istediğin rengi al güzelim bunun için konu mu açılır?donunuda ten al,ak al,kara al,al al te allam ya
Hepsini aynı rnk almak zorunda değilsinki beyazda al siyahta ten rengide hepsi ihtiyaç kıyafetne göre giyersin istediğin rengi.Hatta renkli bile al hepsini beyaz neden alıyorsun ki?
canım doğru diyorsun.ama almışken kaliteli bişe olsun dedim.Yıkayınca ezik büzük kalmasın o yuzden de siyah alıcam birde 2 renk arasında kararsız kaldım.
Tabi kaliteli olsun ama şuan evde beyaz vardır sanırım zaten hep beyaz alıyormuşsun bunuda ten rengi al birde siyah al bundan sonrada alacaklarını hep farklı renklerde alırsın hep beyaz alma.
Beyaz tişört, ya da body ve gömlek altına ten rengi sütyen giymek daha uygun oluyor sütyen alttan sırıtmıyor. Ha bazıları için hiç de önemli değil beymbeyaz tişörtün altına bırak beyazı simsiyah sütyen giyen de var .
saol canım bende bunun için dedim zaten kullanış açısından hangisinin kullanılabilirliği yüksek diye :)
Bir kaç yerde de okumuştum duymuştum da bunu daha önce ben de öyle yapıyorum zor bir durumda kalmadıkça ten rengi tercih ederim beyaz üstlerin içine ama ne biliyim bazen yıkanmış ıslak olur o zaman mecburen beyaz giydiğim zamanlar da oluyor.
bnde senin gibi takıntı ypmştm annem hep beyaz alıo die beyazdan şaşmazdım :) ama şöyle ki sonraa gittim sosyte pazrndan renkli bikaç tne aldm denemk amaçlı :) hakkten insan kndini daha güsel görüoo farklı renklerde beyaz çok basit oluokıyafte uydrmkta önemli tabi ama kndne de ayrı bi güwen glio özllkle siyah ve kırmısı tktğnda:) siyah kırmızı beyaz ten rengi tabi bide leopar:) 3 5 tnae olsa yeter bunlarında uzn süre klması için kom mağazlrndan al nttende satşlrı war pahalı ewet ama her ay bitne al uzun süre gidio dierleri sünüoo kopuoo yok baska bişeler oluo :) onçüüüünnn:) şimdiden güle güle tak
beyaz mı ten mi dersen ten rengi derim ben ten renginin bi sürü başka modellerini dolduruyorum çünkü en çok kullandığım renk
Evet canim haklisin birde fikrin supermissiyah kullaniyorum zaten hatta acik tenli oldugum icinde kendime bende yakistiriyorum bu arada tesekkur ederim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?