İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar Kızlar ten rengi sütyen mi beyaz mı ?

_barbie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2012
160
0
26
İstanbul
evet kızlar beyazmı alsam ten rengi mi kararsızım.bu zmana kadar annem hep beyaz alırdı diye beyazdan hiç şaşmadım ama beyaz kıyafet altına da beyz çamaşıt olmuyor.aklımda ten rengi var ama bilmiyorum kararsızım.

Hepsini aynı rnk almak zorunda değilsinki beyazda al siyahta ten rengide hepsi ihtiyaç kıyafetne göre giyersin istediğin rengi.Hatta renkli bile al hepsini beyaz neden alıyorsun ki?

bu arada bunları da paylaşmak istedim.nette buldum belki işimize yarar.
Her kadının dolabında bulunması gereken bu 5 sutyenden edinmekte fayda var. Unutmayın ki kusursuz görünmek için doğru kıyafetlerle doğru sutyen seçimi yapabilme yeteneği son derece önemli ve gerekli.
Dikişsiz Sutyen
Kıyafetinizin içinden belli olan sutyenler son derece kötü bir görüntü yaratabilir. Dikişsiz sutyenler üzerinize oturan dar bluz ve elbiseler içinde görünmeyeceğinden ideal olacaktır. Ancak bu tür sutyenlerde kurdele veya dantel detayları olmamasına dikkat etmekte fayda var.
Straplez (Askısız) Sutyen
Straplez sutyenler korse tarzı bluz ve elbiseler için ideal seçim olacaklardır. Ancak bu tür sutyenlerin elastik olması ve güçlü destek sağlaması önemlidir. Kullandığınız sutyenin kaliteli olmasının, giydiğiniz elbisenin üzerinizde güzel durmasındaki önemli etkenlerden biri olduğunu da unutmamak gerekir.
Derin V Sutyen
Bu tür derin V sutyenler, ince birleşim noktası ve açılı göğüs kısımları ile derin V göğüs dekoltesi olan elbise ve bluzlar için üretilmiştir.
Spor Sutyen
Spor sutyenler, güçlü fiziksel aktiviteler sırasında size olabildiğince destek verecek şekilde tasarlanmıştır ve spor yaparken bu tarz sutyenleri kullanmak rahatlığınız için de faydalı olacaktır.
Seksi Sutyen
Bu tür sutyenler genellikle dantelli ve balen kısmında yükseltici (push up) özelliğe sahip olup, bu özellikleri ile size dramatik bir hava verirken göğüslerinizi daha büyük gösterecektir. Seksi sütyenler minik detaylar ile bir sanat eserine bile dönüştürülebilir ancak genellikle üzerlerinde hiçbir şey olmadığı zaman en iyi göründükleri zamandır, dar elbise ve bluzların içinde belli olacaklarından bu kıyafetlerle kesinlikle tercih edilmemelidir.

Beyaz tişört, ya da body ve gömlek altına ten rengi sütyen giymek daha uygun oluyor sütyen alttan sırıtmıyor. Ha bazıları için hiç de önemli değil beymbeyaz tişörtün altına bırak beyazı simsiyah sütyen giyen de var .

Hepsini aynı rnk almak zorunda değilsinki beyazda al siyahta ten rengide hepsi ihtiyaç kıyafetne göre giyersin istediğin rengi.Hatta renkli bile al hepsini beyaz neden alıyorsun ki?

canım doğru diyorsun.ama almışken kaliteli bişe olsun dedim.Yıkayınca ezik büzük kalmasın o yuzden de siyah alıcam birde 2 renk arasında kararsız kaldım.

canım doğru diyorsun.ama almışken kaliteli bişe olsun dedim.Yıkayınca ezik büzük kalmasın o yuzden de siyah alıcam birde 2 renk arasında kararsız kaldım.

Tabi kaliteli olsun ama şuan evde beyaz vardır sanırım zaten hep beyaz alıyormuşsun bunuda ten rengi al birde siyah al bundan sonrada alacaklarını hep farklı renklerde alırsın hep beyaz alma.

Tabi kaliteli olsun ama şuan evde beyaz vardır sanırım zaten hep beyaz alıyormuşsun bunuda ten rengi al birde siyah al bundan sonrada alacaklarını hep farklı renklerde alırsın hep beyaz alma.

Tesekkuler canim evet boyle dusunmemisimdim.iyi fikir oldu :)

saol canım bende bunun için dedim zaten kullanış açısından hangisinin kullanılabilirliği yüksek diye :)

saol canım bende bunun için dedim zaten kullanış açısından hangisinin kullanılabilirliği yüksek diye :)

Bir kaç yerde de okumuştum duymuştum da bunu daha önce ben de öyle yapıyorum zor bir durumda kalmadıkça ten rengi tercih ederim beyaz üstlerin içine ama ne biliyim bazen yıkanmış ıslak olur o zaman mecburen beyaz giydiğim zamanlar da oluyor.

Him evet ozellikle beyaz gomleklerin icinde sanirim kotu duruyor.

Bir kadinda hem ten rengi, hem beyaz hem de siyah sutyen mutlaka olmali. Onun disinda renkli sutyenler de olmali. Kendinizi sinirlamayin

bnde senin gibi takıntı ypmştm annem hep beyaz alıo die beyazdan şaşmazdım :) ama şöyle ki sonraa gittim sosyte pazrndan renkli bikaç tne aldm denemk amaçlı :) hakkten insan kndini daha güsel görüoo farklı renklerde beyaz çok basit oluo kıyafte uydrmkta önemli tabi ama kndne de ayrı bi güwen glio özllkle siyah ve kırmısı tktğnda:) siyah kırmızı beyaz ten rengi tabi bide leopar:) 3 5 tnae olsa yeter bunlarında uzn süre klması için kom mağazlrndan al nttende satşlrı war pahalı ewet ama her ay bitne al uzun süre gidio dierleri sünüoo kopuoo yok baska bişeler oluo :) onçüüüünnn:) şimdiden güle güle tak

beyaz mı ten mi dersen ten rengi derim ben ten renginin bi sürü başka modellerini dolduruyorum çünkü en çok kullandığım renk

Evet canim haklisin birde fikrin supermis siyah kullaniyorum zaten hatta acik tenli oldugum icinde kendime bende yakistiriyorum bu arada tesekkur ederim :))

Evet canim haklisin birde fikrin supermis siyah kullaniyorum zaten hatta acik tenli oldugum icinde kendime bende yakistiriyorum bu arada tesekkur ederim :))

ndemek canım:)
bak bunu öneririm kesinlklee pahalı ewet ama:) eğer gğsünde küçkse biiir dolguunnn bir güseel gösteriooo aklın hayalin uçar:)) we yumusacık warmı yokmu anlamıOsun ne teli ne askısı rahtsz edio:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…