Kızlar Şoktayım ne yapacağımı bilmiyorum

sedacim insallah haziran annesi olursun dedigin gibi Rabbim gonlune gore versin..ben bu tedavimde tek bir donrurulmus embryom olmasina ragmen olacak dedim icimdeki his boyle diyordu ve oldu sende icindeki sesi dinle ...

seda nasılsın tatlım iyi heberlerini bekliyorum

İnŞallah dıŞ gebelİk deĞİldİr canım

canlarım benım yaaa benı hıc yannız bırakmadınız sağolun arkadaşlarım allahım kendıme dua ederken hepimize edıyorum valla ınsallah bızde bırgun bebeklerımızı konusucazzzz
şerife canım dr umda dış gebelık sanmıyorum dedı ama değilse bıle sağlıklı olmıcaksa sağlıklı degılse olmasın zaten sağlıksız çocugun yukunu ustlenmektense dimiiii sağlıklı embryo olsaydı değerlerı 3.000 olması lazımdı şu andaaaaa ben daha 1.000 olamadımkı :1no2:

sedacim insallah haziran annesi olursun dedigin gibi Rabbim gonlune gore versin..ben bu tedavimde tek bir donrurulmus embryom olmasina ragmen olacak dedim icimdeki his boyle diyordu ve oldu sende icindeki sesi dinle ...

cnm çok sağol
benımde ıcımdekı ses en yakın zamanda anne olucağım zaten cnm umıdımı 6 yıldır hıc yıtırmedımkı bennnn meleğine dıkkat et cnmmmmm ıkınızıde optummm

sitede böyle değerleri yavaş yükselen kişler var bildiğim kadarıyla bence herşey normal diyo içimden bi ses.umarım doğrudur ve boşuna endişeleniyosundur.güsel haberlerini bekliyoruz

nasılsın seda?

hatrını sormak istedim inşallah iyisindir.

sagol cnm arkadasım daha ıyıyım
dıs gebelık olarak kendımı sartlandırdıgımdan heralde heran sıddetlı agrım olucak atesım cıkıcak yada kanamam olucak hıssı var bende ıyıce paronayak oldum canım tabıı bunların sebebı belırsızlık ıcınde beklemem herseyın hayırlısı artık cnm napalımmmm kafamı dagıtmaya calısıyorum sımdıden tatıl yerı ayarlamaya calısıyoruz esımle bana ıyı gelıyor canımmm ıyıkı varsın ıyıkı varsınız
canım yarın tekrar test yapıcam kollarım acıyo artık damarlarım kan vermekten mahfolduuu

sitede böyle değerleri yavaş yükselen kişler var bildiğim kadarıyla bence herşey normal diyo içimden bi ses.umarım doğrudur ve boşuna endişeleniyosundur.güsel haberlerini bekliyoruz

canım yaaaa sagol ınsallah ıcındekı ses dogru soyluyordur endıselerım bosa cıkar ve hep baraber sevınırızzzz

sedacığım inşallah değerin 5 e katlar da sağlıklı gelişir bebeğin ama değilse bile dediğin gibi dış gebeliğe de benzemiyor ki ateşin çıkmıyor kanma lekelnme yok. herhalde ağrı sızı da yoktur? hani en fazla kimyasal gebelik gibi. ben dilerim biran önce katlanır değerlerin diyorum. rabbim hayırlısını versin canım

sedacım evet dış gebeliğe benzemiyor dış gebeliği ben geçirdim ağrım vardı ve kahverengi lekelenmem vardı anladığım kadarıyla sende bunlar yok sadece değerin az artışı sadece bu uyuyo keseleri görene kadar sabretmen gerek inşallah gebesindir dualarımız seninle canım

kızlar dıleklerınız ıcın çok tsk ederımmmm ınşallah dediğiniz gıbıdırrr

bugunku sonucum 986 cıktı kızlarrr fdırlamıyor ama yukselmeler yanı aradakı farklar yukselıyorrrr anlamadım bişiii pazartesı dr gıderım artıkkkkk hakkımda hayırlısı olsunnnn

merhaba canım durumunu ümitle takip ediyorum.umarım her şey gönlünce olur.tüm kalbim seninle

hiç umudunu kaybetme bak kan sonucu güzel gelmiş geç tutunmuştur niye aklına kötü şey getiriyon bak canım ne düşünürsen onu çekersin kendine

merhaba, onerim hemen doktoruna gidip muayene olman, ulasamazsan eger baska doktora git bekleme,

normalde cok once seni alıp, vajinal ultrason ile kesenin nerede olustuguna bakmalıydı. bekleme bence

inşallah iyi haberler alırız. kimyasal gebelik olsa o zaman da artmaz düşer değerler herhalde? inşallah pazartesi keseyi görürsün canım. hayırlı haberlerini bekliyoruz

hiç umudunu kaybetme bak kan sonucu güzel gelmiş geç tutunmuştur niye aklına kötü şey getiriyon bak canım ne düşünürsen onu çekersin kendine

hayırlısı elıfcıgımmm bakalım beklıyoruz ıcım hıc rahat degıl ama bakalımmm

merhaba, onerim hemen doktoruna gidip muayene olman, ulasamazsan eger baska doktora git bekleme,

normalde cok once seni alıp, vajinal ultrason ile kesenin nerede olustuguna bakmalıydı. bekleme bence

aslında bende tedırgınım cnm dr uma bugun cep tel ulasamadım kendısı kıbrısta yarın herangı bır dr gorunmeyı dusunuyorum tabıı dr uma yarında ulasamazsam

inşallah iyi haberler alırız. kimyasal gebelik olsa o zaman da artmaz düşer değerler herhalde? inşallah pazartesi keseyi görürsün canım. hayırlı haberlerini bekliyoruz

ınsallah hayırlısı canım benım yarın sızlere haber verırımmmm
allahım yardımcım olsun ınsallah benım ve ıhtıyacı olan herkesın

Kızlar selammmmm
Dr uma ulastım kendısı kıbrısta oldugundan benı baska bır dr a yonlendırdı ancak muayne sonucu dış gebelık olmadıgını ogrendım ınanın cok ama cok sevındım saglıksız gebelıkmıs pazartesı dr um ıstanbulda olucak kontrolumu yapacak ve buyuk ıhtımal kurtaj olucam sızı bılgılendırmek ıstedım kendınıze ıy bakın kızlar hazıran ortasında yenı tedavıye baslıcam tabııı bu arada genetık testler yaptırıcazzzzz uzunnnn yorucu gunler benı beklıyorrrrr cok uzulmedım tedavıye bastan baslamıcam kızlar daha enarda 15 dondurulmus bebısım varrrrr
saglıcakla kalın

sedacım dış gebelik olmadığına gerçekten çok sevindim. keseyi görebildiler demekki nihayet.
bundan sonraki hamileliklerinde inşallah herşey düzgün gider. sevgiler...

sedacım dış gebelik olmadığına gerçekten çok sevindim. keseyi görebildiler demekki nihayet.
bundan sonraki hamileliklerinde inşallah herşey düzgün gider. sevgiler...

sagol cnm arkadasım herseyın hayırlısı artık napalım zaten hep oyle dua etmıstımmmm
ıns dedıgın gıbı bundan sonrakı bebegım ıyı ve saglıkla gelişir cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…