• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar ters ucgen vucudum var ve giydiklerim yakismiyor...

Ortalıkta bir 38 beden karmaşası dönüyor sanırım, ben de katkıda bulunayım😂😂
172 boy, 63 kiloyla ben de 38 bedenim😂😂😂
simdi beyaz dar paca ustune gomlek giydim gomlek biraz salas muhtesem.oldu.siyah sanki bacaklarimi daha ince gosteriyor ama beyaz pantolon kalin gosterdi.ya da bana mi öyle geliyor.

simdi beyaz dar paca ustune gomlek giydim gomlek biraz salas muhtesem.oldu.siyah sanki bacaklarimi daha ince gosteriyor ama beyaz pantolon kalin gosterdi.ya da bana mi öyle geliyor.
Pantolonun kumaşı, kesimi, yine aynı şekilde gömleğin tarzı, hepsi fark ettirir.
Dar paça diyorsun ama paçanın bitim yeri bile etkiliyor görüntüyü.

Gercektenmiiiii
Nasil ya
Ben 162 cm 68 kiloyla 38 bedenim :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Sanirim kisiden kisiye degisiyor

kesinlikle
bir ara baska bir konuda buraya yazmistim kilomu, cogu arkadas fazla kilon var dedi bana
158 boyunda 56 kiloyum ve 36 bedenim hatta bir gün yemeyi az yiyeyim 34 e rahat giriyorum
ama herkes fazla dedi anlamiyorum, görüntü olarak da figürüm cok zarif, ha boydan kisayim bir tek evet zayif degilim ama sisman da degilim yine de kimleri rakamla cok buldu
elbiseler öyle demiyor ama

arkadaslar kas yag oranıyla alakalı yag oranı az olanlar daha ıncedır her zaman , yanı sıze gore kucuk beden gıyenler anormal degıl veya bekledıgınız kıloda olması gereken ama olmayanlar şişman da degıl :) sızler yag oranınızı anlamak ıcın ıc hastalıklarına falan gıdıp tahlıl olmalısınız evdekı tartılar yag kas oranını dogru olcmuyor
kemıgım ırı dıye de bırsey yok herkesın ıskeletı aynı :) ben 70 kıloyken 38 beden gıyıyordum
bırde her su kıloda olan su bedenı gıyer dıye genel gecer bır dogru da yok
benim-kemigim-iri-diyenleri-bir-gorelim_o_9348.jpg

arkadaslar kas yag oranıyla alakalı yag oranı az olanlar daha ıncedır her zaman , yanı sıze gore kucuk beden gıyenler anormal degıl veya bekledıgınız kıloda olması gereken ama olmayanlar şişman da degıl :) sızler yag oranınızı anlamak ıcın ıc hastalıklarına falan gıdıp tahlıl olmalısınız evdekı tartılar yag kas oranını dogru olcmuyor
kemıgım ırı dıye de bırsey yok herkesın ıskeletı aynı :) ben 70 kıloyken 38 beden gıyıyordum
Eki Görüntüle 2540794
aa kemigim iri diye bisey yok mu gercekten.benim ust tarafim bayagi iridir.kemikliyim diye dusunurdum hep

aa kemigim iri diye bisey yok mu gercekten.benim ust tarafim bayagi iridir.kemikliyim diye dusunurdum hep
tabıkı yok :) tum ınsan kemıklerı standarttır erkeklerınkı kadınlardan daha agır ve ırıdır sadece kadınların kemıklerı uc asagı bes yukarı ortalama aynıdır bunun yasla alakası var tabı mesela 19 yasında gencın kemık agırlıgıyla 50 yasındakının bırebır agırlıgı aynı degıldır ama aradakı farkda azdır

yanı kemıgım ırının arkasına sıgınmamak lazım 240 kılo olanların da kemıgı ırı olsa kemıklerını gemıyle tasımak falan gerekırdı degılmı :) ıskelet meydanda gıdıp rontgen cektırın bakın ne kadar naif :)

vucut yapısıyla kemık ırılıgı karıstırılıyor sız ust kısmı daha yapılı alt kısım da yag bırınkıntısı az olan bırısınız sadece kımısının omuzu genıs boynu uzun olur kımısının bacakları uzun belı ınce olur kımısının ustu kucuk altı basenlı olur bu tamamen vucutda hangı bolgenın daha fazla yag dokusu oldugu ve alt kısımda catı yapısıyla alakalı ve gen yapısıyla alakalı hepsı bu

