Amin inşaallah benimde olur sağlıklı bebeğim bu yazdıklarımız dan sonra daha çok inandimEşimin yakın arkadaşının eşi. Uzun yıllar tüp bebekle uğraştı. 32 yaşında bile yumurtaları azdı. Bir sürü düşük yaşadı. Hamile şimdi. Şu anda 37sinde.
Ablam 8 sene uğraştılar. Bebeklerini 6 aylık hamileyken de kaybetti. İkizleri oldu.
Benim de düşüğüm oldu. Şu anda 3 aylık bebeğim.
Amcamın oğlunun eşi vardı. Sayısız düşükten sonra oğlu oldu.
Diğer ablamın 2 düşüğü oldu. 2 sağlıklı çocuğu.
Var örnekler. Allah gönlünüze göre, hayırlısıysa versin.
Merhaba bana dediler ki keseyi görünce başlanır bu doğrumu bu üçüncü oldu en son kimyasal geçirdim iki tanede kurtajim var boş gebeliktenMerhaba ben de sizle daha önce konuşmuştum düşükten sonra trombofili önermiştinizbenim paı geni homozigot mthfr677 heterozigot ama genetikçi çok önemsediğimiz genler değil dedi. Tedbiren kan sulandırıcı veriliyor dedi. Kadın doğumcum da önce asprin başlarsın, iğneye perinatolog karar verir dedi. Sizin hangi genlerde mutasyon vardı?
Buna ihtiyacı m var duymaya lütfen
Bneim bir tanıdığım 6 kez düşük yaptı. Tam vazgeçtiği anda sağlıklı bir gebelik geçirdi. 2 çocuğu var şimdi. Umudunu hiçbir zaman kaybetme Allah zorlaşrıyorsa güzelleştiriyordur.Buna ihtiyacı m var duymaya lütfen
Umudum var hissediyorum da bir gün olcak diyorum sanki ben onu o beni hatta kız erkek zaten fark etmez ama eğer olursa inşallah burayada yazarim umut koyucam ismini yanına kurandan gecen bı işimdeBneim bir tanıdığım 6 kez düşük yaptı. Tam vazgeçtiği anda sağlıklı bir gebelik geçirdi. 2 çocuğu var şimdi. Umudunu hiçbir zaman kaybetme Allah zorlaşrıyorsa güzelleştiriyordur.
Hepsi tüp bebek miBir tanidik surekli dusuk yapiyormus. Sonra dr .u tup bebek tedavisi uygulamis. Simdi 4 cocugu var
Aslında bende öyle düşündüm ama tüp bebekBir tanidik surekli dusuk yapiyormus. Sonra dr .u tup bebek tedavisi uygulamis. Simdi 4 cocugu var
Hayir sadece ilk bebegi diye biliyorum.Hepsi tüp bebek mi
Bende bu böyle olmayacak tüp Bebek için doktor la konuscamHayir sadece ilk bebegi diye biliyorum.
Bana aspirin için gebeliği öğrenince dedi. Yani kanda pozitif çıkınca içmeyi düşünüyorum. İğne için de perinatolog görür dedi. Geçmiş olsun sizin başka bi sorun var mı pkos, sperm azlığı vs?Merhaba bana dediler ki keseyi görünce başlanır bu doğrumu bu üçüncü oldu en son kimyasal geçirdim iki tanede kurtajim var boş gebelikten
Ya benim kanamam var da burda bı arkadaş diyor ki niye hastaneye gitmiyorsun işte dış gebeliktir kanaman var falan bende dedimki doktor dış gebelik demedi diyor ayrıntılı ultrason görünüyor çok tedirgin etti beni siz ne diyorsunuzBana aspirin için gebeliği öğrenince dedi. Yani kanda pozitif çıkınca içmeyi düşünüyorum. İğne için de perinatolog görür dedi. Geçmiş olsun sizin başka bi sorun var mı pkos, sperm azlığı vs?
İç kanaman olur falan bana doktor hiç bir şey vermedi dediki keseyi görmeden veremem falan filanBana aspirin için gebeliği öğrenince dedi. Yani kanda pozitif çıkınca içmeyi düşünüyorum. İğne için de perinatolog görür dedi. Geçmiş olsun sizin başka bi sorun var mı pkos, sperm azlığı vs?
Normal adet oluyormusum gibi geçiriyorum kasıklarımda adet sancısı gibi var amaBana aspirin için gebeliği öğrenince dedi. Yani kanda pozitif çıkınca içmeyi düşünüyorum. İğne için de perinatolog görür dedi. Geçmiş olsun sizin başka bi sorun var mı pkos, sperm azlığı vs?
Siz yaptirdiniz mi? Engel teskil eden bir sey mi varmis acaba2 kimyasal sonrası hamile kaldım ben şu an çok şükür 34 haftalığım. Lütfen tüm kontrollerini yaptır. Gen testi vs.
Evet pıhtılaşmaya yatkınlık varmış. Bir de polip ameliyatı oldum. O da engelmişSiz yaptirdiniz mi? Engel teskil eden bir sey mi varmis acaba
Tup bebek yapmamislar da sanirim olsclarini vs kullanmis olabilirler. Sen , tup bebek tedavisi de uygulayan bir dr bulBende bu böyle olmayacak tüp Bebek için doktor la konuscam
Aynen olsclarini ne demek coaspirinmiTup bebek yapmamislar da sanirim olsclarini vs kullanmis olabilirler. Sen , tup bebek tedavisi de uygulayan bir dr bul
Hayir o zaman oyle soylerdi sanirim. Yani tup bebek ilaclarini kullandi dedi.Aynen olsclarini ne demek coaspirinmi
TamamHayir o zaman oyle soylerdi sanirim. Yani tup bebek ilaclarini kullandi dedi.
Cok yakinim degil , ama gordugum de bir daha sorarim
Adet sancısı gibi sancılar ilk haftalarda normal deniyor. Eğer kese görülmediyse dış gebelik ihtimali olabilir ama doktor risk görseydi söylerdi. Henüz kese oluşmamış da olabilir. Öncelikle sakin olun dış gebelik şüphesiyle olmasa da doktora kanama olduğunu söyleyin belki kanama alanı vardır, ya da düşük olacaktır. (İnşallah olmaz) ama kanama varken zaten aspirin vermezler. Kanamayı arttırır diye düşünüyorum. İlk haftalarda kanama ve lekenlenme yaşayan çok var ama sizin bi düşük geçmişiniz olduğu için bence de doktora gidin. İnşallah her şey yolundadırYa benim kanamam var da burda bı arkadaş diyor ki niye hastaneye gitmiyorsun işte dış gebeliktir kanaman var falan bende dedimki doktor dış gebelik demedi diyor ayrıntılı ultrason görünüyor çok tedirgin etti beni siz ne diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?