Cok mantıkli tesekkurler hemen randevu tarihini degistiriyorumo tarihten bir gün önceye randevu alın, habersiz gidin, hastaneden çıkınca ararsınız.
iyi işte eşin de görmüş annesinin ne olduğunu..fırsattır bu..ağlama kozu da işe yaramadıysa tamamdırAh ah ben siz kendi cocuklarinizla ilgilenin dedim buna bile agladi arabadan indi esini aradi gel beni al dedi hemen agliyo eşim bu defa annesini susturmak icin ugrasmadi orda annesinin yaninda dursaydi bizim aramizda kiyamet kopacagi kesindi..
Evet düzenleme dügun gunu yapilmisti aslinda dügun gecesi ust katta kalin die israr ettiler sizin eviniz dediler kaldik diger gün de yola ciktik benim patavatsiz kv birlikte olup olmadigimizi bile sormustu bende bu nasıl bi konusma lutfen yapmayın dedim ciktim o evden
Doktorun yaninda ultrasondan oglumu seviyor ah oğlum diye bende babaannesin artik dedim o benim oglum dedim doktorum saolsun kv baya kizdirdi :) babaannemiz yeniden anne olmak isterse beklerim fakat buraya gelen bicok kv bebegi kendinin saniyor bakip büyütucem diyenler bile var annelerin herseyine karisiyorlar dedi ben o an bi kahkaha patlattm cunku kendi de oyle söyluyor rengi degisti doktor oyle deyinceevet hatta sırf bunu sebep olarak söyleyebilir bile, "sen benim iyiliğim için bunu bunu diyorsun ama ben etkileniyorum, e tabi bebek de etkileniyor, kusura bakma cicim"
ha ha sizin doktorunuza gitmek istiyorum muayeneye, kv yi de çağırırım :)Doktorun yaninda ultrasondan oglumu seviyor ah oğlum diye bende babaannesin artik dedim o benim oglum dedim doktorum saolsun kv baya kizdirdi :) babaannemiz yeniden anne olmak isterse beklerim fakat buraya gelen bicok kv bebegi kendinin saniyor bakip büyütucem diyenler bile var annelerin herseyine karisiyorlar dedi ben o an bi kahkaha patlattm cunku kendi de oyle söyluyor rengi degisti doktor oyle deyince
Canim ust kat bizim olay biraz karisik biz evlendigimizde orasi bizim icin ayrildi..2 gun kaldik esimin isinin oldugu sehire gittik sonra buraya donduk kv bu ilinin ilcesinde oturuyo bizde il de oturuyoruz ama ilcedede ust kat bizim aslinda misafir olarak gittigmz yer bizim evimiz yemek ortak alan gerisi ayri2 gün sabredemediniz mi yaa? Ben eşime ısrar etsem bile eşim istemez başkasının evinde. Yaz tatillerinde kendi ailemde ve eşimin ailesinde uzun süre kalıyoruz, o zaman bile rahatsız oluyoruz anlaşılacak diye
Bakın kv evi iki katli üst kat tamamen bize ait arada gider kaliriz die yapildi aslinda orasida bizim ev sayilir ama beraber kahvalti yapiyoruz hersey ortak sadece dus yerimiz yatak odamiz bide bebegimiz icin oda hazirlandi oyle yani ust katta ozel esyalarmz var misafirlik degil ..ama bakn cok israr etti ki kv benimle bi konulari konusmak icin can atar ben sustururum hamileyim die kocani ihmal etme demisligi bile vardir ben susturuyorm bu defa napim ikna edemedim okuyamicagima musait degilim dedim
Bütün kv mi böyle siz ucuz atlatmissiniz :) evet 2 ev var biz ildeyiz kv bulundugumuz ilin ilcesinde sakin bi yerde evleri üst katta bizim icin dösendi kv doguma 1 ay kala birda kalin bebek büyüyene kadar dedi ama ben kabul etmedim cunku herseye karisiyor bide bebegi ben büyütcem sen tecrubesizsin ben bakıcam deyince bi kötu oldum annelik icgudusunden mi bilmiyorum korktum acikcasi o ara sorunlarmda vardi kuzenimi kaybettm bunalmdaydm suauyordum herseye simdi oglunu ben büyütcem dese twpkim sert oluraynı şehirde mi yaşıyorsunuz ben anlamadım. bu durumda 2 eviniz var, çocuk doğunca gelin burada kalın, biz de yardımcı olalım vs derler belki, hatta demişlerdi değil mi, süt işi bitince bizde kalsın diye.
hatta teklifleri şu olur, siz de haftasonu gelirsiniz.
ya dayanamıcam anlatıcam;
bir gün bir komşuya gittim benim çocukla, o zamanlar kv bakıyordu, o gün memlekete dönmek zorunda kalmıştı. komşu bana anlatıyor, demiş ki, "goha sütten kesince aslında ben alıp memlekete gitsem, onlar da haftasonu gelseler iyi olur". ha ha, komşu da diyor ki, "ne kadar iyi bir kadın". neyse bu konuyu eşime bile anlatmadım, boşuna adamı kızdırmayayım diye. tabi benim yanımda ya da benim duyacağımı tahmin ettiği herhangi bir yerde bunu söylemeye cesaret edemez de, neden nasıl dedi hala hayret ediyorum.