Eki Görüntüle 2540794

Herkesin iskeleti aynı olur mu? Kemik ağırlığımız bile değişiyor kişiden kişiye. Kemik yoğunluklarımız hatta kemik renklerimiz bile farklı. Kimi insanda 35 yaş civarı kemik erimesi başlarken kimi insan 70 yaşında bile sağlıklı kemiklere sahip olabiliyor. İskeletimiz, kemik yapımız aynıysa neden çocuklara kemik gelişimi için kalsiyum içeren besinler dayıyoruz?

Herkesin iskeleti aynı olur mu? Kemik ağırlığımız bile değişiyor kişiden kişiye. Kemik yoğunluklarımız hatta kemik renklerimiz bile farklı. Kimi insanda 35 yaş civarı kemik erimesi başlarken kimi insan 70 yaşında bile sağlıklı kemiklere sahip olabiliyor. İskeletimiz, kemik yapımız aynıysa neden çocuklara kemik gelişimi için kalsiyum içeren besinler dayıyoruz?
bende zaten aynı seyı soyledım tekrar okuyun ıstersenız
19 yasında gencle 50 yasındakının tabıkı aynı degıl ama aradakı farkda cok degıl uc asagı bes yukarı dedım yanı 150 boya 80 kılo olup ama benım kemıgım ırı dıye bırsey yok ya da vucudunda yag oranı fazla oldugu ıcın kucuk beden gıyemeyıp ama benım kemıgım ırı dıyede bırsey yok 1 kg kemık agırlıgı 1-2 beden buyutmez ınsanı cunku :)
ıstersenız doktora sorun

bende zaten aynı seyı soyledım tekrar okuyun ıstersenız
19 yasında gencle 50 yasındakının tabıkı aynı degıl ama aradakı farkda cok degıl uc asagı bes yukarı dedım yanı 150 boya 80 kılo olup ama benım kemıgım ırı dıye bırsey yok ya da vucudunda yag oranı fazla oldugu ıcın kucuk beden gıyemeyıp ama benım kemıgım ırı dıyede bırsey yok 1 kg kemık agırlıgı 1-2 beden buyutmez ınsanı cunku :)
ıstersenız doktora sorun

Her insanın iskelet yapısı aynıdır dediniz, karşı çıktığım nokta o. Her insanın iskelet yapısı aynı değildir. En basiti en yakınınızdaki insanla ellerinizi yan yana koyun farkı göreceksiniz. Siz de isterseniz bir doktora sorun.

Her insanın iskelet yapısı aynıdır dediniz, karşı çıktığım nokta o. Her insanın iskelet yapısı aynı değildir. En basiti en yakınınızdaki insanla ellerinizi yan yana koyun farkı göreceksiniz. Siz de isterseniz bir doktora sorun.
tabıkı her ınsanın ıskelet yapısı aynı kımı ınsanların kuyrugu veya 5. bacagı yok ? ıkı ınsanın bılegını yan yana koyup karsılastırdıgınız da gordugunuz ıskelet degıldır veya kemık yapısı da degıldır seklıdır ve yag oranıdır kımı ınsanın bılegı daha ıncedır cunku yag dokusu orda genetık olarak daha azdır bukadar basıt . yapısal yanı . basenlı olanların kemıgı orda 3 kat genıs degıl yanı

