- 5 Ocak 2015
- 783
- 620
- 103
- Konu Sahibi Bayan mimik
kızlar bi hafta önce bir haber okudum bi kadın bebeğinin Ateş'ini düşürmek için onu pencereye çıkarıp elinden düşürmüştü ve yıllarca istediği yavrusunu kaybetmişti
(benimde 6 aylık bi kızım var)ve ben haberi okuduktan sonra "kadın Nasıl bebeğini camdan çıkartıp Ateş'ini düşürmeye çalışır Nasıl böyle dikkatsiz olabilir ılık bi banyo yaptırsaydı hangi akılla pencereye çıkarmış" dedim ama inanın çok üzüldüğüm için öyle söyledim. öyle söylediğimden beri her gece kabuslar görüyorum çok kötü oluyorum en son dün akşam bebeğime zarar verme isteği vardı içimde ablama mesaj attım benimle konuş beni sakinleştir diye. Kadına öyle söylediğim için çok pişmanım çok üzgünüm bir haftadır dua ediyorum o kadına. galiba rabbim beni o kadının hissettiklerini anlamam için beni sınıyor. kızlar geceleri nefes alamıyorum çok kötü oluyorum ağlıyorum kafayı yiyip delirecem en son lütfen beni sakinleştirecek bi kaç şey söyleyin. evet kadına öyle söyleyerek yanlış yaptım ama gerçekten çok üzüldüğüm için öyle söyledim