Anliyorum tesekkurler..Bu terich meselesidir, özelinizi istediğiniz gibi yaşayabilir, istediğiniz kimseyle paylaşabilirsiniz. Ben paylaşamayacağımı belirtmek istemiştim.
Ayrıca size sürekli müdahale eden bir kv niz var mümkün mertebe onu dışarıda bırakın, söz hakkı olabileceği tüm kapıları kapatın, hiç bir şeyinizi paylaşmayın. Bunun için yazdım ben...
Doktorum bi harika 40 yasinda tatli bir bayan benim kv ile ugrasiyor baya anne olamamis ama anneleri cok iyi anliyor :)ha ha sizin doktorunuza gitmek istiyorum muayeneye, kv yi de çağırırım :)
Cidden hemen banyo mu yapmak gerek o durumda bisey yiyip icilnezmi yaniSende gerçek nedenını neden söyledın ve madem orda yıkanamayacaktın neden yaptınız ki .s
2 gun sabretseydınız keşke. sonuçta kendı evınız değil ve yıkanmanız gerek ne olursa olsun o halde bir şey yiyip içilmez.
Eğer akşam olduysa bu olay sabah namazına kadar vaktın var diye bılıyorum.Cidden hemen banyo mu yapmak gerek o durumda bisey yiyip icilnezmi yani
Cidden hemen banyo mu yapmak gerek o durumda bisey yiyip icilnezmi yani
Hata sende evinden var niye orda kalsın Madem kaldın o iş için sabretsen ben kayınvalidelerde karıncalanma asla eşimle aynı odada uyuyamiyorum çok utandım bebeğimle başka odada yatarımKizlar konu acmistim kv nin süt hakki dolsun bebegi bana ver seklinde konusmasini anlatmistm..eşimle bu durumu konustum ve sadece anne papatyami korkutma demekle yetindi uzatmadm bende konudan bigun sonra seker yukleme testi icin hastaneye gittik kv bu testi asla istemiyordu bende doktorumu dinledim ve yaptirdm sonucu alip doktorn yanina ciktik esim ben kv..seker çıkmadi fakat kansızlik cikti kv doktorn yaninda bana cekisti resmen bosuna yaptn yuklemeyi sende seker yoktur demistm ac ac geziyon kan kalmamis tam kizcam esim anne yeter dedi doktor da siz nerden biliyorsunuz biz doktorlar yukleme yapmdn karar veremezken dedi kv sustu receteyi uzatti doktor ,kv kendi almak istedi ben aldm ciktm eczaneye esim arkamdn geldi özür diliyor bende bana karisamaz annen yeter bu ne cehalet ustelik kabul da etmiyor bunu doktora da ayip oldu dedim kv geldi eczanede de susmadi cocuga bakamamisim ya daha dogmadan neler soyluyor bana bende arabaya gectim kv geldi sizi ilgilendirmez ben elimden geleni yapiyorum bebegimi benim kadar düşünemezsiniz heralde ben anneyum sizde annesiniz bence kendi cocuklarinizla ilgilenin dedim esim de anne lütfen karisma artik cok abartiyosun bilmeden kinusuyorsun dedi basladi aglamaya kp aradi gel beni al diye indi arabadan bizde bu sekilde ayrildik ne aradi ne sordu taki gecen gun onlara gittik kp cok israr etti 2 gece kaldik esim eve donecegimz sabah yikandi cikti isi vardi benide 3 saate alicakti kv yasini serif okuyalm dedi bende okuyamicagimi söyledm sebebini sordu midem bulaniyo dedim isim var dedim cok israr ettu sanki bilmiyo e musait degilim yikanmalym dedim bana bi bagirdi bastigin yer bile kirlendi haramsn sen kahvalti yaptn o yemek bile haram sana dedi halbuki iki namaz arasi yikanilabilir sabah ezanindn sonra ise oglene kadar vaktin var ayy ben bi utandm basladm aglamaya esimi aradm geldi beni aldi o gün bu gundur ses yok ..esim simdi annemi arayalm diyor bende senin annen sen ara arama diyemem ama ben asla aramam dedim..eksik yazmis olabilirm ozet bu
Evet haram degil gunah degil mekruh sadece..bende fetvalara baktim her is yapilabilir gusul namaz icin vardir bu yuzden ezan okunmadan gusul alinmalidir deniliyor ama kv bana günahkar dedi yer gök lanet ediyormus ben şok oldum kadin pesimden ayrilmadi ki banyo yapaym daha oglen olmamisti namaz vaktine vardi bende okuyamam israr etmeyin musait degilim dedim demez olaydim midem bulaniyo dedim uykum var dedim anlamadi elinde kurani kerim pesimde okusam asil o zaman gunah olurdu bana kizanlar olmus neden soyledin die ama bu kadini tanimadiklari icin dedigim olmak zorunda diye gezen bi kadin bu.Bilmedigi bir sey hakkinda haram diyemez. Atip tutuyor bunu Allah sorar ondan yanlis yanlis konusuyor. Ben buraya cok takildim.
Gusletmesi farz olan birisi temizlik de yapar, bulaşık da yıkayabilir, yemek de yiyebilir. Fakat ağzını ve ellerini yıkamadan yemek yemesi mekruh olmakla beraber haram değildir. Gusülsüzlüğü bu gibi işlerine engel ve mâni olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?