kızlar ben ıyıyım değerımın 1 000 gecmesını beklıyorum henuz geçmedı gıdım dıdım ilerlıyor hıç düşmüyor ya dusuk yapıcam yada dış gebelık bakalım sızlerle paylasırım bellı olsun
çok üzüldüm canım. peki dış gebelik mi düşük mü bu ne zaman belli olacakmış? inşallah düşüür diyelim bari. ümidini kaybetmemene sevindim. ama 2 ay sonra ama 4 ay sonra mutlaka hamile kalıp bebeğine kavuşacaksın allahın izniyle.
sağol cnm bılıyorum bende umıdımı hiç kaybetmedım ınanıyorum canımmmmm
evt ınsallah düşürürüm dıyorum artık ınsan bunun için bıle dua edermıs demekkı ınsan şaşırıp kalıyor
değerım 1.000 geçince ultrasonla bakıp dış gebelıkmı ou solıcem canımmmm ama zaten dış değilse her an düşük yapabilirim herşeye hazırladım kendımı drum takıpte olduğu için amelıyata gerek kalmadan ılaçla sonlandırıcak arkadaşım yanı dış gebelikse eğerrrrr
hakkımda ve hakkımızda hayırlısı olsun
sadece hamıle kalmak yetmıyor cnm ben hamıle klamıyorum dıye çok uzulurdum 4 tüp bebek denememdede kalamamıstım ama 2 sınde kaldımda ne oldu bırınde kımyasal 1 ınde dış geblık allahım hayırlısını versın herseyden once hıç sevınemedım bıle 2 sındede kursağımda kaldı sevıncımmmmmm
ama bende hazıran annesı olucam buna ınanıyorum umudum var çünki umut edıyorumkı umudum gerçekleşsinnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?