Kizlar tecrubenize ihtiyaci var

Kapikulpu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2019
2.644
1.924
63
Beni bilen bilir kizlar uzun zamandir bebek icin cabaliyor hatta kendimi yırtıyorum daha once 2 dusugum oldu simdi sorum su benim persembe gunu gittim yunurtam 12 mm dedi dr pazartesi gene gel bakalim dedi pazartesi gittim bana sen yumurtlamissin haftasonu dedi yunurtayi gordum ama kocaman usg de gosterdi hemde yumurtlamis olsam gormem normal mi yoksa daha yumurtlamamis miydim ?ve de biz cuma gecesi beraber olduk cumartesi esim yoktu lazar yoktu oazartesi gene beraber olduk sizce olmus mudur ? Bir de sol tarafımdan cok az bi agrim oluyor ara ara batma gibi belki de bu psikolojiktir ama su yumurta mevzusu kafama takildi

Sperm erkek vücudunda 3 gün beklediğinde tam olgunlaşıyormuş. Ve sağlıklı bir erkek salgısı sağlıklı bir vajinal ortamda 3 güne kadar hatta 5 güne kadar yaşıyor canım.
zaten yumurta bi kere olgunlaşınca mıknatıs gibi spermleri kendine çekiyor. Çatladığında ise spermler hala sağlıkla etrafında ise o zaman döllenme mümkün oluyor. Yani yumurtlamayı kaçırmış değilsiniz. İnşallah tutmuştur ❤️

Sperm erkek vücudunda 3 gün beklediğinde tam olgunlaşıyormuş. Ve sağlıklı bir erkek salgısı sağlıklı bir vajinal ortamda 3 güne kadar hatta 5 güne kadar yaşıyor canım.
zaten yumurta bi kere olgunlaşınca mıknatıs gibi spermleri kendine çekiyor. Çatladığında ise spermler hala sağlıkla etrafında ise o zaman döllenme mümkün oluyor. Yani yumurtlamayı kaçırmış değilsiniz. İnşallah tutmuştur ❤
Ya var ya gunlerdir coronaya meydan okudum resmen tozlu yol ettim hastaneyi doktor cumartesi cagirsa bu olmayacakti degistirdim simdi dr umu ama iste canim cok sikkin tutmustur insallah

Ya var ya gunlerdir coronaya meydan okudum resmen tozlu yol ettim hastaneyi doktor cumartesi cagirsa bu olmayacakti degistirdim simdi dr umu ama iste canim cok sikkin tutmustur insallah
Biley diyimmi o çocuk tutacaksa soerm 10 günde yaşar yani. Buralarda dolan bak tek atımlık kurşunla hamile kalan ne öok örnek bulacaksın :)
Yani biz amudada kalksak işin içinde stres varsa en sağlıklı bünyede bile çokk zor oluyor canım..
Beyin stres hormonu salgıladıkça yumurtalara , rahme sakın hamile kalma hiç doğru bi zaman değil mesajı veriyor..hani içine adam 5 lt sağlıklı sperm salsa bile beyin o emri verdiya bitiyor olay.
Stresten kurtulmak lazım ki ben bunu ancak nefes egzersiziyle yapabildim.çok dediler unut, bekleme falan ama nerdee.. Eğer yaparım dersen anlatırım..

Biley diyimmi o çocuk tutacaksa soerm 10 günde yaşar yani. Buralarda dolan bak tek atımlık kurşunla hamile kalan ne öok örnek bulacaksın :)
Yani biz amudada kalksak işin içinde stres varsa en sağlıklı bünyede bile çokk zor oluyor canım..
Beyin stres hormonu salgıladıkça yumurtalara , rahme sakın hamile kalma hiç doğru bi zaman değil mesajı veriyor..hani içine adam 5 lt sağlıklı sperm salsa bile beyin o emri verdiya bitiyor olay.
Stresten kurtulmak lazım ki ben bunu ancak nefes egzersiziyle yapabildim.çok dediler unut, bekleme falan ama nerdee.. Eğer yaparım dersen anlatırım..
Nasıl egzersiz canım banada yazar mısın özelden benimde stres derdim var 17 aydır olmuyor 😒

inşallah tez zamanda evladını kucagına alırsın öncelikle benimde ilk gebeliğim stresden 1 yıl kadar olmadı bu kadar döngünü incelememeni hayatını akışına bırakmanı tavsiye ediyorum ha hastalık varsa tabiki muane ol ama takıntı yapma ayrıca ovulasyon testleri var yumurtlama dönemini gösteriyor faydası olur belki

Ay anlat canim dneerim ne kaybedicem sanki

inşallah tez zamanda evladını kucagına alırsın öncelikle benimde ilk gebeliğim stresden 1 yıl kadar olmadı bu kadar döngünü incelememeni hayatını akışına bırakmanı tavsiye ediyorum ha hastalık varsa tabiki muane ol ama takıntı yapma ayrıca ovulasyon testleri var yumurtlama dönemini gösteriyor faydası olur belki
Ya normalde onlarla takip ediyordum aslinda ama bu ay dostinex kullandim prolaktin 50 olunca iste doktor takip etsin daha saglam olur dedim ama olmadi

Back
X