- 10 Mart 2011
- 396
- 102
- 323
- Konu Sahibi Candypembesi
-
Kızlar yaklaşık 1 yıldan telefon sapığı dadandıFarklı farklı numaralardan arıyor. Melisle mi görüşüyorum deyip zırvalıyor,beni konuşturmaya çalışıyor.Tabi hemen kapatıyorum.bir defasında babama verdim karşılıklı bağırıp cağırıştılar,sonra bana iğrenç msjlar gönderip bunlarıda babana okut dedi.Tabi okuturmuyum sildim hemen,yoksa babamın başı belaya girecek .Hadi dedim susayım arar arar susar ne zamana kadar dedim yooook savcılığa şikayet edeceğim dedim 2 ay falan sustu şimdi yine başladı..kızlar şimdi savcılığa şikayet edeceğim fakat ne yapmam gerekiyor ya da şikayet etsem işe yarar mı? hemen aramalar kesilir mi??
numaranı degiştir tatlım ne ugrascan
hım ah su taahütler...kısaca bişi anlatıyım birgün önemli bi sınava gircem bi numara beni aradı yetisemedim acmaya,baktım numarayı tanımıyorum aldırmadım sonra, tekrar aradı acmadım sınav heyecanı var,,msj atttım arayan erkekse diye ben kazım buyur kardesim diyemeger arayan kız imiş başıma iice bela oldu o da bana msj atıyor falan beni neden arıyorsunuz aramayın die, baktım ben tanımıyorum zaten aramamda yok,acaba yanlıslıkla aramıs olabilirmiyim die kayıtlara baktım yokk kız ısrarla beni rahatsız etti...neler var ya...taahütü iptal ettirmek için her ay basına 20 tl ceza ödeniyor, ben numaramı degiştirmiştim ceza ödeyerek
Kızlar yaklaşık 1 yıldan telefon sapığı dadandıFarklı farklı numaralardan arıyor. Melisle mi görüşüyorum deyip zırvalıyor,beni konuşturmaya çalışıyor.Tabi hemen kapatıyorum.bir defasında babama verdim karşılıklı bağırıp cağırıştılar,sonra bana iğrenç msjlar gönderip bunlarıda babana okut dedi.Tabi okuturmuyum sildim hemen,yoksa babamın başı belaya girecek .Hadi dedim susayım arar arar susar ne zamana kadar dedim yooook savcılığa şikayet edeceğim dedim 2 ay falan sustu şimdi yine başladı..kızlar şimdi savcılığa şikayet edeceğim fakat ne yapmam gerekiyor ya da şikayet etsem işe yarar mı? hemen aramalar kesilir mi??
1 yıldır bu böyle devam ediyor ve sen de buna göz yumuyorsun ?
Bari hattını değiştirseydin kuzum
Canım tahütlüde olsa telini değiştirebilirsin ki operatör değişmediği sürece sorun olmaz ki. Ama ben senin yerinde olsam çoktan gitmiştim savcılığa ayrıca telefonunda numara engelleme özelliği yok mu hep aynı numaradan mı arrıyor
bende herhalde numarami degisirdim cekilmez yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?