• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi kızlar sperm hareketinin artırmak için cemre bitkisel ürünler kullananlar var mınolur

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

asi38

rabbim duy sesiiiimii :((
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
8.205
2
156
Kayseri
kızlar nolur bana yardım edin eşinin sperminin hareketliliği olmayıp da cemre bitsel ürünlerden kullananlar var mı nolur bana yardım edin kızlarmafoldumben

arkadaşlar hadi ama yaaa kimse cemre bitkisel ürünler kullanmadımı yaaaamafoldumben

kızlar yok mu bana yardım edecek kimse............:çok üzgünüm:

canım bnde br sıtede okumustum faydalı olanlar var.bızde mersınden getırtecegız.sen nerden buldun ?gınseng vede trıbulus macunumu kullancaksınız?

canım bnde br sıtede okumustum faydalı olanlar var.bızde mersınden getırtecegız.sen nerden buldun ?gınseng vede trıbulus macunumu kullancaksınız?

cnm işte nerden alacağımızı bilmiyorum olmassa bizde internetten getittirecez kayseride cemre bitkisel ürünler yeri var ama kapanmış şnsa bak sizde mi kullanıcaksınız cnm benim...

evet mersınden bulmus esım normalde zaten kendı aktar ama bulmakta zorluk cektık.gınseng i bulduk sadece

evet aktar ama bulamadık.sadece mersın adanada baktık yoktu.ya ben ınanmıorum zaten 1 mılyon altındakı sperm sayısını normal sınırlara ulastıracak bır seyın oldugunu o yuzden bulamasakta olur.

cemre bitkisel urun nedemek arkadaslar icinde neler var?

cnm cemre bitkisel ürünler demek bi bitkisel şeyler satan yerin adı oranın malları daha iyi oluyomuş onun için böle bi başlık açtım ordan alıpta kullananlar var mı diye?

Back
X