• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar ters ucgen vucudum var ve giydiklerim yakismiyor...

Fazlası var bence, normal değil. 173 boy 58 kiloyla 38 bedenim. 3 cm ve 10 kilo fark var aramızda. Verilmeyecek bir kilo değil ama normal de değil bence.
Şuan çok şaşırdım sanıyorum vücut tipinizle alakalı yada boy yada kiloda yanlışlık var 😯benim boyum 1.67 civarı kilom 63 falanla 38 bedenim ki şuan fazlamda var 38 bedenlere hala girebiliyorum

omuz genıslıgı aslında harıka bırsey omuzun genıs olmasından mı ınsanlar kılolu algıladı arkadası anlayamadım cok saglıklı guzel bır askıdır genıs omuzlular
tek sorun gıbı gorulen belım ınce degıl dıyor kımı ınsan oyledır ya duz bellı kıvrımsız onuda sporla sekıllendırecek
squatla popo dıklestırıp bacak sekıllendırecek tamamen spor odaklı kılo verırse daha cok kalca bacak ıncelecek cunku ust tarafta yapısal gosterıs var bu sefer alt cubuk ust daha genıs duracak

keske benımde omuzlarım genıs olsa cok severım atletık yapıyı daha cok yakısıyor elbıseler

Konu sahibini okuyunca benim aklimda genis omuzlu sporcular canlanmadi acikcasi.
Sporcularda zaten duzgun duruyor. Ama disarda gorduklerim sanki ortadan ikiye ayirmissin vucudun üst kismi başkasina ait, alt taraf baskasina ait gibi duruyor daha çok. Ya da şöyle soyliyim vucudun ust kismi atiyorum 60 kilo, belden asagisi 45 kilo gibi duruyorlar.

Sporla bir tik goruntu duzelebilir ama tamamen degişmez bence.
Sporla bel incelir ama bel oyuntusu yani kivrim yoksa sonradan yapilmaz o ırsi birsey kimi mankenlerin bile bel oyuntulari yok incecik olmalarina ragmen düzler.

Yine dar kalcali olmakla, düz kalcali olmak farkli seyler. Düz bir kalcayi sporla kaldirip buyutebilirsin elbette ama darligina birsey yapamazsin o legen kemigiyle alakali birsey. Ben zayifim oyle buyuk kalcalarim yok hatta yandan bakildigindan bilgin kucuk popoluyum, basen de yok ama arkadan yada onden bakildiginda belime gore kalcalarim geniş duruyor tamamen yapilsal birsey.

Şuan çok şaşırdım sanıyorum vücut tipinizle alakalı yada boy yada kiloda yanlışlık var 😯benim boyum 1.67 civarı kilom 63 falanla 38 bedenim ki şuan fazlamda var 38 bedenlere hala girebiliyorum

Yağ oranım az benim, kas kütlem yoğun. O yüzden daha kalın olabilirim. Yine de tam 38 bedenim, zorlarsam 36’ya giriyorum.

Squat Squat ve Squat diyorum bacım.. Aynı durumu yaşayan bir arkadaşım vardı liseden ne eğitim aldı ne birşey günlük yapıyordu bunu hiç pes etmedi ve korse kullandı şuan fiziği eski haliyle yanyana koyduğunda fotoşop denecek kadar değişik 👍🏻

Yağ oranım az benim, kas kütlem yoğun. O yüzden daha kalın olabilirim. Yine de tam 38 bedenim, zorlarsam 36’ya giriyorum.
aslında kas oranı fazla oldugu zaman daha ınce gorunur ınsan
40373451_2188445078147746_3200609508720115712_n.webp

aslında kas oranı fazla oldugu zaman daha ınce gorunur ınsan Eki Görüntüle 2540637

Kemiğim iri heralde 😂 %16 yağ oranım ki erkek vücudunda bu oranlar vardır kadınların daha yüksek. Bence inceyim zaten, bu kiloya gelmek için çok çabaladım. Bu boyla 45 kilo olduğum zamanlar oldu. Sopanın ucuna elma takmışlar gibiydi. 🥴🥴

Kemiğim iri heralde 😂 %16 yağ oranım ki erkek vücudunda bu oranlar vardır kadınların daha yüksek. Bence inceyim zaten, bu kiloya gelmek için çok çabaladım. Bu boyla 45 kilo olduğum zamanlar oldu. Sopanın ucuna elma takmışlar gibiydi. 🥴🥴
tabıkı kesınlıkle zayıfsınız kılonuz zayıf 38 beden gıymenıze sasırdık 36 gıyıyor olmanız lazım cunku bazı markalarda ekstra slim kalıp mı gıyıyorsunuz acaba ondan mı 38 dıyecegım cunku o kılo ve o kas kutlesıne 36 beden olur normalde zayıfsınız cunku

tabıkı kesınlıkle zayıfsınız kılonuz zayıf 38 beden gıymenıze sasırdık 36 gıyıyor olmanız lazım cunku bazı markalarda ekstra slim kalıp mı gıyıyorsunuz acaba ondan mı 38 dıyecegım cunku o kılo ve o kas kutlesıne 36 beden olur normalde zayıfsınız cunku

