sedacım yaşadıklarını o kadar iyi anlıyorum kidüşmesi için dua edeceği insanın önceden aklına hiç gelmiyor.
dış gebelikse ki inşallah değilsindir, ameliyat olmanı tavsiye ederim. benimki ilaçla son bulmuştu. hep ağrı yapıyor ve ilerde tekrar o tüpünde dış gebelik gelişebilir. doktorun neyi tavsiye ederse onu yap derim.
geçmiş olsun
seda nasılsın tatlım iyi heberlerini bekliyorum
İnŞallah dıŞ gebelİk deĞİldİr canım
dış gebelik olduğunu sanmıyorum ben tabi doktorun daha iyi bilir ...değerlerin azda olsa yükseliyor buda umut kapılarının açık olduğunu gösterir senin için hep iyi şeyler düşündüm ve içime kötü bişi doğmuyor nedense kaç kere girip bakıyorum inş..diyerek...
zaman en iyi ilaç bazı sıkıntılara sen neleri atlattın buda gecicek.
sedacim insallah haziran annesi olursun dedigin gibi Rabbim gonlune gore versin..ben bu tedavimde tek bir donrurulmus embryom olmasina ragmen olacak dedim icimdeki his boyle diyordu ve oldu sende icindeki sesi dinle ...
nasılsın seda?
hatrını sormak istedim inşallah iyisindir.
sitede böyle değerleri yavaş yükselen kişler var bildiğim kadarıyla bence herşey normal diyo içimden bi ses.umarım doğrudur ve boşuna endişeleniyosundur.güsel haberlerini bekliyoruz
sedacığım inşallah değerin 5 e katlar da sağlıklı gelişir bebeğin ama değilse bile dediğin gibi dış gebeliğe de benzemiyor ki ateşin çıkmıyor kanma lekelnme yok. herhalde ağrı sızı da yoktur? hani en fazla kimyasal gebelik gibi. ben dilerim biran önce katlanır değerlerin diyorum. rabbim hayırlısını versin canım
sedacım evet dış gebeliğe benzemiyor dış gebeliği ben geçirdim ağrım vardı ve kahverengi lekelenmem vardı anladığım kadarıyla sende bunlar yok sadece değerin az artışı sadece bu uyuyo keseleri görene kadar sabretmen gerek inşallah gebesindir dualarımız seninle canım
inşallah sağlıklı bir bebeğin olur seda neler çektiğini anlayabiliyorum
kızlar dıleklerınız ıcın çok tsk ederımmmm ınşallah dediğiniz gıbıdırrr
bugunku sonucum 986 cıktı kızlarrr fdırlamıyor ama yukselmeler yanı aradakı farklar yukselıyorrrr anlamadım bişiii pazartesı dr gıderım artıkkkkk hakkımda hayırlısı olsunnnn
merhaba canım durumunu ümitle takip ediyorum.umarım her şey gönlünce olur.tüm kalbim seninle
hiç umudunu kaybetme bak kan sonucu güzel gelmiş geç tutunmuştur niye aklına kötü şey getiriyon bak canım ne düşünürsen onu çekersin kendine
merhaba, onerim hemen doktoruna gidip muayene olman, ulasamazsan eger baska doktora git bekleme,
normalde cok once seni alıp, vajinal ultrason ile kesenin nerede olustuguna bakmalıydı. bekleme bence
inşallah iyi haberler alırız. kimyasal gebelik olsa o zaman da artmaz düşer değerler herhalde? inşallah pazartesi keseyi görürsün canım. hayırlı haberlerini bekliyoruz
merhaba, onerim hemen doktoruna gidip muayene olman, ulasamazsan eger baska doktora git bekleme,
normalde cok once seni alıp, vajinal ultrason ile kesenin nerede olustuguna bakmalıydı. bekleme bence
sedacım dış gebelik olmadığına gerçekten çok sevindim. keseyi görebildiler demekki nihayet.
bundan sonraki hamileliklerinde inşallah herşey düzgün gider. sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?