bu aileye. bu işte bi iş var. hayat gorusunu bile bilmiosun ki evlenesin.

evet işte hayat görüşü çok önemli yani okadar zor bi durumki bu adama belki kör kütük aşık olsan hadi kabul ediyim dersin ama bizimkisi biraz görücü usulüne kaçıyo hatta fazlasıyla ona çevirdiler e durum böyle oluncada zaman istemek doğal hakkım ama bunu vermemeleri garip işte.insanı evlilikten soğutuyolar resmen herkes böyle durumlarda havalara uçar ben neye uğradığımı şaşırdım kendimi sıkıştırılmış gibi hissetttim..

görücü usuluyle tanısanların tanıstırılanların bile zaman verilior. tanısınlar tanıssınlar die. burda da böle görücü usulu evlilik yaygın. tek karşı oldugum tanımadan emin olmadan balıklama atlamıyorlar mı. işte orda dur.
bence karşı cık, tavrını koy. ya tanımak ıcın sure vereceksın, yada hiccc.

zaten karşı çıkınca canım işte ipler koptu bi taraftan benle görüşmek istiyo bi taraftan uzatmayıp nişan yapmak istedi sonra işte zman vereyim gitsin tarzında konuştu ama yani ozaman dilimindede hayır deme lüksüm yokmuş :)

Yaşadığınız yer küçük,laf söz olur diye 1 haftadır tanıdığınız bir insanla nişanlanmayı düşünecek değilsinizdir herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…