Kizlar su fincana biri bakabilir mii lutfenn

cileklikofret

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2010
392
4
118
Sakarya
I

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1402260206017.webp
    $1402260206017.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 74
Arkadasim hic anlamam atıyorum diyenlere bile raziyim.o denli ihtiyacım var falim gelmis.simdiden teşekkürlerr

Eklentiler

• $1402260353161.webp
    $1402260353161.webp
    29 KB · Görüntüleme: 74
  • $1402260386259.webp
    $1402260386259.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 68
Arkadasim hic anlamam atıyorum diyenlere bile raziyim.o denli ihtiyacım var falim gelmis.simdiden teşekkürlerr

Ailede işleri ters gitmiş bi erkek var, ön tarafı hafif kelleşmiş başka bi erkekten yardım görecek. Ayrıca yine ailede herkesin az çok sıkıntılı olduğu bi dönemden geçiyorsunuz, ama ailenizle ilgili o kadar güzel bi gelişme olacak ki hem çevrenizde çok konuşulacak hem sıkıntılar dağılacak..Bir de yaşadığın, tanık olduğun ya da duyduğun bişey içine fena oturmuş durumda.
Fala inanma falsız kalma demişler, umarım seni idare eder :34:

Ailede işleri ters gitmiş bi erkek var, ön tarafı hafif kelleşmiş başka bi erkekten yardım görecek. Ayrıca yine ailede herkesin az çok sıkıntılı olduğu bi dönemden geçiyorsunuz, ama ailenizle ilgili o kadar güzel bi gelişme olacak ki hem çevrenizde çok konuşulacak hem sıkıntılar dağılacak..Bir de yaşadığın, tanık olduğun ya da duyduğun bişey içine fena oturmuş durumda.
Fala inanma falsız kalma demişler, umarım seni idare eder :34:

Cnnmm sıkıntısız bir kul var mı ki dunyada ahh ah. Artik herseyin hayırlısı. Icim fena oturuk durumda gerçekten :) Cok tesekkur ederim ...

Cnnmm sıkıntısız bir kul var mı ki dunyada ahh ah. Artik herseyin hayırlısı. Icim fena oturuk durumda gerçekten :) Cok tesekkur ederim ...

Ne demek canım hazır falın gelmişken bikaç şey yazayım dedim :)
İçine oturan şeyi de sav başından gitsin :)

Back
X