- 26 Ağustos 2012
- 1.968
- 46
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba hanımlar size bi sorum olcak. bundan 8 sene öncesi yada şimdiki biride olur ben onun kendi rızasıyla mesaj geçmişini öğrenebilirmiyim. yani mesajda neler konuştuklarını?cevaplarınızı bekliyorum kızlar benim için önemli
merhaba hanımlar size bi sorum olcak. bundan 8 sene öncesi yada şimdiki biride olur ben onun kendi rızasıyla mesaj geçmişini öğrenebilirmiyim. yani mesajda neler konuştuklarını?cevaplarınızı bekliyorum kızlar benim için önemli[/Q
mesajların 5 yıla kadar saklı tutulma hakkı var diye biliyorum ben...
biraz daha açar mısınız? yukarda kırmızıya aldıgım yer....8 sene öncesi veya şimdi ki mesajları mı? arada ucurum var....
sms demişsiniz de emın olalım tel den atılan mesajlar değil mi?
eğer bu şekilde ise hat sahibi dışında kimse öğrenemez...ancak kişi kayıptır polise basvurulur ordan da savcılıga ancak savcılık kararı ile ortaya çıkar....o da çok uzun iş.....
merhaba hanımlar size bi sorum olcak. bundan 8 sene öncesi yada şimdiki biride olur ben onun kendi rızasıyla mesaj geçmişini öğrenebilirmiyim. yani mesajda neler konuştuklarını?cevaplarınızı bekliyorum kızlar benim için önemli[/Q
mesajların 5 yıla kadar saklı tutulma hakkı var diye biliyorum ben...
bu bilgi doğrumu acaba canım ? kimden duydun?
Müşteri hizmetlerini arıyarak hiçbir şey ögrenemezsin hat sahibinin araması gerek,ayrıca online işlemler merkezinden hangi numara ile mesajlaştıgını görebilirsin ama hat sahibinin telefonuna onay şifresi gider ama smslerin içerigini göremezsin smslerin içerigini görebilmen için hat sahibinin karakola ve mahkemeye başvurması gerek.
evet canım bildiğimiz mesaj . sekizsene önceki konuşmalar yada şimdide böyle bir şey varmı yani hat sahibi isterse öğrenebilirmi?
Online işlemlerden hangi numaralarda mesajlaşıldığı ve konuşulduğu tarih ve saatiye birlikte veriliyor ama içeriğin görülmesi için mahkeme kararı gerekli öyle kolay bişey değil .
valla bende müge anlıyı izledıgım ıcıngecen gun bırının tel dökumlerını almak istedıler.......sadece hat sahıbı alabılırmiş........ama mesajların içerıgı gözukmez sanırım.....
evet canım ya bunu söylüyordum işte, yani dökümü gelir kimle hangi saattte konuştuğu ama hat sahibi istese kendi yazışmalarını alamaz mı?
valla ben hıc duymadım ......ancak savcılık kararı ile çıkarılır ..bilgisayar üzerınden olsa çıkarılırdı ancak telden yazısılmıs.....çok zor bence......
peki bu online işlemler dediğinde hat sahibinin onayı gerekiyormu canım?
Evet o kişiye şifre geliyor o şifreyle giriş yapılıyor.Zaten dediğiniz gibi kendisinin rızası varsa şifreyide verecektir
bu bilgi doğrumu acaba canım ? kimden duydun?
Adli vakalarda mesaj atilan ve aranan numara ve saati ve mesaj icerigi gorulur ama benim de bilgim 5 yil gibi bir sure sonunda bilgi teknolojileri ve iletisimi kurumunun mesajlarin icerigini sildigi ve bu icerige adli mercilerce de ulasilamayacagi yonunde...