- 28 Ağustos 2015
- 879
- 941
- 53
- Konu Sahibi Kokunhuzur_2014
Hayalimde ki yüzük bu
yaptırılabiliyo mu? Yaptırırsan resmini atar mısın?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin cnm yaaa bn begenmistim ama siz bole diyince karamsar kaldim simdiAllah'ım bana da böyle bir dert ver nolur.sübaneke dinimiz amin.
yalnız çok karışık beğenmedim.zevksiz bir tasarım bence.
Amin cnm yaaa bn begenmistim ama siz bole diyince karamsar kaldim simdi
Hah zevkime gore birini buldum bnde ilk girdugumde bayilmistim kendi yuzuklerimden sikildim biraz degisik bisey olsun istedim herkez de ayni modellerÇok gùzel bayildim![]()
Yok cnm durumum musait cok sukurde bnm hic arkadasim yok annemlede uzagiz danismk istedim sadece fikir vermeniz icin neden tepkili konustun kiNeyinde kararsız kaldın ki?
Beğendiysen ve durumunuz müsaitse gider yaptırırsın.
Müsait değilse biz ne yapabiliriz ki?
Belli ki pahalı bir şey. Nasıl bir akıl istiyorsun bizden?
Normalde kullanmiycm dugun dernek filan yuzulerim var zaten bunlar kullandiklarimEki Görüntüle 1710284
yoo tepkili konuşmadım. Biraz anlamsız geldi belki.Yok cnm durumum musait cok sukurde bnm hic arkadasim yok annemlede uzagiz danismk istedim sadece fikir vermeniz icin neden tepkili konustun ki
Gunluk kullanmiycm cnm tektasim var zaten begendigim icin yaptiralim dedi esim parmakta guzel duruyomu kaba duruyo mu varsa fotosu atarmisinbenımde bunla aynıydı degıstırmek zorunda kaldım kullanıslı olmuyor gunluk kullanımda haberınız olsun
Tesekkur ederim fikrin icin cnmyoo tepkili konuşmadım. Biraz anlamsız geldi belki.
Ama tabi bu benim düşüncem.
Biri beğenir biri beğenmez. Çoğunluğun düşüncesi seni etkileyecekse o başka tabi.
Ben de fikrimi söyleyeyim. Herkesin taşıyabileceği bir yüzük değil.
Kotla falan çok abes olur.
Ôzel gùnler icin cok hos insan gùnlùk takmaya kiyamaz zaten ben begendmHah zevkime gore birini buldum bnde ilk girdugumde bayilmistim kendi yuzuklerimden sikildim biraz degisik bisey olsun istedim herkez de ayni modeller
Valla cnm bnmde iki uc aydir susluyo kendileri bnde onda karamsarin parmakta nasil duruyo acaba diye bnce biraz yuksek bi yuzuk oldugu icin yanlarida gozukebilir kadin bileziklerinj gostermek icun komsularina bir kopek gordum kis kis dedim demis kolunu sallayarak bnde o hesap yaparim cnm :)Uzun zamandir hayallerimi susluyor kendisi. Ama cok gösterişli. Resimde gayet güzel duruyor ama parmakta hoş durur mu bilmem. Ayrıca resimde gözüken ayrıntıların hiç biri parmaktayken gozukmez. Cunku yan tarafta kaliyor.Artık sizde düğüne derneğe gittiğinizde çıkartır öyle gosterirsiniz yakinlariniza![]()
İnstagtramda ne diye geciyo cnm bi bakmak istiyoruminstagtramda satıyorlar bu yüzüğü bence yaptırmayın ayağa düşck gibi
Valla cnm komsum da sormus yapariz demisler yaptirisam paykasirimHayalimde ki yüzük buyaptırılabiliyo mu? Yaptırırsan resmini atar mısın?
İnsallh olur cnm bole dertlerinbende böyle bir dert alabilir miyim :)