canım valla karar almıştık görüşcez die bi müddet bugün yine tutturdu böyle olmaz bi nişan olsn die. niye diyorum böyle gizli saklı görüşmek doğru değil diyo ben ciddiyim senle sevgili olmak niyetim yok dedi bana offf offf
Allah Allah zorla değil ya kardeşim. Niye saygı göstermiyor anlamış değilim.
Peki senin hislerin nedir bu kişiye karşı? Sen sevmiyorsan daha fazla zorlama bence. Sevgili olmak kötü bir şey mi yani ne demek sevgili olmak niyetim yok:44: bence bayağı saçmalamış.
Emin değilsen eğer evlenmek için benim zamana ihtiyacım var tanımak için pat diye evlenmeyi düşünemem de sende:26:. Rahatsız oldum öyle kız kapatma gibi bir anda nişan falan istemenizden de. Ne bileyim ürktüm korktum hareketlerinden falan da diyebilirsin.
Kimse böyle sıkboğaz edilmekten hoşlanmaz yani.
aynı durumda bir erkek olsa çoktan basmıştı tekmeyi onlar gelemezler ya sıkıntıya
yok sevmeme değil zaten ona karşı bişe hissetmezsem hayatta görüşmezdim. ama çok erken oldğnu düşündüğüm için kendimi hazır hissetmedğm için hemen zaman istedim canım ...bugün görüştük o kadar güzeldiki ama tekrar tutturdu nişan diyince canımı sıktı
bunun içinde başka bir iş var hiç uğraşma bencekızlar dün görüştük bu insanla kendi başımıza gezip dolaşcağımız yere gittik neyse herşey iydi falan ama bütün zamanlar senin olsn diyen insan bana resmen dediki bana evet yada hayır diceksin babam öyle diyo artık dönüşü yok tabi ben şaşırdım... yani korkularım var bunları önce yenmem lazım dedim ilk başta anlayışlı oldu sonra biden döndü anlayamadım ya neye uğradığmı şaştım ailemle bidaha görüşeyim falan dedim.arabadan indim evime geçtim bi msj tanıştığıma memnun oldm uzatmanın alemi yok deid. üstelik dün akşam bize gelceklerdi resmen gelemdiler bütün ailem haber göndermişlerdi herkes bekledi ve gelmediler sırf ben kararsızm die okadar şuan garibimki(
kızlar dün görüştük bu insanla kendi başımıza gezip dolaşcağımız yere gittik neyse herşey iydi falan ama bütün zamanlar senin olsn diyen insan bana resmen dediki bana evet yada hayır diceksin babam öyle diyo artık dönüşü yok tabi ben şaşırdım... yani korkularım var bunları önce yenmem lazım dedim ilk başta anlayışlı oldu sonra biden döndü anlayamadım ya neye uğradığmı şaştım ailemle bidaha görüşeyim falan dedim.arabadan indim evime geçtim bi msj tanıştığıma memnun oldm uzatmanın alemi yok deid. üstelik dün akşam bize gelceklerdi resmen gelemdiler bütün ailem haber göndermişlerdi herkes bekledi ve gelmediler sırf ben kararsızm die okadar şuan garibimki(
ben 1 hafta öncesinde birisiyle tanıştım tanıdıktı ama bana farklı duygular beslediğini bilmiyodum neyse birbirimizi tanıyalım diye başladık ama ben ne bileyim herşey hızlı gelişcek hemen annesini gönderdi bize ben zaman istedim ama oda haklıydı biz küçük yerdeyiz herşeyin laf söz olcağı bi yer diyeyim size.neyse annesi geldi ama ben kendimi bi garip hissettim baskı altında gibi başka ortamlarda hayal ettim onun ailesiyle sanki yapamam gibi geldi ama bu onun ailesinin kötü olmasından değil annesi gayette sempatik ii bir aile. çocuğun kendine karşıda elbette bişeler hissediyorum ve harika bi nsan diyebilirim.. nişan yapmak istiyolar sonrasında anca rahat görüşürmüşüz kafam allak bullak oldu kızlar... bnde zaten vesveseci bi insanım eğer böyle bi insanlada evlenmezsem daha kimseyle evlenemem ben..hiçbişeyden mutlu olmayı beceremiyorum sadece evlilik konuusnda değil her konuda ohh yazdım rahatladım şimdi yrumlarınıza ihtiyacım varr...
