Ben iki defa düşük yaptım 4 5 haftalıkken şimdi 3 aylık hamileyim ve sağlıklı hiçbir sıkıntı gözükmüyor Allah izin verirse kucağıma almak için bir sıkıntı yok içini ferah tut düşükten sonra rahim temizlendiği için hemen hamile kalırsınBuna ihtiyacı m var duymaya lütfen
Benimde öyle canım bende 12 haftaya gircem ikili test yaptırcam inşallah sağ Salim kucağına alır herkes bebek isteyenlerde en kısa zamanda hamile kalır inşallah2 kimyasal sonrası hamile kaldım ben şu an çok şükür 34 haftalığım. Lütfen tüm kontrollerini yaptır. Gen testi vs.
Benimde değerim 1200 du kimyasal mı oluyor ve kimyasal aynı adet gibimi oluyor çünkü doktor kimyasal dir belki dedi ve şimdi düşüyor2 kimyasal sonrası hamile kaldım ben şu an çok şükür 34 haftalığım. Lütfen tüm kontrollerini yaptır. Gen testi vs.
Evet kimyasal. Buna kanda gebelik deniyor. Değerler kanda yükseliyor ve düşüyor. Kese ya da bebek oluşumu yok. Ama sebebi için 2-3 kere tekrarlanırsa gen testi vermek gerekiyor. Ben vermiştim pıhtılaşma yatkınlığı çıkmıştıBenimde değerim 1200 du kimyasal mı oluyor ve kimyasal aynı adet gibimi oluyor çünkü doktor kimyasal dir belki dedi ve şimdi düşüyor
Benimde öyle pıhtılaşma yatkınlık çıktı üc genimde ama dediler ki kese görünmeden tedavi veremeyizEvet kimyasal. Buna kanda gebelik deniyor. Değerler kanda yükseliyor ve düşüyor. Kese ya da bebek oluşumu yok. Ama sebebi için 2-3 kere tekrarlanırsa gen testi vermek gerekiyor. Ben vermiştim pıhtılaşma yatkınlığı çıkmıştı
Merhaba ben de sizle daha önce konuşmuştum düşükten sonra trombofili önermiştinizEvet kimyasal. Buna kanda gebelik deniyor. Değerler kanda yükseliyor ve düşüyor. Kese ya da bebek oluşumu yok. Ama sebebi için 2-3 kere tekrarlanırsa gen testi vermek gerekiyor. Ben vermiştim pıhtılaşma yatkınlığı çıkmıştı
Benim mthfr genler heterozigottu. Heterozigot olunca yatkınlık oluyormuş ama homozigot ise kesin pıhtılaşma varmış. Siz bence hamile kalır kalmaz uzman bir doktora gidip net bir şekilde öğrenin iğne başlansın bana çok mantıklı gelmedi önemsenmemesi. Genetikçiden çok kadın doğum doktorunuz karar vermeli.Merhaba ben de sizle daha önce konuşmuştum düşükten sonra trombofili önermiştinizbenim paı geni homozigot mthfr677 heterozigot ama genetikçi çok önemsediğimiz genler değil dedi. Tedbiren kan sulandırıcı veriliyor dedi. Kadın doğumcum da önce asprin başlarsın, iğneye perinatolog karar verir dedi. Sizin hangi genlerde mutasyon vardı?
Evet keseye kadar aspirin kullanmıştım ben de sonrasında iğne başladıkBenimde öyle pıhtılaşma yatkınlık çıktı üc genimde ama dediler ki kese görünmeden tedavi veremeyiz
Bana ümit oldu teşekkür ederim gerçekten yorumun için iki kürtaj iki dusugum var birinden emin değilim yani dusugumde kimyasal olanda kese görünmeden düşüyorEşimin yakın arkadaşının eşi. Uzun yıllar tüp bebekle uğraştı. 32 yaşında bile yumurtaları azdı. Bir sürü düşük yaşadı. Hamile şimdi. Şu anda 37sinde.
Ablam 8 sene uğraştılar. Bebeklerini 6 aylık hamileyken de kaybetti. İkizleri oldu.
Benim de düşüğüm oldu. Şu anda 3 aylık bebeğim.
Amcamın oğlunun eşi vardı. Sayısız düşükten sonra oğlu oldu.
Diğer ablamın 2 düşüğü oldu. 2 sağlıklı çocuğu.
Var örnekler. Allah gönlünüze göre, hayırlısıysa versin.
Benim mthfr genler heterozigottu. Heterozigot olunca yatkınlık oluyormuş ama homozigot ise kesin pıhtılaşma varmış. Siz bence hamile kalır kalmaz uzman bir doktora gidip net bir şekilde öğrenin iğne başlansın bana çok mantıklı gelmedi önemsenmemesi. Genetikçiden çok kadın doğum doktorunuz karar vermeli.
[/QUOT
Evet benim iyi bir doktora görünmek gerek sürekli düşük yapıyorum bu sayfalar da konu aca aca bı hal oldum sonucum kötu olsun istemiyorum başka ihtimaller de olabilir bı keresinde ise hastalikli bir gebelik geçirdim içi kist dolu lezyonlar vardı kesenin içinde oda Allah'tan başka organlarına sictamadan kürtaj oldum
Allah banada sağlıklı gebelik ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah belki benimde olurDayımın eşi iki düşükten sonra, arka arkaya iki sağlıklı bebek doğurdu, biri kız biri erkek.
Benim çok oldu yaa korktum bu üçüncü oldu artık kese falan gizukmeden düşüyor korktum bende önceki dusuklerim büyük haftalardiBen iki defa düşük yaptım 4 5 haftalıkken şimdi 3 aylık hamileyim ve sağlıklı hiçbir sıkıntı gözükmüyor Allah izin verirse kucağıma almak için bir sıkıntı yok içini ferah tut düşükten sonra rahim temizlendiği için hemen hamile kalırsın
Hepsini yaptırdım ama doktor hanım beni önemsemedi diyorum düşük yapicam ben vücudumu tanıyorum buna yapcak bir şeyim yok öyle bır ilaç yok dediEvet kimyasal. Buna kanda gebelik deniyor. Değerler kanda yükseliyor ve düşüyor. Kese ya da bebek oluşumu yok. Ama sebebi için 2-3 kere tekrarlanırsa gen testi vermek gerekiyor. Ben vermiştim pıhtılaşma yatkınlığı çıkmıştı
Üzüldüm canım dilerim gerçekten sağlıcakla kucağına alacağın güzel bir hamilelik yaşarsın en kısa zamandaHepsini yaptırdım ama doktor hanım beni önemsemedi diyorum düşük yapicam ben vücudumu tanıyorum buna yapcak bir şeyim yok öyle bır ilaç yok dedi
Amin inşallah çok sağolÜzüldüm canım dilerim gerçekten sağlıcakla kucağına alacağın güzel bir hamilelik yaşarsın en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?