Kızlar son konudan sonra bicok sey degisti kv ile..

kv nize neden yıkanmalıyım falan diyorsunuz yahu, bi acaipsiniz sizde... yıkanmanız gerekse bile uydurun başka bişey geçin, kadın patavatsız belli, neden ağzına laf veriyorsunuz?
birde iki gün kalıp evinize döneceksiniz madem neden evinizde yaşamıyorsunuz özelinizi, suç sizde.... fırsatı verirsen o da söyler...
kadının patavatsızlığı aşikar, lakin söyledikleri doğru, o halde nasıl kahvaltı yapabildiniz, iki namaz arası diye bukadar rahat davranılırmı...

Duş yeriniz varsa kahvaltıya inmeden duş alsaydınız,
Ya da aaa fişte bir şey unuttum diyip yukarıda 5 dk duş alıp tekrar inebilirdiniz sonuçta duş varmış
Evet haklisiniz esim dus aldi bende uykuma yenik dustum sonra kahvaltiya inmek zorunda kaldm asla gecikmemi kabul edemezler..kahvaltidan sonra esim cikti bende yukari ciktm kv okuyalm dedi bende midem bulaniyo uyumak istiyorum dedim cok israr etti 5 dk oku dedi bende yikanmaliyim musait degilim dedim demez olaydim

İlk konuda haklısınız ama 2.konuda cıks.Gerçekten o halde kahvaltı mı yaptınız?
Uyuya kaldm ki herkes ayni saatte kahvaltida olmalidir bende oturdm kahvaltiya snra yukari ciktm yikanmk icin ama kv pesime takildi okuyalm da okuyalm die olmaz dedim anlatamadm bende yikanaym okuyalm dedim musait degilim dedm oda herseyi dedi

dogru demis

Amannnn Allah sabir versin o ne bicim haddini bilmez cahil terbiyesiz insanlar oyle. Kv nin ne isi var sizle hastanede, kv neden fikir belirtiyor sizin hamileliginizle alakali o kadina agzinin payini veri kussun hatta oyle bir kussun ki teeee doguma kadar hic rahatsiz etmesin sizi. Valla ben olsam iyice biktiririm kendimden ki bir daha yuz bulup gelmesin sizinle heryere ne munasebet ya esinizin ve sizin olmaniz gereken yerde o bitmis aranizda, esiniz ve sizin vermeniz gereken kararlarda fikir sahibi hatta o kadar ukala ve kendini bilmez ki doktor karsisinda bile bik bik bik otmus gerci doktor agzinin payini vermis ama insan yuzsuz ve kendini bilmez olursa hic ders almaz oyle seylerden. Bir insan yerini haddini siniri kendini bilecek, bu nedir ya okurken resmen ben sinirlendim yani.

Hele o terbiyesiz kv ye ne demeli , gel Kuran okuyalim demis hamile kadin yok diyorsa bir sebebi vardir neden israr ediyorsun dimi, sonrada ahlaksiz bir konusmanin icinde buluyorsun kendini utanip susacagin ozur dileyecegin yerde dahada ahlaksiz bir konusma yapiyorsun.

Sizde madem kavgalisiniz biliyorsunuz bu dengesiz insanlarin halini neden evlerinde 2 gun yatiya kaliyorsunuz, hadi kaldiniz hadi esiniz kendi babasinin evinde buyudugu ev cok rahat siz diyemediniz mi 2 gun rahat dur rezil olmayalim diye, sizde de hata buyuk yani, adam dusunu almis cikmis olan size olmus,birdaha artik o kv ile nasil yuz yuze bakacaksaniz, terbiyesizlik diz boyu resmen. Buyuk konusmayim ama ben bilhassa esime tembihlerim gittigimiz yerde (annemler yada kv lerde) o sekil anlasilmasin diye dus bile almayiz yani 1-2 gunse idare ederiz. Insan demezmi durdunuz durdunu bizim evimi gozlediniz sevismek icin diye, bir kere o yatak nevresimini arkanizda camasirini yikayacak olana ayip. Ne mecbur insanlar sizin vucut sivilarinizla temasa gecmeye.

