Kızlar teselliye değil öneriye ihtiyacım var n'olur birşey yazın :(

ALLAH kavustursun.ne gibi bi ruh halinde oldugunuzu tahmin edebiliyorum.bende 9 günlük esimi birakip geldim o son hali hic gözümün önünden gitmiyor

Amin canımm çok sağol :Saruboceq:Kafam bulanık çok.. bu haftada vize haftam nasıl bu kafayla kendimi derslere vericem bilmiyorum:1no2:

ortak geleceginiz icin vermek zorundasin.sonuclar iyi olmazsa belkide sevdigine kavusman dahada uzun sürecek. onu düsün,o sekilde motive et kendini. kendini derslerine verdigin zaman hem cok düsünmezsin bu kadar kafan dagilir

Haklısın canım olacakla ölüme çare yok maalesef.. insanın elinden hiçbir şey gelmediği o kadar çok şey oluyo ki neler yaşıyo insanlar.. en azından benim ve aşkımın kocaman bir yüreği var... umudumuz var.. ama ayrılık ölümden beter derler ya aynen öyleymiş...

koyverme kendini ve bu kadar karartma icini.zor tabi ayrilik,her seven icin öyle
ama bu ayriligin sonunda yasayacaginiz güzel günleri düsün.
insan birbirini gercekten sevdikten sonra hic bi mesafe yikamaz bi iliskiyi.

koyverme kendini ve bu kadar karartma icini.zor tabi ayrilik,her seven icin öyle
ama bu ayriligin sonunda yasayacaginiz güzel günleri düsün.
insan birbirini gercekten sevdikten sonra hic bi mesafe yikamaz bi iliskiyi.

hep onu düşünmeye çalışsam da sanki zaman çok yavaş geçicekmiş gibi geliyo.. zaten asker fotoğrafını aldım bugun seni askere gitmiş gibi sayıcam dedim daha az koyar diye :1rolleyes:

bak oda cok iyi bi fikir :) ALLAH daha büyük dertler vermesin canim.
biz hasret cekiyoruz tamam ama en azindan cok sevdigimiz ve bizi cok seven bi insan var.
sükretmesini bilmemiz lazim her zaman icin,isyan ederek bi yere varamiyoruz.

çocuk gibi hissediyorum kendimi zaten kızgınım ona gitti diye nedense...
biraz olgun davranmam lazım sanırım.. ya da zamanla olgunlaştıracak beni bu ayrılık...

canim daha cok taze bu sekilde hissetmen cok normal.
bi söyle bi kac gün gecsin sende bu yeni durumla bas edebilmeyi ögrenirsin :teselli:
1 seneligine telefondan görüsmeye agirlik vereceksiniz.sevdiginiz uzaga gitti diye seni birakmadi ki.
bedeni uzakta ama ruhu hala senin yaninda.

ah canım ya aynı aşkım gibi konuştun:1hug:

o da öyler dedi hep ben seninim geçici bişey bu ruhum hep sennle diye...

şimdi mesajlaştık da ilk gunden iş ayarlamış aşkım.. kısmeti ordaymış demekki sevindim bi yandan da:1rolleyes: davut guloğluyla çalışcakmış çok sevmem ama para kazansındakaydirigubbakcemile3

aaa ne ki senin sevgilin?
bu arada mesajina cevap yazamadim posta kutun doluymus gitmedi mesajim.

müzisyen canım benimkisi... etrafında şimdi bir sürü çıtır hatun olurrakannehir deli gibi kıskanırım ben onuu:mymeka:

yok kızlar ben kaldıramıyorum yaa o orda ben burda çok zor aklım onla meşgul sürekli bana bunu yaşatmaya ne hakkı vardı yaaaaa!!!! offfff

Kusura bakma lütfen Dilacım konuyu uzunca bi süredir kaybettim sana özeldende msj atamadım 50 msj şartı nedeniyle ama buldum şimdi.Öncelikle Allah kavuştursun diyorum ve sana sabır diliyorum.Zamanla alışacak biraz daha rahat olacaksın emin ol.Görüşelim cnm bende mutlu olurum seninle tanışmaktan.Şu sıralar biraz yoğunum bi atlatayım yoğunluğu ayarlayım.Bi de alakasız olacak bi anda ama sana bahar şenliklerinin tarihini ve kimlerin katılacağını bi sorayım bilgin varsa benide bilgilendir ok.Haftaya bakalım durumlarada aksilik olmazsa ve sanada uyarsa görüşelim cnm.Gülekal...

Görüşelim tabiiki canım ya çok sağol şu an herşey yolunda ama umarım bir aksilik çıkmaz
7 MAYIS: MİRKELAM-KARGO
14 MAYIS: NİL KARAİBRAHİMGİL
15 MAYIS: ATHENA
16 MAYIS: PAÜROCK
17 MAYIS: MANGA
18 MAYIS: GECE YOLCULARI

konserler bunlar canım bahar şenliklerine gideriz beraber istersen :)

Umarım çıkmaz cnm herşeyin yolunda olmasına sevindim.Gruplar güzel.Gidelim valla cnm ya ünv dönemlerimden beri gitmiyorum bahar şenliklerine o ortamı özledim valla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…