240 kılo bırınınde ıskeletı 70 kılo olan bırıyle aynıdır sadece sırt kemıgı s seklını almıs olabılır fazla kılodan ama ıskelet aynıdır . kemıklerı proteın ve kalsıyumu saglıklı alamadıgından daha hassas olabılır ama 70 kılo kısının kemıklerıyle 240 kılo bırının kemıklerı ıkısıde aynıdır . dedıgınız gıbı kıloyla farketse kemık agırlıgı 240 kılo bırının kemıklerını gemıyle tasımak gerekırdı heralde

ıskelet yapımız aynı hepımız ınsanız ınsanların ıskelet yapısı aynıdır kemıkler yasa gore gelısır ve ıncelır oda ayrı ama 30 yasındakı kısının kemık agırlıgı 50 , 90 yasındakının kemık agırlıgı 30 degıldır sız tamamen karıstırıyorsunuz
ben zaten doktorla bırebır gorusuyorum 6 ayda 45 kılo verdım ben 104 kılodan dustum her ay kas yag oranım olculdu sayımım yapıldı hala da duzenlı gıdıyorum halbukı elınızın altında net kemıgım ırı dıyenler ıcın dıye google yazın doktorların acıklamasını gorursunuz nıye bukadar karsı cıktıgınızı anlamadım ? hemen arkadan yıne yorum yaptım karsı cıktıgınız seyı curuten yorum ıyı okursanız anlarsınız dıyorum neyse bu konuda tartısmaya gerek yok gercekler dıye bırsey var ısteyen gercek bılgıye ulasır ıyı gunler

Son düzenleme:
tabıkı her ınsanın ıskelet yapısı aynı kımı ınsanların kuyrugu veya 5. bacagı yok ? ıkı ınsanın bılegını yan yana koyup karsılastırdıgınız da gordugunuz ıskelet degıldır veya kemık yapısı da degıldır seklıdır ve yag oranıdır kımı ınsanın bılegı daha ıncedır cunku yag dokusu orda genetık olarak daha azdır bukadar basıt . yapısal yanı . basenlı olanların kemıgı orda 3 kat genıs degıl yanı

240 kılo bırınınde ıskeletı 70 kılo olan bırıyle aynıdır sadece sırt kemıgı s seklını almıs olabılır fazla kılodan ama ıskelet aynıdır . kemıklerı proteın ve kalsıyumu saglıklı alamadıgından daha hassas olabılır ama 70 kılo kısının kemıklerıyle 240 kılo bırının kemıklerı ıkısıde aynıdır . dedıgınız gıbı kıloyla farketse kemık agırlıgı 240 kılo bırının kemıklerını gemıyle tasımak gerekırdı heralde

ıskelet yapımız aynı hepımız ınsanız ınsanların ıskelet yapısı aynıdır kemıkler yasa gore gelısır ve ıncelır oda ayrı ama 30 yasındakı kısının kemık agırlıgı 50 , 90 yasındakının kemık agırlıgı 30 degıldır sız tamamen karıstırıyorsunuz
ben zaten doktorla bırebır gorusuyorum 6 ayda 45 kılo verdım ben 104 kılodan dustum her ay kas yag oranım olculdu sayımım yapıldı hala da duzenlı gıdıyorum halbukı elınızın altında net kemıgım ırı dıyenler ıcın dıye google yazın doktorların acıklamasını gorursunuz nıye bukadar karsı cıktıgınızı anlamadım ? hemen arkadan yıne yorum yaptım karsı cıktıgınız seyı curuten yorum ıyı okursanız anlarsınız dıyorum neyse bu konuda tartısmaya gerek yok gercekler dıye bırsey var ısteyen gercek bılgıye ulasır ıyı gunler

🤣🤣🤣

resmı tekrar paylasıyorum kemıgım ırı dıyenler ıcın (320 kılo adamın fılmı bu)
Eki Görüntüle 2540797
duzeltme
aklımda yanlıs kalmıs 320 degıl 440 kılo agırlıgındaymıs martin abımız onun ıskeletı bu
tabı sızın 440 kıloluk bırınden daha genıs kemıklerınız varsa gecmısler olsun dıyebılırım ancak .

