Kızlar son konudan sonra bicok sey degisti kv ile..

Ah ah ben siz kendi cocuklarinizla ilgilenin dedim buna bile agladi arabadan indi esini aradi gel beni al dedi hemen agliyo eşim bu defa annesini susturmak icin ugrasmadi orda annesinin yaninda dursaydi bizim aramizda kiyamet kopacagi kesindi..
iyi işte eşin de görmüş annesinin ne olduğunu..fırsattır bu..ağlama kozu da işe yaramadıysa tamamdır
Alys nın dediği gibi randevuyu 1 gün öncesine aldır ,oldu bitti..ertesi gün ararsa biz gittik dersin olur biter..

2 gün sabredemediniz mi yaa? Ben eşime ısrar etsem bile eşim istemez başkasının evinde. Yaz tatillerinde kendi ailemde ve eşimin ailesinde uzun süre kalıyoruz, o zaman bile rahatsız oluyoruz anlaşılacak diye

aynı şehirde mi yaşıyorsunuz ben anlamadım. bu durumda 2 eviniz var, çocuk doğunca gelin burada kalın, biz de yardımcı olalım vs derler belki, hatta demişlerdi değil mi, süt işi bitince bizde kalsın diye.

hatta teklifleri şu olur, siz de haftasonu gelirsiniz.

ya dayanamıcam anlatıcam;
bir gün bir komşuya gittim benim çocukla, o zamanlar kv bakıyordu, o gün memlekete dönmek zorunda kalmıştı. komşu bana anlatıyor, demiş ki, "goha sütten kesince aslında ben alıp memlekete gitsem, onlar da haftasonu gelseler iyi olur". ha ha, komşu da diyor ki, "ne kadar iyi bir kadın". neyse bu konuyu eşime bile anlatmadım, boşuna adamı kızdırmayayım diye. tabi benim yanımda ya da benim duyacağımı tahmin ettiği herhangi bir yerde bunu söylemeye cesaret edemez de, neden nasıl dedi hala hayret ediyorum.

evet hatta sırf bunu sebep olarak söyleyebilir bile, "sen benim iyiliğim için bunu bunu diyorsun ama ben etkileniyorum, e tabi bebek de etkileniyor, kusura bakma cicim"
Doktorun yaninda ultrasondan oglumu seviyor ah oğlum diye bende babaannesin artik dedim o benim oglum dedim doktorum saolsun kv baya kizdirdi :) babaannemiz yeniden anne olmak isterse beklerim fakat buraya gelen bicok kv bebegi kendinin saniyor bakip büyütucem diyenler bile var annelerin herseyine karisiyorlar dedi ben o an bi kahkaha patlattm cunku kendi de oyle söyluyor rengi degisti doktor oyle deyince

ha ha sizin doktorunuza gitmek istiyorum muayeneye, kv yi de çağırırım :)

2 gün sabredemediniz mi yaa? Ben eşime ısrar etsem bile eşim istemez başkasının evinde. Yaz tatillerinde kendi ailemde ve eşimin ailesinde uzun süre kalıyoruz, o zaman bile rahatsız oluyoruz anlaşılacak diye
Canim ust kat bizim olay biraz karisik biz evlendigimizde orasi bizim icin ayrildi..2 gun kaldik esimin isinin oldugu sehire gittik sonra buraya donduk kv bu ilinin ilcesinde oturuyo bizde il de oturuyoruz ama ilcedede ust kat bizim aslinda misafir olarak gittigmz yer bizim evimiz yemek ortak alan gerisi ayri

Bu terich meselesidir, özelinizi istediğiniz gibi yaşayabilir, istediğiniz kimseyle paylaşabilirsiniz. Ben paylaşamayacağımı belirtmek istemiştim.
Ayrıca size sürekli müdahale eden bir kv niz var mümkün mertebe onu dışarıda bırakın, söz hakkı olabileceği tüm kapıları kapatın, hiç bir şeyinizi paylaşmayın. Bunun için yazdım ben...

