Kızlar Şoktayım ne yapacağımı bilmiyorum

canım yasadıgına cok uzuldumm

ve dedıgın gıbıdır ınsallah arkadasım ınsallah allahım emeklerımın karsılıgını bana verecektır ona ınanıyorum ve dua edıyorum allahım ısteyen herkese evlat versın yoklugunu hıssettırmesın ınsallahhhh

Hadi işallah hayırlı haberlerini okurum güselim ben iyiyim toparlandım ne yapalım ya hayat her an bi süpriz hakkımızda hayırlısı

sedacım herşeyin hayırlısı hakkında hayırlısı olsun güzelim ne diim sölicek şey bulamıorum bu sefer belkide yanılınıyodur da ii olur herşey ve gerçekten hamilesindir ne diim canım benim

inşallah çok iyi haberler alırsınız..
yine de hakkınızda hayırlısını dilerim.
belki de bebeğiniz sıkı sıkı tutunur ve geliverir..
herşey yaradandan..

cici inşallah bebiş vardır hakında hayırlısı olsun umarım hepimizin istediği haberi veririsin bize Rabbim tüm isteyenlere yardım etsin inş

Sedacım nasılsın ,gittin mi bugün doktora? bebişin seninledir diye umut ediyorum canım benim.. hadi iyi haberlerini bekliyorum.. a.s

Senin durumunda aynı benim yaşadığıma benziyor, inşallah öyle değildir. Benim değerlerim 600 küsürlere kadar normal yükselmişti. Keseyi görmeye gittiğimizde malesef kese görünmedi. O gün dr tekrar kan aldırdı 500 lere düşmüş. Biz şok olduk tabii, iki gün arayla takip edildi 400 lerde 500 lerde gitti geldi kan değeri. En son 200-100 olunca dr ilaçları kes dedi ve malesef bir hafta sonra falanda kanamam oldu.
Kese görmeye gitmeden önceki gece biraz kanamam ve müthiş sancım olmuştu. Sanırım o kanama ve sancıyla bebeğim terketti beni.
ınşallah senin böyle olmaz canım inşallah yükselir ve normale döner değerin. Ama dış gebelik olduğunu sanmam. Dış gebelikte anormal artışlar oluyor. Dr um bana dış gebelik değil ondan yana içim rahat demişti. O daha riskli çünkü Allah korusun. Haberlerini merakla bekliyorum umarım bebişin seninledir canım.

kızlar sedadan haberi olan varmı ya çok merak ediyorum durumunu inş kötü bişe olmamıştır da bebişi onunladır

Kızlar Günaydın

Dün dr umla gorüştüm ultrasonla hıçbişii goremedı ne iç nede dış gebelik dıyemem gormem lazım dedı 2 gunde bır test yaptırcam değerım 1.000 olduğunda gel bakalım dedı ama değerlerın dış gebelik gibi artsada ben sanmıyorum çünki iki tupünde açık dış gebeliği oluşturucak tupün yok dedi yanı anlıcanız değerımın yuksselmesını beklemekten baska caremız yok yok dedı bu arada dr um Labratuarımı değiştirmemı istedı herşey o kadar guzel ve iyiyken boyle olması onu üzdü inanmak ıstemıyor sanırımmm bugün yıne kan verdım kızlar allahım hakkımda hayırlısı neyse o olsun ınsallah sağlıksız emryo ıse dış gebelik değilse zaten bekleme sürecınde kanamayla düşeceğini ama birden değerlerımın fırlayabileceğinide soyledı beklemek çok zor kızlar

hakkında hayırlısı neyse o olsun arkadaşım, bekleme sürecinin ne kadar sıkıntılı geçtiğini biliyorum, o belirsizliğin ne kadar ağır olduğunu biliyorum, kendini oyalayacak şeyler bul, yalnız kalma...

sedayıldız selamlar. 3 yıl önceki ikinci gebeliğimde dış gebelik yaşamıştım. ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı. ilk gebelikte de senin gibi değerler normal şekilde artmıyordu. ama benim dış gebelikte hep bir kan sızıntısı şeklinde kanamam vardı. demek istediğim şu ki, dış gebelik olmayabilir. ancak değerlerin istenilen düzeyde artmadığı için bir sorun olabilir. eğer çok şiddetli ağrın olursa geciktirmeden doktora git. çünkü dış gebelik iç kanamaya sebebiyet veriyor.
inşallah bir sorunun yoktur ve de hamileliğin devam eder.

bende 2 defa dış gebelik oldum fakat benim cok düzensiz fırlıyordu 2,500 oldu degerim ama hala kese yoktu kese 1500 den sonra görünürmüş inş innaıyorum senin normal olucak sevgiler

arkadaşımm canımcımmm az kaldı bak sık dişini rabbim hayırlısını versin inşallah beklemekde zor ama inşallah sonuç iyi olacak ne olur stresssssss yapma ve sabır çek hakkında hayrlısını iste yaradandan:Saruboceq::Saruboceq:
şu cuma vakti inşallah güzel haberler alllll seni seviyorum sedaaaaaa:asigim: biz burdayızkaydirigubbakcemile5
her ne kadar girip okuyup mesaj yazmasamda takipteyimmmmsengözlerimebaksanab

ah sedacım ya neler gelmiş başına öyle.... ben bir süredir giremiyordum nete.... senin yazılarını okuyunca şok oldum... canım benim allahım inşallah hayırlıysa kucağına versin canım, hayırlı değilsede kimseleri fazla üzülmeden sonuçlansın inşallah.... güzelim öyle yada böyle sen bir gün anne olacaksın... belkide en dünyanın en fedakar annesi olacaksın... ama vakti zamanı gelince tatlım tamammı :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…