Ama siz de yani
boyum 1.76 kilom 68. omuzlarim genis belimde kivrim yok kalcam kucuk.birbirini tanimayan farklı kisilerden erkek gibi vucudum.oldugu lafini duydum.ve haklilar gercekten de erkeksi bir yapim var.kadinsi bir gorunus ve şık giyim icin neler yapmaliyin.klasik hanim hanimcik giyinmeyi severim.ha bu arada bacaklarim uzun ve biraz carpiklik var ve dar pantolon giyiyorum dar paca uzerine kalcayi orten tunikler giyiyorum ama yok yakistiramiyorum.va rmi benim gibi olan.sizler neler yapiyorsunuz?
Şimdi öyle bi kombin yazmışsınız ki bu vücut yapısıyla ne giyilmezin tanımı gibi olmuş malesef. (NOT : Siz mutlu olduğunuz sürece her vucut tipi ile her sey giyilir, tabi insanların estetik bulmama ve elestiri hakkı saklı ancak bunlar sadece siz önem veriyorsanız önemli seyler)

Birincisi bacaklarımın şeklinden memnun degilim, çarpıklık var diyorsunuz ama bacağınızın seklini oldugu gibi ortaya serecek dar kot giyiyorsunuz.

Ikincisi kalçam küçük diyorsunuz ama kalçanızı hepten yok edecek tunikler giyiyorsunuz.

Neden, nedeeeen, nayııııır diye yeşilçam nidaları attım okurken.

Mesela bu yaz ve baharda şahane feminen kargo pantolonlar vardı, hakiler, somonlar, mercanlar, beyazlar... tam sizlikmiş. Olmayan popoyu ve üst bacağı bile var gibi gösteren, fazlası olanın ise aglaya ağlaya pas geçmek durumunda kaldıgı şahane parcalar bunlar. Ve tam sizlikler.

Bu bacaklardaki çarpıklık durumunun seviyesi nedir bilemiyorum ama alt bacakta bi parantezden bahsediyorsak Tanrı ispanyol pacaları yarattı diyorum.

Hanım hanımcık seviyorum demissiniz, çan tipi hacimli etekler elbiseler hep sizin icin. (Ki bunlar tuhaf bi sekilde olanı saklayıp olmayanı var gibi gosteriyorlar, resmen bir moda nimeti)

Bence bi yandan vücut tipinizi revize ederken diğer yandan vücut tiplerine göre stil önerileri konusunda keyifli bi araştırma yapmanız lazım. Zira anlattığını kıyafet secimleri sizi daha da mutsuz edecek cinsten, degisiklik sart.

Üst ve altı dengeleyecek tercihler yapmalısınız.
Mesele omuzlar geniş daha geniş gösterecek ceketler giyemezsiniz.
Dar paça yerine ise bol etek pantolon, elbise tercih edebilirsiniz.

1569857927668.webp

Üstü toparlayıp altı serbest bırakmaktan söz ediyorum.
Çok da anlamam ama ben olsam öyle yapardım :D

bacagımda carpıklık var dıyorsunuz ama dar pantolon gıyıyorsunuz bırde tunık gıyerek ıyıce bacak boyunuzu da kısaltıyorsunuz
eger kadınsı olmak ıstıyorsanızsu tarz elbıseler onerırım
suankı mevsıme de uygun olması acısından ornekler
Eki Görüntüle 2540580 Eki Görüntüle 2540581 Eki Görüntüle 2540582 hattım bellı olmasın dıyorsunuz oyuzden klos tarz elbıseler truvakar kol ozellıkle v yakalar onerırım
Ayy her konuda bilgilisin maşallah♥️
1.elbise favorim.

Back
X