merhaba Seda ben bir sene önce tüp bebekle dış gebelik(aslında heterotopik gebelik) geçirdim kan değerlerim çok normaldi ama kasıklarımda çok ağrım(ara ara değil sürekli bıçak saplanır gibi) ve kanamam vardı
sende hem kanama hem ağrı yok o yüzden içini ferah tut arkadaşım yarın git doktoruna muayene ol ve hemşirenin söylediğinide kafana takma
inşallah en kısa zamanda tekrar güzel haberlerini alırız
canlarım benım elıf dervıs sızlerın sayesınde bugun cok ıyıyımmm desteklerınız benı kendıme getırdı
cnm ara ara kasıgımda agrı oluyor ama asırı degıl hemen gecıyor ınsallah hakkımda hayırlısı neyse o olsun cnm sen nasılsın
Kızlar Günaydın
Dün dr umla gorüştüm ultrasonla hıçbişii goremedı ne iç nede dış gebelik dıyemem gormem lazım dedı 2 gunde bır test yaptırcam değerım 1.000 olduğunda gel bakalım dedı ama değerlerın dış gebelik gibi artsada ben sanmıyorum çünki iki tupünde açık dış gebeliği oluşturucak tupün yok dedi yanı anlıcanız değerımın yuksselmesını beklemekten baska caremız yok yok dedı bu arada dr um Labratuarımı değiştirmemı istedı herşey o kadar guzel ve iyiyken boyle olması onu üzdü inanmak ıstemıyor sanırımmm bugün yıne kan verdım kızlar allahım hakkımda hayırlısı neyse o olsun ınsallah sağlıksız emryo ıse dış gebelik değilse zaten bekleme sürecınde kanamayla düşeceğini ama birden değerlerımın fırlayabileceğinide soyledı beklemek çok zor kızlar
bak gördünmü düselyo kısss hadi iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?