• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar ters ucgen vucudum var ve giydiklerim yakismiyor...

gunesdogacakbence

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2019
124
86
13
40
boyum 1.76 kilom 68. omuzlarim genis belimde kivrim yok kalcam kucuk.birbirini tanimayan farklı kisilerden erkek gibi vucudum.oldugu lafini duydum.ve haklilar gercekten de erkeksi bir yapim var.kadinsi bir gorunus ve şık giyim icin neler yapmaliyin.klasik hanim hanimcik giyinmeyi severim.ha bu arada bacaklarim uzun ve biraz carpiklik var ve dar pantolon giyiyorum dar paca uzerine kalcayi orten tunikler giyiyorum ama yok yakistiramiyorum.va rmi benim gibi olan.sizler neler yapiyorsunuz?

boyum 1.76 kilom 68. omuzlarim genis belimde kivrim yok kalcam kucuk.birbirini tanimayan farklı kisilerden erkek gibi vucudum.oldugu lafini duydum.ve haklilar gercekten de erkeksi bir yapim var.kadinsi bir gorunus ve şık giyim icin neler yapmaliyin.klasik hanim hanimcik giyinmeyi severim.ha bu arada bacaklarim uzun ve biraz carpiklik var ve dar pantolon giyiyorum dar paca uzerine kalcayi orten tunikler giyiyorum ama yok yakistiramiyorum.va rmi benim gibi olan.sizler neler yapiyorsunuz?
Spora gitsen

Öncelikle tanıdıgınız iyi bir spor hocası varsa sorun ne yapılabilir diye.
Mesela benim öyle bir vucudum olsa ve kafaya çok taksam kesinlikle kalça büyütücü hareketlerin en etkililerini araştırıp yapmaya başlardım. Ben hafif baseni seviyorum kadınlarda. Kötü durmayacak şekilde basende olabilir. Bel inceltmek için sopa ile dönme hareketleri vardı bir ara yapıyordum araştırıp onları yapabilirsiniz. Ayrıca salaş giyinirdim

Dar pantolon üstüne tunik giyerseniz tabi ki kötü görünür. Kalçanız küçükse niye kapatıyorsunuz? Güzel olan, beğendiğiniz yerleri ön plana çıkaracak, beğenmediklerinizi saklayacaksınız. Küçük toto saklanmaz. Yüksek bel beli ince gösterir. Tercihiniz bu yönde olsun. Tunikleri de bırakıp gömlek ya da tişörtleri pantolon içinde kullanın.

Dar pantolon üstüne tunik giyerseniz tabi ki kötü görünür. Kalçanız küçükse niye kapatıyorsunuz? Güzel olan, beğendiğiniz yerleri ön plana çıkaracak, beğenmediklerinizi saklayacaksınız. Küçük toto saklanmaz. Yüksek bel beli ince gösterir. Tercihiniz bu yönde olsun. Tunikleri de bırakıp gömlek ya da tişörtleri pantolon içinde kullanın.
oyle yapamam.popom belli olmamali.rahatsiz olurum.vucut hatlarim belli olmamali

Şöyle bir alışverişe çıkıp farklı farklı giysiler giymeniz lazım. Mesela dar pantolon üstüne uzun giysiler giymem gerek diye kafanızda önyargılarla giysi seçmeyin. Askıdaki görünüşe bakmadan deneyin bakın üstünüzde görün.

Yüksek bel etek deneyin bence güzel duracak. Ama böyle kalem etek değil yapışık olmasın hiç isimlerini de bilmiyorum giysilerin :olamaz:Üstünüzdekini de eteğin içine sokun.

Dar pantolon yerine daha salaş pantolonlar deneyin mesela üstünüz dar alt salaş olsun güzel durur.

Şu anda en giymemeniz gereken şeyleri giyiyorsunuz ama onu söyleyeyim.

bacagımda carpıklık var dıyorsunuz ama dar pantolon gıyıyorsunuz bırde tunık gıyerek ıyıce bacak boyunuzu da kısaltıyorsunuz
eger kadınsı olmak ıstıyorsanızsu tarz elbıseler onerırım
suankı mevsıme de uygun olması acısından ornekler
awan-elbise-31748-elbse-perspectve-14420-29-O.webpKol-Dikis-Desenli-Sifon-Elbise---YESIL-f5b8.webpSifon-Astarli-Uzun-Elbise---TARCIN-8392.webp hattım bellı olmasın dıyorsunuz oyuzden klos tarz elbıseler truvakar kol ozellıkle v yakalar onerırım

oyle yapamam.popom belli olmamali.rahatsiz olurum.vucut hatlarim belli olmamali
pantolon gıyeceksenız ve rahat etmem gerek dıyorsanız bacagımda carpıklıkta var ama kadınsı da olmalıyım dıyorsanız pantolon orneklerıde su sekılde olmalı
beyaz-pantolon-kombinleri-7.webp6000000711719_3_org.webp

Fazla kilonuz var muhtemelen sırt-bel bölgenizde,önce fazla kilolarınızı verin. Sonra da pilatese gidin orantılı bi vucudunuz olduğunda zaten ne giyseniz yakışır.

68 kilo fazla.

Fazla kilonuz var muhtemelen sırt-bel bölgenizde,önce fazla kilolarınızı verin. Sonra da pilatese gidin orantılı bi vucudunuz olduğunda zaten ne giyseniz yakışır.

68 kilo fazla.
boyu 176 yalnız :) 68 kılo normal oyuzden

Back
X