Kızlar Şoktayım ne yapacağımı bilmiyorum

Sedacım herşeyin hayırlısı, seninki ilginç bir durum oldu, ama dış gebelik yaşayan arkadaşlar değerin anormal arttığını, kanama ve ağrı olduğunu söylüyorlar hep.. senin böyle bir durumun yok anladığım kadarıyla.. inşallah nazlı bebiş gelecektir, ben hamile olduğuna inanıyorum canım.. değilsen de Allah hakkımızda hayırlısını versin demiyormuyuz hep, beklemek çok zor tahmin edebiliyorum belirsizlik içinde bekliyorsun çünkü... ama biraz sabır , bebişin eninde sonunda sağlıkla inşallah gelecek, annesini biraz üzüyor sadece kerata..kendine iyi bak, müzik dinle, sevdiğin arkadaşlarınla buluş..

Kızlar desteklerınız ıcın sağolun bende ınanıyorumkı hayırlısı neyse o olucak Allahıma hep oyle dua edıyorum çünki

Ventamarıs arkasaşım 3 gundur ara ara iç çamaşırıma benımde pembe lekelenmeler oluyorrrr

Güneş1977ve Ventamarıs kızlar dış gebeliği nasıl sonlandırdı doktorunuzzzz??????????????????

sedacım dr da beklemeni söylemiş. Ultrasonda görününceye kadar kesinlikle ümidini kaybetmiyorsun. Öyle ağrı gibi şeyleri de kafana takma benim hiç ağrım ve kanamam olmamıştı. Ama inş. herşey yoluna girer de bugünleri unutursun.
Benim dış gebelik kesinleştiği zaman (patoloji sonucuna göre) dr laparoskopi ile sonlandırdı. Ben de son testi dün yaptırdım. en son 3200 dü dün 105 olmuş artık bitti!!!!!!!!!!

benim dış gebelikte değerlerim 2 günde 2 katına çıkmıyordu. yani hep daha az ilerliyordu. bhcg 2500 civarındayken şiddetli bir ağrı sonrasında hastaneye yattım. iç kanamam vardı. ilaçla tedavi olmak istedim, o nedenle ameliyat olmadım. ilaçtan 3-4 sonra değerlerim düşmeye başladı.
ama dediğim gibi seninki dış gebelik olmayabilir. rahim içi gebelikte olabilir. bhcg değerin henüz kesenin görünmesini sağlayacak yükseklikte değil. biraz daha sabret. 1500 civarında görünmesi gerekir tabi.
kafanı çok takma çok üzülme. inşallah her şey yolunda gider. sevgiler....

canım ya niye negatif düşünüp kendini üzüyorsum betahcg 1500 lerde kese görünüyor zaten niye olumsuz düşünüyorsun bide değerler normal giderken canım insanlar olumsuz şeyler düşündükçe olumsuzlukları üzerine çekermiş ne olur pozitif düşün bak nasıl pozitif düşündün şimdi hamilesin şimdide bebiğimi kaybetmicem diye düşün sağlıklı doğurcam diye düşün öyle olsun

ne olur kendinide yeğenimizide bizide üzme hep dua ediyorum sana inşallah kesen gözükcek sağlıcakla doğcak bebişin

sedacım sen bizi yalnız bırakmazdın...

nasılsın?

umarım herşey istediğin gibidir bilgi verirsen çok seviniriz senden iyi haberler bekliyoruz.

benim ikiside metrotaxsat diye bir igneyle sonlandırıldı tüplerim alınmadı ama bence sen normal gebesin dış degil hayırlısı inş ama lütfen dış gebelik olursan tüpünü mutalak aldır derim cünkü ben ilkinde doktora lütfen almayın baska bişey yapın ddeim ve tekrara dış gebelik oldum aynı tüple korkma hiç inşş hayırlısıyla hamilesin sen

kızlar ben ıyıyım değerımın 1 000 gecmesını beklıyorum henuz geçmedı gıdım dıdım ilerlıyor hıç düşmüyor ya dusuk yapıcam yada dış gebelık bakalım sızlerle paylasırım bellı olsun

hayırlı haberlerini bekliyoruz, her arkadaşın güzel haberiyle moral buluyorum, her üzücü sonuçta üzülüyorum inan... allah yüzünü güldürsün inşallah...

seda bugün de test yapacak mısın? hayırlı haberler verirsin inşallaha.s.

yaptım kızlar ama haylen bır fırlama yok malesef 648 olmuşşş:1no2:

artık kabullendım ya düşük yapıcam yada dış gebelik ama bıran once sonuclansın ıstıyorum kızlar yaaaa
yenı tedavıme 2 ay sonra hemen baslayacağımmmm şimdiden ıcımdekını kaybetmeden onun heyecanı sardı benı

çok üzüldüm canım. peki dış gebelik mi düşük mü bu ne zaman belli olacakmış? inşallah düşüür diyelim bari. ümidini kaybetmemene sevindim. ama 2 ay sonra ama 4 ay sonra mutlaka hamile kalıp bebeğine kavuşacaksın allahın izniyle.

sağol cnm bılıyorum bende umıdımı hiç kaybetmedım ınanıyorum canımmmmm
evt ınsallah düşürürüm dıyorum artık ınsan bunun için bıle dua edermıs demekkı ınsan şaşırıp kalıyor

değerım 1.000 geçince ultrasonla bakıp dış gebelıkmı ou solıcem canımmmm ama zaten dış değilse her an düşük yapabilirim herşeye hazırladım kendımı drum takıpte olduğu için amelıyata gerek kalmadan ılaçla sonlandırıcak arkadaşım yanı dış gebelikse eğerrrrr

hakkımda ve hakkımızda hayırlısı olsun

sadece hamıle kalmak yetmıyor cnm ben hamıle klamıyorum dıye çok uzulurdum 4 tüp bebek denememdede kalamamıstım ama 2 sınde kaldımda ne oldu bırınde kımyasal 1 ınde dış geblık allahım hayırlısını versın herseyden once hıç sevınemedım bıle 2 sındede kursağımda kaldı sevıncımmmmmm

ama bende hazıran annesı olucam buna ınanıyorum umudum var çünki umut edıyorumkı umudum gerçekleşsinnnnnnnnnnnn

sedacım yaşadıklarını o kadar iyi anlıyorum ki düşmesi için dua edeceği insanın önceden aklına hiç gelmiyor.

dış gebelikse ki inşallah değilsindir, ameliyat olmanı tavsiye ederim. benimki ilaçla son bulmuştu. hep ağrı yapıyor ve ilerde tekrar o tüpünde dış gebelik gelişebilir. doktorun neyi tavsiye ederse onu yap derim.

geçmiş olsun

dış gebelik olduğunu sanmıyorum ben tabi doktorun daha iyi bilir ...değerlerin azda olsa yükseliyor buda umut kapılarının açık olduğunu gösterir senin için hep iyi şeyler düşündüm ve içime kötü bişi doğmuyor nedense kaç kere girip bakıyorum inş..diyerek...

zaman en iyi ilaç bazı sıkıntılara sen neleri atlattın buda gecicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…