Bütün kv mi böyle siz ucuz atlatmissiniz :) evet 2 ev var biz ildeyiz kv bulundugumuz ilin ilcesinde sakin bi yerde evleri üst katta bizim icin dösendi kv doguma 1 ay kala birda kalin bebek büyüyene kadar dedi ama ben kabul etmedim cunku herseye karisiyor bide bebegi ben büyütcem sen tecrubesizsin ben bakıcam deyince bi kötu oldum annelik icgudusunden mi bilmiyorum korktum acikcasi o ara sorunlarmda vardi kuzenimi kaybettm bunalmdaydm suauyordum herseye simdi oglunu ben büyütcem dese twpkim sert olur

Anliyorum tesekkurler..

Cidden hemen banyo mu yapmak gerek o durumda bisey yiyip icilnezmi yani

Bilmedigi bir sey hakkinda haram diyemez. Atip tutuyor bunu Allah sorar ondan yanlis yanlis konusuyor. Ben buraya cok takildim.

Gusletmesi farz olan birisi temizlik de yapar, bulaşık da yıkayabilir, yemek de yiyebilir. Fakat ağzını ve ellerini yıkamadan yemek yemesi mekruh olmakla beraber haram değildir. Gusülsüzlüğü bu gibi işlerine engel ve mâni olmaz.

ne kadar uzak o kadar rahat
hiç üzülmeyin olan olmuş kv anlamış durumu da sırf söyleyin diye üstünüze gelmiş gibi geldi bana
boşverin
üzmeyin kendinizi siz onlarla iyi olmak zorunda değilsiniz ama eşinize ailesi konusunda baskı da yapamamazsınız
mesafe iyidir aramayın gitmeyin onlar nasıl olsa gelir gözüyle bakıyorlardır
ne doktora bile karışacak kadar olan kişiyi şu dönemde yanınızdan uzaklaştırın zaten

Eğer akşam olduysa bu olay sabah namazına kadar vaktın var diye bılıyorum.
1 kere başıma böyle bı oly geldi.
Akşam birlikte olduk sabah bı uyandım abdest alıcam sular yok. Ben tutuştum napıcam dıye Hemen annemı aradım. Eğer abdest alıcak durumun yoksa gelene kadar ıdare et dedı. Bende bir şey yememiştim.

hiç bir şey yenilip içilemeyeği, hatta zorunlu durumlar dışında aldığı havanın bile (işte yataktan banyoya gidesiye kadar) haram olduğunu söyleyen kesim var.

bunun dışında namaz kılmak dışındaki aktiviteleri yapabileceğini söyleyen kesim var.
ki konu sahibi de iki namaz vakti arası banyo yapılabilir diye düşündüğünü yazdı kendi mesajında. kendisini bu 2. kesime alabiliriz sanırım.

Hata sende evinden var niye orda kalsın Madem kaldın o iş için sabretsen ben kayınvalidelerde karıncalanma asla eşimle aynı odada uyuyamiyorum çok utandım bebeğimle başka odada yatarım

Konu sahibi sen aklı başında bi bayan olsanda özelini başka evde yaramadı Madem yaşadın bu sözlere de katlan

Evet haram degil gunah degil mekruh sadece..bende fetvalara baktim her is yapilabilir gusul namaz icin vardir bu yuzden ezan okunmadan gusul alinmalidir deniliyor ama kv bana günahkar dedi yer gök lanet ediyormus ben şok oldum kadin pesimden ayrilmadi ki banyo yapaym daha oglen olmamisti namaz vaktine vardi bende okuyamam israr etmeyin musait degilim dedim demez olaydim midem bulaniyo dedim uykum var dedim anlamadi elinde kurani kerim pesimde okusam asil o zaman gunah olurdu bana kizanlar olmus neden soyledin die ama bu kadini tanimadiklari icin dedigim olmak zorunda diye gezen bi kadin bu.

Madem kaynanadan bu kadar muzdaribim akşam gittim e yatıya kalmayıp eşine dönseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…