kızlar son 3 gün kaldı

eminenisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
250
0
96
38
İstanbul
arkadaşlar cok heyacanlıyımm kendimi cok tohaf hiddediyorum boş gıbı hiç bi belirtim yok
Allahım ne olur emeklerimizi boşa cıkarma bizede annelik duygusunu tatırmayı nasip et hayırlı bi evlat nasip eyle inş

heyecanlanman çok normal ama sakın stres yapma canım.ben test günü çok ağlamıştım ya tutmadıysa diye.meğer ikitaneside tutunmuş çok şükür.rabbim sana ve tüm isteyenlerede nasip etsin inşaallah.rabbim herkesin evladını hayırlısyla sağlıkla ailelerine bağışlasın(amin).sevgiler...

eminenisa benimde 3 gün var aynı gün sonuç öğrencez ben dayanamadım kan testi verdim dün 99 çıktı idrar da da ikinci çizgi silikte olsa çıktı bende sabırsızca bekliyorum rabbim hayırlısıyla gönlümüze göre versin

arkadaşlar benimde pazartesi tahlil günüm bugün 9. günüm inşallah hepimize nasip eder. bugün dayanamayıp idrar testi yaptım ama negatif çıktı ikinci çizgi sanki hayalet gibi varla yok arası yarın yine test yapmayı düşünüyorum ama göğüslerim patlıcak gibi şişti ve bayağı sancılar geliyor bazen kasıklarıma ama anlamadım bu test çizgisinin netliği nasıl olması gerekiyor. Daha önce hiç bu aşamaya gelmediğim için bilmiyorum. bunu yaşayan varsa cevap yazsın...

serapcım bende dün yapmıştım test benimde negatif tek cızgı cıkmıştı benimde goguslerim şişiti cok acıyodu sanki patlıcakgibiydi ama bugun hiç acımıyo sadece dolgunluk var

serapcım bende dün yapmıştım test benimde negatif tek cızgı cıkmıştı benimde goguslerim şişiti cok acıyodu sanki patlıcakgibiydi ama bugun hiç acımıyo sadece dolgunluk var

senin kaçıcı denemen .. benim bu ikinci denemem ama çok farklı bu sefer inşallah hayırlı haberlerini alırız..

benimde 2 ci denemem benimde tedavim transferim felan cok guzel geçti ama benim belirtim yok sadece bazen kasık agrım oluyo bide ayaklarım cok üşüyo inş pazrtesi guzel sonuçlar hayırlı sonuçlar alırız

canım idrar testini çok kafana takma kişiye göre değişiyor çünki degerler farklı benim 9. gün belirgin şekilde çıkmıştı ama degerim yüksek oldugu için... deger düşükse idrarda erken çıkmayabiliyor...

bende pazartesi sonuç bekleyenlerdenim, az kaldı, işallah herkesin muradı olsun

benim de pazartesi günü test yapılacak eşim test yapmamı istiyor ama ben cesaret edemedim aslında test aldırıp yarın yapsam çıkardı heralde sevgililer gününde iyi bir sonuç çıksa iyi olurdu

pazartesiye 2 gün kaldı

bugün ilk defa idrar testi yaptım ve çok silik ikinci çizgiyi gördüm

doktor 12 gün kan testisten önce hiçbir şey yapma dedi, ama

küçük bir umut istiyor genede insan...:))

pazartesiye 2 gün kaldı

bugün ilk defa idrar testi yaptım ve çok silik ikinci çizgiyi gördüm

doktor 12 gün kan testisten önce hiçbir şey yapma dedi, ama

küçük bir umut istiyor genede insan...:))

BENDE 8. GUN YAPMIŞTIM CIKMAMIŞTI m BUGUN YAPTIM OK SİLİK VARLA YOK ARASI 2. CİZGİYİ GORDUM CANIM İNŞ HAMİLEYİZİDR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…