Uyuya kaldm ki herkes ayni saatte kahvaltida olmalidir bende oturdm kahvaltiya snra yukari ciktm yikanmk icin ama kv pesime takildi okuyalm da okuyalm die olmaz dedim anlatamadm bende yikanaym okuyalm dedim musait degilim dedm oda herseyi dedi
İnşallah bu son olur,bir daha aynı hataya düşmezsin,derhal yıkanırsın

:)) kp degil kv okuyalim dedi onu düzelteyim kv evi iki katli üst kat bizim icin duzenlenmis yani yatak odasi banyo ve coxuk odasindan olusuyor yani tatillerde burasi sizin eviniz gelin kalin dediler misafirlik degil evde esyalarimiz dolabimiz herseyimiz var cocugun odasi bile hazir yazin 3 ay kalicaz dedi esim hatta ki artik oyle bi ihtimal yok..esim bizim evde yani ust katta dus aldi ben uyuya kaldm sonra kahvalti saati var herkes o masada olmali bende inmk zorunda kaldm daha sonra yikanmak icin yukari ciktm kv pesimi birakmadi okuyalm dedi olmaz dedim ikna edemedim yikana okuyalm dedim musait degilim dedm olanlar oldu..

neden sizinle doktora gelmesine izin veriyorsunuz? ayrıca şeker yüklemesi falan herşeyi biliyor.bilmesin o kadar da ayrıntısını..
mesafe candır..
Doktor bidahaki randevuyu verdi tamam doktor hanim saat 10 dimi hic hecikmeyiz dedi üstelik ya inanin anlamiyor gelme zahmet etme diyorum bebegi göreyim diyor bidahaki tarihe az kaldi yüzsuzluk yapip gelir mi bilmiyorum..

yinede hatalisiniz bircok yerde, ayrica size duzenleme yapmis olmalari sizin daha cok orda zaman gecireceginiz anlamina gelirki buda sizin o catlak kv den hemen kurtulusunuz yok demektir. Kolay gelsin.

Doktor bidahaki randevuyu verdi tamam doktor hanim saat 10 dimi hic hecikmeyiz dedi üstelik ya inanin anlamiyor gelme zahmet etme diyorum bebegi göreyim diyor bidahaki tarihe az kaldi yüzsuzluk yapip gelir mi bilmiyorum..
haber vermeden basın gidin,tek başına da gelmez heralde????
kendisi yüzsüz olduğu için siz de yapın aynısını..beni de alın derse,bu sefer yalnız gitmek istiyoruz diyin..aman ayıp olur,kırılmasın diye diye çıkıyor tepenize..şimdiden önlem almazsanız doğum sonrası daha kötü olur söyliyim.

o tarihten bir gün önceye randevu alın, habersiz gidin, hastaneden çıkınca ararsınız.

yinede hatalisiniz bircok yerde, ayrica size duzenleme yapmis olmalari sizin daha cok orda zaman gecireceginiz anlamina gelirki buda sizin o catlak kv den hemen kurtulusunuz yok demektir. Kolay gelsin.
Evet düzenleme dügun gunu yapilmisti aslinda dügun gecesi ust katta kalin die israr ettiler sizin eviniz dediler kaldik diger gün de yola ciktik benim patavatsiz kv birlikte olup olmadigimizi bile sormustu bende bu nasıl bi konusma lutfen yapmayın dedim ciktim o evden

bu arada bebeğe bakamamışsın falan filan diyecek kadının alnını karışlarım,bir dahaki randevuya gelmesi de mümkün değildir.

evet hatta sırf bunu sebep olarak söyleyebilir bile, "sen benim iyiliğim için bunu bunu diyorsun ama ben etkileniyorum, e tabi bebek de etkileniyor, kusura bakma cicim"

bu arada bebeğe bakamamışsın falan filan diyecek kadının alnını karışlarım,bir dahaki randevuya gelmesi de mümkün değildir.
Ah ah ben siz kendi cocuklarinizla ilgilenin dedim buna bile agladi arabadan indi esini aradi gel beni al dedi hemen agliyo eşim bu defa annesini susturmak icin ugrasmadi orda annesinin yaninda dursaydi bizim aramizda kiyamet kopacagi kesindi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…