Kızlar sürekli düşük yapıp sonra sağlıklı gebelik geçiren var

Zaten düştü ama acile gitmedim sancım kesildi rahatladım et parçaları dustu salı günü randevum var ve pişmanım iki gün kanamam varken polinlikte randevum var diye acile gitmedim işte merak ettiğim acilde müdahale ederlermiydi yani ediliyormu

Valla bilemicem düşük başladıktan sonra müdahale etmeyebilirler, kanama bitince çağırıp kontrol ederler. Ama bazen düşük tam başlamadıysa kürtaja alırlar. Bilemedim onu ama sizin artık olan olmuş kontrole gidersiniz

Evet gidicem bakalım değerim düşmüşmu dış gebelik dediler burdaki bazı kişilerde bilmiyorum onlarda haklı çünku iç kanama geçirenler olmuş ama benim öyle bir rahatsızlık yok bende 4 gündür kanamam var bugün kasık ağrılarım sancım kesildi parçalar düştü çünkü iyiyim sükür ama yinede tedirginlik var dış gebelik kendini ne zaman belli eder çok sancilimi olur onuda bilmediğim için aslı da içimde kuşku var Allah korusun tabiki

Dış gebelik için operasyon gerekmez mi? Dış gebelik öyle düşük gibi kanamayla olup bitmez bence. Aşırı ağrı ve kanama olur diye düşünüyorm. Tabi kontrolde o da anlaşılır

Dış gebelik için operasyon gerekmez mi? Dış gebelik öyle düşük gibi kanamayla olup bitmez bence. Aşırı ağrı ve kanama olur diye düşünüyorm. Tabi kontrolde o da anlaşılır
Bende öyle biliyorum bide kendini belli ederdi yani de Allah etmesin tabi Allah kimsenin başına vermesin bide burada bazı kadınların tüpleri alınmış o yüzden zor ve Allah kimsenin başına vermesin inşallah

Sonra iğnede kullandınız sanırım benimde 2 düşük bir dıs gebelik var sebebini bulamadık. Bu sefer corasprin deneyeceğiz demisti doktor ama henüz nasip olmadı
Evet sonra 10. Haftaya kadar iğne kullandım. Ben hamile kalmadan önce başlamıştım aspirine

Hayır bebe aspirini kullanmıştım her gün 1 tane. Adet günleri hariçti
Bebe aspirini.kan pıhtılaşması var bende kendi kendime kullanabilir miyim acaba kimyasal dusuğum oldu doktorlar keseyi görün iğne baslatiriz diyor ben kendim kullansam adet günleri hariç herhalde

Bebe aspirini.kan pıhtılaşması var bende kendi kendime kullanabilir miyim acaba kimyasal dusuğum oldu doktorlar keseyi görün iğne baslatiriz diyor ben kendim kullansam adet günleri hariç herhalde
Olabilir aslında bunu doktoruna sorsana belki okeyler o da

Korunmasam olurmu acaba doktor muayenem var ama doktorlar genelde koruma veriyorlar sizce korunmasam yanlismi yapmış olurum
Ben kimyasal yaşadığımda hiç korunmadım. Seninki de sadece değere bağlı bir kimyasal düşük ise bence gerek yok korunmana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…