Kizlar su kadina fikir varin bakim :)

Neyinde kararsız kaldın ki?
Beğendiysen ve durumunuz müsaitse gider yaptırırsın.
Müsait değilse biz ne yapabiliriz ki?
Belli ki pahalı bir şey. Nasıl bir akıl istiyorsun bizden?

tabi zevk senin ama çok taşlı değil mi ya?
Normalde kullanmiycm dugun dernek filan yuzulerim var zaten bunlar kullandiklarim IMG-20151207-WA0001.webp

Neyinde kararsız kaldın ki?
Beğendiysen ve durumunuz müsaitse gider yaptırırsın.
Müsait değilse biz ne yapabiliriz ki?
Belli ki pahalı bir şey. Nasıl bir akıl istiyorsun bizden?
Yok cnm durumum musait cok sukurde bnm hic arkadasim yok annemlede uzagiz danismk istedim sadece fikir vermeniz icin neden tepkili konustun ki

Yok cnm durumum musait cok sukurde bnm hic arkadasim yok annemlede uzagiz danismk istedim sadece fikir vermeniz icin neden tepkili konustun ki
yoo tepkili konuşmadım. Biraz anlamsız geldi belki.
Ama tabi bu benim düşüncem.
Biri beğenir biri beğenmez. Çoğunluğun düşüncesi seni etkileyecekse o başka tabi.
Ben de fikrimi söyleyeyim. Herkesin taşıyabileceği bir yüzük değil.
Kotla falan çok abes olur.

Uzun zamandir hayallerimi susluyor kendisi. Ama cok gösterişli. Resimde gayet güzel duruyor ama parmakta hoş durur mu bilmem. Ayrıca resimde gözüken ayrıntıların hiç biri parmaktayken gozukmez. Cunku yan tarafta kaliyor.Artık sizde düğüne derneğe gittiğinizde çıkartır öyle gosterirsiniz yakinlariniza :KK45:

yoo tepkili konuşmadım. Biraz anlamsız geldi belki.
Ama tabi bu benim düşüncem.
Biri beğenir biri beğenmez. Çoğunluğun düşüncesi seni etkileyecekse o başka tabi.
Ben de fikrimi söyleyeyim. Herkesin taşıyabileceği bir yüzük değil.
Kotla falan çok abes olur.
Tesekkur ederim fikrin icin cnm

Uzun zamandir hayallerimi susluyor kendisi. Ama cok gösterişli. Resimde gayet güzel duruyor ama parmakta hoş durur mu bilmem. Ayrıca resimde gözüken ayrıntıların hiç biri parmaktayken gozukmez. Cunku yan tarafta kaliyor.Artık sizde düğüne derneğe gittiğinizde çıkartır öyle gosterirsiniz yakinlariniza :KK45:
Valla cnm bnmde iki uc aydir susluyo kendileri bnde onda karamsarin parmakta nasil duruyo acaba diye bnce biraz yuksek bi yuzuk oldugu icin yanlarida gozukebilir kadin bileziklerinj gostermek icun komsularina bir kopek gordum kis kis dedim demis kolunu sallayarak bnde o hesap yaparim cnm :)

Back
X