konuştum. şu an ne alıncak bilmiyorum ama dedi trabzon hasır takımı (kendisi trabzonlu), pırlanta set ve sayıca isteğe göre bilezik alınıyo dedi. yani adetleri buymuş. ama tabi duruma göre değişir de hasır kesinmiş gelenekmiş
aynenstres yapacak birsey yok canim ya tatli telaslar ama haklisin insan ister istemez heycanlaniyor
sizde tabi elinizden geliyorsa damada birseyler aliyorsunuz biliyorsun degil mi
ooo hasirsa yasadin kiz
bizde damada saat alınır bildiğim kadarıyla. başka şeylerde mi var
evet bende değerli olduğunu duymuştum:) altın gibi çocuk alıyorum hasırı napiyim ehehehehehe
tamam iste sizdede adet nasilsa onlardan alirsiniz,saat olur kunye olur bi erkek zincirleri oluyo ya ondan olur,
yani imkan varsa saat aliyorsaniz saat alirsiniz
konuştum. şu an ne alıncak bilmiyorum ama dedi trabzon hasır takımı (kendisi trabzonlu), pırlanta set ve sayıca isteğe göre bilezik alınıyo dedi. yani adetleri buymuş. ama tabi duruma göre değişir de hasır kesinmiş gelenekmiş
hmm imkan var Allaha çok şükür. onları annem daha iyi bilir varsa alırız ben bi saati biliyodum
öyle deme onlarda altin gibi kiz aliyorlar
ayy çok teşekkür ederim
rica ederim canim
ay kac yildir sitedeyim bu smileyi yeni fark ettim nasil süzülüo
yeni gelinler gibi:)
tam sana uymus yani
kismetse dugun ne zaman canim :26:
gelecek yaz inşallah şimdi çok erkenden sormuş gibi olcam bu soruyu ama kafamı çok meşgul etmişti kaç gündür utan utan yerlerdeyim:)
kızlar sorum çok kısa net. nişanda ve düğünde ayrı ayrı ne takar damadın ailesi? yani bana sorduklarında yada kuyumcuya gittiğimizde ne yapmalıyım doğrusu uygunu nedir bir yardımcı olsanız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?