Kızlar son konudan sonra bicok sey degisti kv ile..

Pandora_x

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2015
1.091
594
73
Kizlar konu acmistim kv nin süt hakki dolsun bebegi bana ver seklinde konusmasini anlatmistm..eşimle bu durumu konustum ve sadece anne papatyami korkutma demekle yetindi uzatmadm bende konudan bigun sonra seker yukleme testi icin hastaneye gittik kv bu testi asla istemiyordu bende doktorumu dinledim ve yaptirdm sonucu alip doktorn yanina ciktik esim ben kv..seker çıkmadi fakat kansızlik cikti kv doktorn yaninda bana cekisti resmen bosuna yaptn yuklemeyi sende seker yoktur demistm ac ac geziyon kan kalmamis tam kizcam esim anne yeter dedi doktor da siz nerden biliyorsunuz biz doktorlar yukleme yapmdn karar veremezken dedi kv sustu receteyi uzatti doktor ,kv kendi almak istedi ben aldm ciktm eczaneye esim arkamdn geldi özür diliyor bende bana karisamaz annen yeter bu ne cehalet ustelik kabul da etmiyor bunu doktora da ayip oldu dedim kv geldi eczanede de susmadi cocuga bakamamisim ya daha dogmadan neler soyluyor bana bende arabaya gectim kv geldi sizi ilgilendirmez ben elimden geleni yapiyorum bebegimi benim kadar düşünemezsiniz heralde ben anneyum sizde annesiniz bence kendi cocuklarinizla ilgilenin dedim esim de anne lütfen karisma artik cok abartiyosun bilmeden kinusuyorsun dedi basladi aglamaya kp aradi gel beni al diye indi arabadan bizde bu sekilde ayrildik ne aradi ne sordu taki gecen gun onlara gittik kp cok israr etti 2 gece kaldik esim eve donecegimz sabah yikandi cikti isi vardi benide 3 saate alicakti kv yasini serif okuyalm dedi bende okuyamicagimi söyledm sebebini sordu midem bulaniyo dedim isim var dedim cok israr ettu sanki bilmiyo e musait degilim yikanmalym dedim bana bi bagirdi bastigin yer bile kirlendi haramsn sen kahvalti yaptn o yemek bile haram sana dedi halbuki iki namaz arasi yikanilabilir sabah ezanindn sonra ise oglene kadar vaktin var ayy ben bi utandm basladm aglamaya esimi aradm geldi beni aldi o gün bu gundur ses yok ..esim simdi annemi arayalm diyor bende senin annen sen ara arama diyemem ama ben asla aramam dedim..eksik yazmis olabilirm ozet bu

Son düzenleme:
Yuh iki gün altı üstü kv nin evinde bide gözüne sokmuşsunuz. İyi hissetmiyorum falan der insan.
Dedim nidem bulaniyo dedim sabah eşim yikandi ya kadin illa söyletecek biliyo yani biraz oku azcik oku tam bilmiyorum okumayi cok yavasim dedim olsun turkcesini oku e napim bende musait degilim dedim

Kayınvalidenin sizin doktorunuzda ne işi var? Böyle insanlarla mümkün olduğu kadar mesafeli olmak varken siz bir şekilde mıç mıçsınız. 2 gece neden kalıyorsunuz? Herkesin kendi evi var oturun dönün evinize.

Mesafeyi ayarlayacak olan sizsiniz. Kadın zaten patavatsız belli. Ne yapsan değişmez.

Diğer konunuzu da okumuştum. Kv ile ara sıra görüşün..

Ben eşinizde de hata görüyorum, annesini çekirdek ailenizin her mevzusuna karıştırıyor, anne neden doktora sizinle gelir ki?
Ayrıca her şeyime bu kadar müdahil olan bir kv nin evine 2 günlüğüne gitseydim özel yaşantımı evime saklardım, eşimle evimde yaşardım özelimi. Bir de siz bunu kv nize söyleyebilmişsiniz, ben olsam ne eşimle birlikte olurdum ne de olsam bile bunu söyleyebilirdim..

Agzim acik kaldi kayin peder ve banyo mevzulari . Nokta yikanmam lazım ne demek ya. Uydur bisey gitsin söylenir mi oyle. Oda densiz bi adammis orasi ayri
Canim söyledim eksik yaziyorm özet olsun diye midem bulaniyo dedim hatta okuyamiyorm cok yavasim siz okuyun dedim cok israr etti basimda diruyo abdest al die soyledim bende kv ye..

Sende gerçek nedenını neden söyledın ve madem orda yıkanamayacaktın neden yaptınız ki .s
2 gun sabretseydınız keşke. sonuçta kendı evınız değil ve yıkanmanız gerek ne olursa olsun o halde bir şey yiyip içilmez.

ben haram kısmına yorum yapmak istemem zira bu forumun yasakları arasında ama işin zor arkadaşım senin daha hamileyken bu kadar burnunu sokuyosa bebek doğduktan sonrasını düşünemiyorum

Aaaaa lütfen rica ediyorum siz ondan iyi mi bileceksiniz, o oğlunu büyütmüş adam etmiş size koca olarak vermiş elbette torununa da o bakacak.
Bu cahil cühela halinizle size mi verecekti.
Tövbe estağfurullah, deli oluyorum bu akıl hocalarına.
Arkadaş bi rahat bırakın yahu, herkes kendi evladını dilediği gibi büyütsün.
Büyük olarak tavsiye verin, müdahale etmeyin.

Bakın kv evi iki katli üst kat tamamen bize ait arada gider kaliriz die yapildi aslinda orasida bizim ev sayilir ama beraber kahvalti yapiyoruz hersey ortak sadece dus yerimiz yatak odamiz bide bebegimiz icin oda hazirlandi oyle yani ust katta ozel esyalarmz var misafirlik degil ..ama bakn cok israr etti ki kv benimle bi konulari konusmak icin can atar ben sustururum hamileyim die kocani ihmal etme demisligi bile vardir ben susturuyorm bu defa napim ikna edemedim okuyamicagima musait degilim dedim

kendimi iyi hissetmiyorum halsizim midem çok kötü olayını sürdüseydiniz yani !!
Anlamadım ki gözünün içine sokmaya ne gerek var ?

miafirlikte seks yapanları anlamuıyorum nasıl rahat ediyorsunuz ben utanırım birde siz 2 gün kaldığınız yerde seviştiğinizi sylemişsiniz..
Üst kat bizim zaten yatak odasi cocuk odasi ve banyodan olusuyor mutfak alt katta ve kv alt katta..hersey ortak ama iki ayri ev gibi misafirlige gidiyoruz ama bizim icin ayrilmis orasi

İlk konuda haklısınız ama 2.konuda cıks.Gerçekten o halde kahvaltı mı yaptınız?

ha ha bence o kadar da kötü olmamış.

ama sonradan öyle bağırınmasına canınız sıkılmıştır elbette.

boşverin, bir daha ısrar ederlerse, o günü hatırlatırsınız, biz evimizde kalalım dersiniz :)

ha ha, ama gerçekten kv sizinle neden doktora geliyor, her şeyinize karışıyor. sürekli ısrar edebiliyor. bu aslında saygısızlık, ama bu tarz insanlar böyle işte, değişeceğini sanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…