Zaten düştü ama acile gitmedim sancım kesildi rahatladım et parçaları dustu salı günü randevum var ve pişmanım iki gün kanamam varken polinlikte randevum var diye acile gitmedim işte merak ettiğim acilde müdahale ederlermiydi yani ediliyormuAdet sancısı gibi sancılar ilk haftalarda normal deniyor. Eğer kese görülmediyse dış gebelik ihtimali olabilir ama doktor risk görseydi söylerdi. Henüz kese oluşmamış da olabilir. Öncelikle sakin olun dış gebelik şüphesiyle olmasa da doktora kanama olduğunu söyleyin belki kanama alanı vardır, ya da düşük olacaktır. (İnşallah olmaz) ama kanama varken zaten aspirin vermezler. Kanamayı arttırır diye düşünüyorum. İlk haftalarda kanama ve lekenlenme yaşayan çok var ama sizin bi düşük geçmişiniz olduğu için bence de doktora gidin. İnşallah her şey yolundadır
Valla bilemicem düşük başladıktan sonra müdahale etmeyebilirler, kanama bitince çağırıp kontrol ederler. Ama bazen düşük tam başlamadıysa kürtaja alırlar. Bilemedim onu ama sizin artık olan olmuş kontrole gidersinizZaten düştü ama acile gitmedim sancım kesildi rahatladım et parçaları dustu salı günü randevum var ve pişmanım iki gün kanamam varken polinlikte randevum var diye acile gitmedim işte merak ettiğim acilde müdahale ederlermiydi yani ediliyormu
Evet gidicem bakalım değerim düşmüşmu dış gebelik dediler burdaki bazı kişilerde bilmiyorum onlarda haklı çünku iç kanama geçirenler olmuş ama benim öyle bir rahatsızlık yok bende 4 gündür kanamam var bugün kasık ağrılarım sancım kesildi parçalar düştü çünkü iyiyim sükür ama yinede tedirginlik var dış gebelik kendini ne zaman belli eder çok sancilimi olur onuda bilmediğim için aslı da içimde kuşku var Allah korusun tabikiValla bilemicem düşük başladıktan sonra müdahale etmeyebilirler, kanama bitince çağırıp kontrol ederler. Ama bazen düşük tam başlamadıysa kürtaja alırlar. Bilemedim onu ama sizin artık olan olmuş kontrole gidersiniz
Dış gebelik için operasyon gerekmez mi? Dış gebelik öyle düşük gibi kanamayla olup bitmez bence. Aşırı ağrı ve kanama olur diye düşünüyorm. Tabi kontrolde o da anlaşılırEvet gidicem bakalım değerim düşmüşmu dış gebelik dediler burdaki bazı kişilerde bilmiyorum onlarda haklı çünku iç kanama geçirenler olmuş ama benim öyle bir rahatsızlık yok bende 4 gündür kanamam var bugün kasık ağrılarım sancım kesildi parçalar düştü çünkü iyiyim sükür ama yinede tedirginlik var dış gebelik kendini ne zaman belli eder çok sancilimi olur onuda bilmediğim için aslı da içimde kuşku var Allah korusun tabiki
Merhaba coraspirin mi kullandınız benimde yatkınlık var doktor öyle bisey demistiEvet keseye kadar aspirin kullanmıştım ben de sonrasında iğne başladık
Bende öyle biliyorum bide kendini belli ederdi yani de Allah etmesin tabi Allah kimsenin başına vermesin bide burada bazı kadınların tüpleri alınmış o yüzden zor ve Allah kimsenin başına vermesin inşallahDış gebelik için operasyon gerekmez mi? Dış gebelik öyle düşük gibi kanamayla olup bitmez bence. Aşırı ağrı ve kanama olur diye düşünüyorm. Tabi kontrolde o da anlaşılır
Hayır bebe aspirini kullanmıştım her gün 1 tane. Adet günleri hariçtiMerhaba coraspirin mi kullandınız benimde yatkınlık var doktor öyle bisey demisti
Sonra iğnede kullandınız sanırım benimde 2 düşük bir dıs gebelik var sebebini bulamadık. Bu sefer corasprin deneyeceğiz demisti doktor ama henüz nasip olmadıHayır bebe aspirini kullanmıştım her gün 1 tane. Adet günleri hariçti
Evet sonra 10. Haftaya kadar iğne kullandım. Ben hamile kalmadan önce başlamıştım aspirineSonra iğnede kullandınız sanırım benimde 2 düşük bir dıs gebelik var sebebini bulamadık. Bu sefer corasprin deneyeceğiz demisti doktor ama henüz nasip olmadı
Anladım sağlıkla kucağınıza alın insallahEvet sonra 10. Haftaya kadar iğne kullandım. Ben hamile kalmadan önce başlamıştım aspirine
Amin teşekkür ederimAnladım sağlıkla kucağınıza alın insallah
Bebe aspirini.kan pıhtılaşması var bende kendi kendime kullanabilir miyim acaba kimyasal dusuğum oldu doktorlar keseyi görün iğne baslatiriz diyor ben kendim kullansam adet günleri hariç herhaldeHayır bebe aspirini kullanmıştım her gün 1 tane. Adet günleri hariçti
Olabilir aslında bunu doktoruna sorsana belki okeyler o daBebe aspirini.kan pıhtılaşması var bende kendi kendime kullanabilir miyim acaba kimyasal dusuğum oldu doktorlar keseyi görün iğne baslatiriz diyor ben kendim kullansam adet günleri hariç herhalde
Tamam çok sağol yaa gerçektenOlabilir aslında bunu doktoruna sorsana belki okeyler o da
Korunmasam olurmu acaba doktor muayenem var ama doktorlar genelde koruma veriyorlar sizce korunmasam yanlismi yapmış olurumOlabilir aslında bunu doktoruna sorsana belki okeyler o da
Ben kimyasal yaşadığımda hiç korunmadım. Seninki de sadece değere bağlı bir kimyasal düşük ise bence gerek yok korunmanaKorunmasam olurmu acaba doktor muayenem var ama doktorlar genelde koruma veriyorlar sizce korunmasam yanlismi yapmış olurum
1200 de betam en son zaten kanamam başladı yeni bitti bir hafta sürdüBen kimyasal yaşadığımda hiç korunmadım. Seninki de sadece değere bağlı bir kimyasal düşük ise bence gerek yok korunmana
Kese vs görünmedi değil mi?1200 de betam en son zaten kanamam başladı yeni bitti bir hafta sürdü
Yok sadece doktor rahmin çok güzel kalınlaşmış dediKese vs görünmedi değil mi?
Tamam bana da öyle olmuştu korunmana gerek yok canımYok sadece doktor rahmin çok güzel kalınlaşmış dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?