Yok yav direkt 38. Ben de kendime şaşırdım şimdi. Hatta tamı tamına 38. Gelinliçi bir arkadaşım 38 beden kalıbı olarak beni kullanıyordu düşün o kadar 38 yani 😂

Ya baktım daha bugün giydiğim kot 38 beden biraz sıkıyor ama vücut yağ dağılımıyla alakalıdır belki🙄

MAKBIYLE MAKBIYLE benımde kas oranım fazla ozellıkle yagdan kılo verdım cunku ınce durmak ıcın
2 kılo yagdan verınce dırek 1 beden kuculuyor ınsan buda 3-4 cm ıncelmek demek oluyor en az
ama kastan 5-6 kılo verırsenız 1 beden kucuk gıyebılıyorsunuz yanı yagdan vermek onemlı kıloyu kas oranını yuksek tutmak ıcın

Vücut hatlarını kapatarak nasıl kadınsı görünülebilir ki? Ben de samimi soruyorum. Kadınsı demek kıvrımların belli olması demek değil mi?

Yani bilemiyorum ki , çok çekici hoş kadınsı duran bir kaç kişiyi gözümün önüne getirdim , geniş bir pantolon ve gömlekle de çok cazibeli görünüyorlar.

Biraz kıyafet biraz hal hareket sanırım.

MAKBIYLE MAKBIYLE benımde kas oranım fazla ozellıkle yagdan kılo verdım cunku ınce durmak ıcın
2 kılo yagdan verınce dırek 1 beden kuculuyor ınsan buda 3-4 cm ıncelmek demek oluyor en az
ama kastan 5-6 kılo verırsenız 1 beden kucuk gıyebılıyorsunuz yanı yagdan vermek onemlı kıloyu kas oranını yuksek tutmak ıcın
Aslında aynı şeyden bahsediyoruz. 50 kilo ama yağı fazla birisi 50 kilo ama yağı az birisinden daha şişman görünür. Yada net olarak şöyle söyleyeyim 1 kilo demir mi 1 kilo pamuk mu çok yer kaplar aynen bunun gibi pamuk fazla yer kaplar pamuktan eksiltince eksilen ama görünen fazla olur demirden eksilince de görünen az eksilen fazla olur. Benim öyle ahım şahım bi kas kütlem yok hatta 1 yaş bebeğim var göbek bölgemde yağlanmamda oldukça fazla boy kilo oranımla 38 bedenim arkadaşın boyu benden uzun nerdeyse 10 cm kilo da aynı civarlarda o da 38 bedenmiş ona şaşırdım sadece olabiliyor demekki

Yani bilemiyorum ki , çok çekici hoş kadınsı duran bir kaç kişiyi gözümün önüne getirdim , geniş bir pantolon ve gömlekle de çok cazibeli görünüyorlar.

Biraz kıyafet biraz hal hareket sanırım.

Pantolon genişse gömlek dardır. Bel ve göğüs kıvrımları yine görünüyordur. Kıvrım sadece kalçada değil ki. Bol pantolon üzerine bol gömlek giyip kadınsı görünülebileceğini sanmıyorum.

Üst kisminiza sade şeyler giymeniz lazım,tek renk tişört bluz filan,öyle yapsaniz üst kisminiz biraz daha zayıf gözükür,en azından fazla dikkat cekip üst kisminizi daha büyük göstermez..alt kisminiza da tam tersi renkli şeyler seçin mesela çizgili/çiçekli vs pantolon, canlı renkler,veya etek/kot filan giyiyorsaniz daha kalın sert kumaştan seçin ki alt kisminizi biraz daha büyük göstersin,bu şekilde görsel olarak biraz dengelersiniz vücudunuzu....(mom Jean kot modeli tavsiye ederim sizin vücudunuza çok uygun,bu modelde kalça basen bölgesinde biraz boşluk kalıyor çok sarmiyor,onun için daha iri geniş gösterir sizin alt kisminizi)genel olarak ta sizin vücut tipinize göre, yapmanız gereken şey üst kisminizi mümkün oldukça sade bırakmak,alt kisminizi da daha büyük göstermek (onun için alt kisminiza öyle çok saran ,dar şeyler giymekten kaçının bence,tabi benimkisi sadece tavsiye,genede siz bilirsiniz:))

Back
X