Kızlar sms le ilgili lütfen bakarmısınız?

onlıne ıslemlerden kımı aradığını ve kımle msj dıgını görebılırsın ama içerıgı göremessın... zaten msjlastıgı kımmıs ögrenırsen ve ne sıklıkta msj attığını bılırsen bence butun soruların cevaplanmış olur

merhaba hanımlar size bi sorum olcak. bundan 8 sene öncesi yada şimdiki biride olur ben onun kendi rızasıyla mesaj geçmişini öğrenebilirmiyim. yani mesajda neler konuştuklarını?cevaplarınızı bekliyorum kızlar benim için önemli

daha önce bir gsm firmasında çalışan biri olarak söylüyorum. mesaj içeriğini göremezsin. kimlere gönderildiği saat kaçta gönderildiği bilgisi olur sadece. bir de ancak savcılık kararı olursa içerik öğrenme imkanı oluyor ama bu da çok zor her zaman içeriğe ulaşılamıyor.

Mesaj içeriğini sadece savcılığa başvurarak öğrenebilirsin ki oda zor çünkü her mesaj görmek istiyorum diyene savcılık gel buyur al oku demiyor.Bunun için ciddi suç işlenmiş olması ve savcılığın bu sebepten inceleme kararı çıkartması gerekiyor o yüzden bunu aklından çıkartmalısın.Ayrıca kendi rızası dahilinde demişsin kendi rızası varsa kişinin sor sana söylesin.. tabi 8 sene önceki yazışmalarını hatırlarsa.

Back
X