Anlasana sakladıkları bişeyler var duyulmadan oldu bitti olsun istiyorlar. Ya oğlanın kötü bi özelliği ya geçmişte yaşanan bişey. Olsa bilirdik deme insan kardeşini bilmiyor da...
Kendini hic birşeyden mutlu olmayan insan gibi hissetme bence. Sen nasıl hissedersen karşındaki insanlar seni oyle görür.
Bu kişiyle evlenmezsem kimseyle evlenemem diye de düşünme. Allah'ın takdiri hikmeti oyle değişik ki burada okuyorsundur umutları tükenmişken hayatlarının asklarını bulan insanları.
Cocuğa açıkla uygun bir dille. Seni birz daha tanıyip oyle adım atmak istiyorum de. Zaten cocuk seni sevmişse ve nasibinde varsa bekleyecektir seni.
Bana okuyunca sanki bu cocuk ve ailesinin mantık evliliği yapma telaşında olduğunu hissettim. Kac yaşındasin bilmiyorum ama ne olursa olsun salt mantık evliliği yasamak bir genc kız icin cokta mutluluk verici olmaz. Karşındaki insanın seni sevdiğini anlaman seni de mutlu eder evliliğide sağlıklı kılar.
Dua et Rabbim sen doğrusunu bilirsin eğer bu kişi benim dünya ve ahirette ki hayatımda hayırlı olacaksa tereyağından kıl çeker gibi ısımız olsun yok o kişi hayırlı degilse bana hayırlı olacak kişiyi nasip et de. Her gece mutlaka bunu içten oku.
kötü niyetli olmak istemiyorum da belki bu arkadaş birine nispet olsun diye bi anda böyle bir karar alıyor. hersey olur valla insanlar çiğ süt emmiş. ben çok duydum oyle hatta yaşadık bizzat. benim abimin şu anki eşiyle birlikte oldukları zaman bi ayrılık yaşadılar hatun zaten baya dengesiz, yengem oldu ama neler çektik ondan neler, o ayrıldıkları dönem haftasına birini bulmuş ailesiyle tanışmış nişan kararı bile almışlardı şaka gibiydi resmen cocuğu kullandı amacına ulaştı abim kaybetme korkusuyla barıştı ve nitekim evlendiler şimdi. anlattığına göre çocuk hiç normal gelmedi bana, izdivac programlarında bile bu kadar hızlı olmuyor bu iş :)) bence verilmiş sadakan varmış. evlilik bu ya kolay mı? tamam görücü usulu diye bir sey var hala cok vakit geçirmeden evlenip ömür boyu çok mutlu olan insanlar var ama hep piyango bu işler. ayrıca görücü usulunde aileler alıyor bu kararı. neyse sorunu kendinde arama sakın sen gayet normal olanı yapmışsın. kimseyi begenmiyorum kesin evde kalıcam korkusu zaten hepimizde var. artık herkeste bir güven problemi, çağımızın sorunu oldu bu. artık mutlu evlilik görebilmek çok zor oldu. Allah hepimizi düzgün insanlarla karşılaştırsın..
Daha bir iki hafta once uye olanlarin boyle acayip konular acmasi moda oldu.
Bir tanesinin sevgilisi once ayrilalim der sonra mide kanamasi gecirdim seni unutmama yardim et die mesaj atar
Digeri 1 hafta once biriyle tanisir, cocuk anlam verilemeyecek sekilde nisanlanicaz diye tutturur
Insanlarin isi guc yok demekki
burnuma pis kokular gelior. hic bulaşma bu aileye. bu işte bi iş var. hayat gorusunu bile bilmiosun ki evlenesin.
görücü usuluyle tanısanların tanıstırılanların bile zaman verilior. tanısınlar tanıssınlar die. burda da böle görücü usulu evlilik yaygın. tek karşı oldugum tanımadan emin olmadan balıklama atlamıyorlar mı. işte orda dur.
bence karşı cık, tavrını koy. ya tanımak ıcın sure vereceksın, yada hiccc.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?