Kızlar sürekli düşük yapıp sonra sağlıklı gebelik geçiren var

Dayımın eşi iki düşükten sonra, arka arkaya iki sağlıklı bebek doğurdu, biri kız biri erkek.

Buna ihtiyacı m var duymaya lütfen
Ben iki defa düşük yaptım 4 5 haftalıkken şimdi 3 aylık hamileyim ve sağlıklı hiçbir sıkıntı gözükmüyor Allah izin verirse kucağıma almak için bir sıkıntı yok içini ferah tut düşükten sonra rahim temizlendiği için hemen hamile kalırsın

2 kimyasal sonrası hamile kaldım ben şu an çok şükür 34 haftalığım. Lütfen tüm kontrollerini yaptır. Gen testi vs.

2 kimyasal sonrası hamile kaldım ben şu an çok şükür 34 haftalığım. Lütfen tüm kontrollerini yaptır. Gen testi vs.
Benimde değerim 1200 du kimyasal mı oluyor ve kimyasal aynı adet gibimi oluyor çünkü doktor kimyasal dir belki dedi ve şimdi düşüyor

Benimde değerim 1200 du kimyasal mı oluyor ve kimyasal aynı adet gibimi oluyor çünkü doktor kimyasal dir belki dedi ve şimdi düşüyor
Evet kimyasal. Buna kanda gebelik deniyor. Değerler kanda yükseliyor ve düşüyor. Kese ya da bebek oluşumu yok. Ama sebebi için 2-3 kere tekrarlanırsa gen testi vermek gerekiyor. Ben vermiştim pıhtılaşma yatkınlığı çıkmıştı

Merhaba arkadaşlar buralarda yeniyim ben adetin 4. Günündeyim artk azaldı ve kahverengi geliyor adetin bitiyor neden sizce lütfen bilgi verirmisiniz

Eşimin yakın arkadaşının eşi. Uzun yıllar tüp bebekle uğraştı. 32 yaşında bile yumurtaları azdı. Bir sürü düşük yaşadı. Hamile şimdi. Şu anda 37sinde.
Ablam 8 sene uğraştılar. Bebeklerini 6 aylık hamileyken de kaybetti. İkizleri oldu.
Benim de düşüğüm oldu. Şu anda 3 aylık bebeğim.
Amcamın oğlunun eşi vardı. Sayısız düşükten sonra oğlu oldu.
Diğer ablamın 2 düşüğü oldu. 2 sağlıklı çocuğu.
Var örnekler. Allah gönlünüze göre, hayırlısıysa versin.

Benimde öyle pıhtılaşma yatkınlık çıktı üc genimde ama dediler ki kese görünmeden tedavi veremeyiz

Merhaba ben de sizle daha önce konuşmuştum düşükten sonra trombofili önermiştiniz benim paı geni homozigot mthfr677 heterozigot ama genetikçi çok önemsediğimiz genler değil dedi. Tedbiren kan sulandırıcı veriliyor dedi. Kadın doğumcum da önce asprin başlarsın, iğneye perinatolog karar verir dedi. Sizin hangi genlerde mutasyon vardı?

Benim mthfr genler heterozigottu. Heterozigot olunca yatkınlık oluyormuş ama homozigot ise kesin pıhtılaşma varmış. Siz bence hamile kalır kalmaz uzman bir doktora gidip net bir şekilde öğrenin iğne başlansın bana çok mantıklı gelmedi önemsenmemesi. Genetikçiden çok kadın doğum doktorunuz karar vermeli.

Bana ümit oldu teşekkür ederim gerçekten yorumun için iki kürtaj iki dusugum var birinden emin değilim yani dusugumde kimyasal olanda kese görünmeden düşüyor

Son düzenleme:

Benim çok oldu yaa korktum bu üçüncü oldu artık kese falan gizukmeden düşüyor korktum bende önceki dusuklerim büyük haftalardi

Hepsini yaptırdım ama doktor hanım beni önemsemedi diyorum düşük yapicam ben vücudumu tanıyorum buna yapcak bir şeyim yok öyle bır ilaç yok dedi

Hepsini yaptırdım ama doktor hanım beni önemsemedi diyorum düşük yapicam ben vücudumu tanıyorum buna yapcak bir şeyim yok öyle bır ilaç yok dedi
Üzüldüm canım dilerim gerçekten sağlıcakla kucağına alacağın güzel bir hamilelik yaşarsın en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…