Kızlar 2 senedir süren bi ilşkim var.. her şey çok güzel.. Allah'a şükür çok mutluyuz.. 6 ay önce de nişanlandık.. ama sevdiceğim beni bırakıp gitmek zorunda ben denizlide okuyorum ve okulumun bitmesine daha bir sene var.. ama o istanbula gidecek çalışmaya.. benimde ünv bitince kpss atama derken nereye düşeceğim belli değil ama o müzisyen olduğundan istanbulda kalacak orda ekmek var ((
ama çok korkuyorum ona guveniyorum hemde kendimden çok ama acabalar kafamın içinde dönüyo hep.. bi daha ne zaman kavuşuruz bilmiyorum ayrılık bizi yıpratır mı yorar mı bilmiyorum kafam çok karışık.. ona gitme de yanımda kal..diyemiyorum.. çünkü çalışmak zorunda
Bazen zorunlu ayrı kalmak , ilişkiyi daha da canlandırabilir . Hemen canını sıkıp , kötü şeyler düşünme .
Yatay geçişle istanbuldaki üniversitelerden birine geçebilirsin .
Zaman neler gösterir bilinmez , pozitif bak herşeye , pozitif olsun :1rolleyes:
Gerçek sevdaları kilometreler yıkamaz canım.
Biz erkek arkadaşımla 3,5 sene farklı şehirlerde kaldık işinden dolayı.
İnsanın aklında varsa yanıbaşındayken yapar bişeyleri.
O yüzden takma ve sevgine sahip çık.
Bir süre sonra kaygılarının yersiz olacağını göreceksin
jasmeen ve kuzu çok sağolun yazdığınız için:1rolleyes:.. kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama istemesemde sürekli aklıma geliyor huzursuz olmak çok kötü bi'şey
:gitme:
canım benim karşındakine güvenmezsen kendine olan güvenini yitirirsin öncelikle bunu unutma jasmeenin dediği gibi yatay geçiş var hem bu 1 senede sevgilinden ayrı kalıp ona kavuşmak için hırs yaparsan kpssde istanbula atanırsın ben suan o durumdayım sözlümle ayrı şehirlerde olduğumuz için ben sıkı sıkı kpss çalışıp ona yakın biyere atnamka istiyorum çünkü onun işide ankarada başka yerde çalışamaz güzel günleri düşünmeyip karamsar olursan kendini üzmekden başka bi yol kat edemezsin canım
mesefeler önemli değil birbirinizi gerçekten seviyorsanız yakın olmuş uzak olmuş hiç farketmez yapıcak olan insan senin yanındada yapar uzakta olmasına gerek yok canım...böyle konusuyorum çünkü eşimle tam 5 sene uzak şehirlerden ilişkimizi sürdürdük...sakın canını sıkma mutlu olmaya bak ne güzel ekmek parası için gidiyor sizin için çabalıyor...
tatlım bence gerçek aşkın önünde hiç bir engel yoktur :asigim:
sen içini ferah tut emi opuyorumnanaktan
hem ilerde senin ataman uzağa bile olsa elbet nikah yaptığınızda onun yakınına gelirsin yerimseniben
hayat sürprizlerle doludur ...iyi düsün iyi olsun ......askin önüne hicbirsey gecemez bunu unutma....eger gercek sevgiyse sonuna kadar gider degilsede degmezmis üzülmeye dersin ...
yerinde olsam gece gündüz odaya kapanir kpss ye calisirim böylece istanbulu kazanma sansin artar sevgilinlede ayrilmak zorunda kalmassin
ama cok evli cift biliyorum ayri sehirlerde yasayan buda ülkemizin kanayan bir sorunu malesef es durumuda islemiyo artik kolay kolay
benim arkadasin ablasi erzurumda ögretmen esi kibrista calisiyor cocuklarinasa ankarada anneannesi bakiyo buyur burdan yak :)))
o yüzden calis calis calis diyorum :))
hiç bırsey yapma..okuluna devam et..bırakta senın için o kaygılansın...
üzme kendını de...yıllar cabuk geçıyor..1 yıl dedıgın nedırkı...ben şimdiki eşimle 5 yıl çıktık..ve o ankarada okudu ben bılecıkte...sadece tel..le gorustuk..ayda bır bulustuk..ama ona guvendım hep..o da bana..guvenmeyıpte napacaktım..okul bıyttı askere gıttı 18 ayda askerlık...benım okul bıttı bende baska bır sehırde çalısmaya başladım...velasıl kelam 5 yıl sonra evlendık 7 yıldır evlıyız..hala ılk gunku gıbı sevıyorum onu..oda benı ..sanırım yanı kaydirigubbakcemile3
o yüzden zamana bırakmadan hiçbirşeyı anlayamazsın sekercım..zamana bırak...nişanlınna da guven ...
birbirinize güvendikten sonra sorn olacağını sanmıyorum bende nişanlıyım 4 yıl sevgilimle ayrı şehirlerdeydik 2-3 ayda bir grüşüyorduk ama çok şükür hala ilk günkü gibi herşey.güven derim ben
Bir ilişkiyi uzaktan yürütmek o kadar zor ki canım. Kendimden biliyorum...
Ama eğer arada gerçek sevgi varsa bizim gibi bir gün mutlaka bir araya gelirsiniz...
ayrilik iliskiyi yipratir bu bir gercek...ben de yasadim bunu. hem de farkli ulkelerdeydik. cok zor gerkcekten Allah ikinize de kolaylik versin canim...hersey sizin elinizde...
bende eşimle 3,5 yıllık bi ilişki sonrası evlenebildim ( daha düğünüm olmadı ama resmiyette ve Allah katındada evliyiz ) 3,5 yılın içinde hep ayrı idik hep ayrı şehirlerdeydik sevgili olmaya başladık kendi memleketine gitmek zorunda kaldı yeri geldi 1 sene hiç görmediğimiz zamanlar oldu ama inan o buluşmalar yokmu ayrılık sonrası müthiş o heyecanı duyguyu anlatamam:kedi: sen kpss iyi çalışır istanbula atanırsın senin kpss çalışman için çok öenmli bir nedenin olur hedefin olur....
Allaha çok şükür temmuzdan sonra hep birlikte olacagız :kedi: :sm_cool:
canım herşeyde bi hayır vardır önce böyle düşün, eğer bitecekse yanıbaşında da olsa biter.. hem uzakta olsa da hafta sonları yada ayda bir yanına gidebilirsin, o da gelebilir. bence bu olumsuz fikirleri kafandan at, çünkü bu düşünceleri istemeden onada yansıtabilirsin, aklında olmayanı da adamın aklına sokma hem onunda sana dair telaşları vardır,kendinden ne kadar eminsen ondanda o kadar emin ol ve bunu ona hissettir. ilişkine güven.
merhaba. bence sizin mutlu bi evlilik sürdürmeniz icin tabikide nişanlınızın calışıp para kazanması gerekiyo. sizin aklınız onda tabikide kalır. ama mutlu bi evlilik icin bazı fedakarlıklarda bulunmak gerekir. güveniyosanız aklınızın kalmasına gerek yok diye düşünüyorum. saglıcakla.