Kızlar söyleyeceklerinize çok ihtiyacım var

Bayan mimik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
783
620
103
kızlar bi hafta önce bir haber okudum bi kadın bebeğinin Ateş'ini düşürmek için onu pencereye çıkarıp elinden düşürmüştü ve yıllarca istediği yavrusunu kaybetmişti:( (benimde 6 aylık bi kızım var)ve ben haberi okuduktan sonra "kadın Nasıl bebeğini camdan çıkartıp Ateş'ini düşürmeye çalışır Nasıl böyle dikkatsiz olabilir ılık bi banyo yaptırsaydı hangi akılla pencereye çıkarmış" dedim ama inanın çok üzüldüğüm için öyle söyledim. öyle söylediğimden beri her gece kabuslar görüyorum çok kötü oluyorum en son dün akşam bebeğime zarar verme isteği vardı içimde ablama mesaj attım benimle konuş beni sakinleştir diye. Kadına öyle söylediğim için çok pişmanım çok üzgünüm bir haftadır dua ediyorum o kadına. galiba rabbim beni o kadının hissettiklerini anlamam için beni sınıyor. kızlar geceleri nefes alamıyorum çok kötü oluyorum ağlıyorum kafayı yiyip delirecem en son lütfen beni sakinleştirecek bi kaç şey söyleyin. evet kadına öyle söyleyerek yanlış yaptım ama gerçekten çok üzüldüğüm için öyle söyledim:(

O kadar çok takmışsınız içinizde buyütmussunuz belkide sakin olun abdest alin dua edin bu düsunceler geldiginde yine abdest almya calısın .daha kurtulamiyosaniz bu duşunceden haberlere cıkmis belki ulaşabilirsin kadına konuş bolye demistim diye belki iciniz ferahlar bilemedim yani ama bana siz kendiniz icinizde büyütüyosunuz gibi geldi

Bence kendiize dert bulamamışınız. Ben olsam bende sizin gibi o kadına tepki gösterirdim. Sizinki şuan piskolojik durum kendinize gelin yada yardım alın.

bebeğine zarar verme isteğini okuyana kadar vicdanın rahatsız olmuş olabilir geçer diye düşündüm ama lütfen bir psikiyatrist ya da psikoloğa git.acilen.

Çoçugunu alıp gezmeyeçık evde durdukca insan daha çok düşünüyor ves vese geliyor.Herkeze sorununu anlatma yüzyüze bizlere yaz.Derdini çok anlatırsan içinden çıkamaz hale gelirsin .Çünkü herkez birşeyler söyler kafan iyice karışır namazını kıl Allaha sıgın hepimiz böyle yorumlar yapyoruz ister istemez .

Kızlar gördüğüm kabuslardan dolayı öyle oluyorum hep bebeğimi görüyorum rüyalarımda hep ona zarar verdiğimi görüyorum. o kadını düşündükçe böyle oluyorum. Çünkü ben kadına öyle söyledikten sonra kadın şimdi çok kötü olmuştur onun yüzünden olduğunu düşünüyordur bebeğine zarar verdiğini düşünüyordur diye diye kafayı yedim.

Çoçugunu alıp gezmeyeçık evde durdukca insan daha çok düşünüyor ves vese geliyor.Herkeze sorununu anlatma yüzyüze bizlere yaz.Derdini çok anlatırsan içinden çıkamaz hale gelirsin .Çünkü herkez birşeyler söyler kafan iyice karışır namazını kıl Allaha sıgın hepimiz böyle yorumlar yapyoruz ister istemez .
Çok teşekkür ederim.

Yani kusura bakmayın ama nesinden pişman oldunuz?
Ben daha fena saydırırdım.
Ne demek bebeği camdan çıkartmak?
Hadi banyo ettirmek aklına gelmedi, camdan çıkaracağına kucağına alıp balkona çıksaymış.

Sizinki pişmanlık değil sinirleriniz bozulmuş.
Bebeğine zarar verme isteği başka türlü oluşmaz herhalde.
Uzman yardımı şart.

Kızlar gördüğüm kabuslardan dolayı öyle oluyorum hep bebeğimi görüyorum rüyalarımda hep ona zarar verdiğimi görüyorum. o kadını düşündükçe böyle oluyorum. Çünkü ben kadına öyle söyledikten sonra kadın şimdi çok kötü olmuştur onun yüzünden olduğunu düşünüyordur bebeğine zarar verdiğini düşünüyordur diye diye kafayı yedim.

kadının yüzüne mi dedin bunu ben hala olayı anlamadım ama tek anormal olan şey bebeğin ile ilgili kötü düşüncelerin.diğerleri vicdanının sesi.

Yani kusura bakmayın ama nesinden pişman oldunuz?
Ben daha fena saydırırdım.
Ne demek bebeği camdan çıkartmak?
Hadi banyo ettirmek aklına gelmedi, camdan çıkaracağına kucağına alıp balkona çıksaymış.

Sizinki pişmanlık değil sinirleriniz bozulmuş.
Bebeğine zarar verme isteği başka türlü oluşmaz herhalde.
Uzman yardımı şart.
Akşamları öyle oluyorum ama gündüzleri Nasıl öyle düşündüm diye kızıyorum kendime. Bebeğime çok düşkünüm onu çok seviyorum gerçekten.

Back
X