kızlar şu merakımı bi giderin özellikle evli arkadaşlar

ooo hasirsa yasadin kiz

aynen stres yapacak birsey yok canim ya tatli telaslar ama haklisin insan ister istemez heycanlaniyor
sizde tabi elinizden geliyorsa damada birseyler aliyorsunuz biliyorsun degil mi

bizde damada saat alınır bildiğim kadarıyla. başka şeylerde mi var

bizde damada saat alınır bildiğim kadarıyla. başka şeylerde mi var

tamam iste sizdede adet nasilsa onlardan alirsiniz,saat olur kunye olur bi erkek zincirleri oluyo ya ondan olur,
yani imkan varsa saat aliyorsaniz saat alirsiniz

tamam iste sizdede adet nasilsa onlardan alirsiniz,saat olur kunye olur bi erkek zincirleri oluyo ya ondan olur,
yani imkan varsa saat aliyorsaniz saat alirsiniz

hmm imkan var Allaha çok şükür. onları annem daha iyi bilir varsa alırız ben bi saati biliyodum

boşu boşuna tuhaf dedirtin bana

bak belli işte alınacaklar

hmm imkan var Allaha çok şükür. onları annem daha iyi bilir varsa alırız ben bi saati biliyodum

evet annen bilir zaten onlari sizdede ne aliniyorsa erkege ondan alirsiniz benim saydiklarim illa alinacak diye birsey yok örnek sadece

gelecek yaz inşallah şimdi çok erkenden sormuş gibi olcam bu soruyu ama kafamı çok meşgul etmişti kaç gündür utan utan yerlerdeyim:)

canim yaza ne kaldi ki
sordun birazda olsa rahatladin iste
utanacak birsey yok canim ya rahat ol

kuyumcuya gitmede utanacak ne var anlamadım, adetleri öyleyse götürürler sende set yüzük falan beğenirsin işte

bişey istenmesi güzel olmaz ama bişeysöylimmi...(Yarama bastın)
Abi'm çok zengin bir ailenin kızıyla evlendi...bezimde durumumuz normalden iyi sayılır ama yaşantımız mütavizidir...nişan alışverişine kalabalık çıkmadık annem gelin ve gelinin annesi gitti...annemi hep markalı mağazada sokmuşlardı (Allah'tan gelinimiz çok iyide hepsine değdi) vakko İpekyol vs hep böyle yerlerden aldırdı annesi sonrada 8 bilezik bir set istiyoruz dedi... aslında görseniz o kadar zengin ve okadarda görgülü bir aileler ki yanlarında otururken çekinirsiniz konuşmaya yani o kadar...biz şaşırmıştık böyle isteklerine ama bi yerdede düşününce güzel... kızlarına çok değer verdiklerini göstermeye çalıştılar...
bu 10 yıl önce olmuştu... öyle zorlanmıştı ki ailem ben eşimin ailesine bunları yaşatmamak için bırakın takı istemeyi nişan alışverişine bile çıkmadım... siz ne isterseniz onu koyun bizde önemli değil o kadar dedim...

ama şimdi çok çok pişmanım..
eltim mekan tutturmuş ücreti kayınpederimden, nişan kıyafeti kayınpederimden bana ayakkabı terlik bile koymamışlar eltimde birtane eksik yok... eltimin bohçasını öylegörmeseydim pişman olmazdım ama fazla mütevaziliğin sonu hep böyle oluyor yaşantımda..
mesela gelinlikte de hatam büyük ben ucuza gelsin diye diktirelim dedim diktirdik...ama üç katı parasına ona aldılar..i

şimdi görseniz ona biraz daha sevgili yaklaşıyor ailem... kıymeti daha çok..yurtdışından bişey getirdiklerinde ona en iyisi verilir falan...ayırım yapmamaya çalışıyorlar sözde ama benim yaram olduğu için inceliyorum ve hep te görüyorumeksikleri...
fazla görgüsüzlükte iyi değil fazla mütevazilikte...

kızlar sorum çok kısa net. nişanda ve düğünde ayrı ayrı ne takar damadın ailesi? yani bana sorduklarında yada kuyumcuya gittiğimizde ne yapmalıyım doğrusu uygunu nedir bir yardımcı olsanız?

bana takı seti begen dediler bilezik begen dediler onlar ne alcaksa sana begendirirler canım o sebepten senlik bişe yok bence

bizde erkek tarafı 2 akitma 5 biryerde firenbağı kemer yapti annem gil de elmas set ve kordon taktılar evlendikten sonrada erkek tarafı 3 çift bilezik taktı ama bana takılan bütün altınları kv verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…