Hayırlısı olsun inşallah. Demekki zamanı değilmiş güzel haberlerin en doğru zamanda gelir inşallahBenim adette söküldü bugüntestler bosa tek cizgi cikmamis
Belki geç döllenmedir ben regl 5 gün kala kaset test yaptım negatif çıktı inşallah senin güzel haberlerini alırımKızlar bnim Çarşamba günü adet günüm yumurtlamadan 11.gunu bugün test yaptım negatif erkenmi yaptım yada olsaydı cikarmiydi
InsallahNisan ayında çifti görürüz inşallahbenim de 4 gün var zamanında gelir inşallah
Amin hepimiz alalim guzel haberi insallahHayırlısı olsun inşallah. Demekki zamanı değilmiş güzel haberlerin en doğru zamanda gelir inşallah
İnşallah cnmBelki geç döllenmedir ben regl 5 gün kala kaset test yaptım negatif çıktı inşallah senin güzel haberlerini alırım
Hangi ovülasyon testini aldınız. Bende regl oldum bitince bir doktora gideceğim öncelikle ama takip etmek en mantıklısı sanırım. Sonuçta bazen insan vücudunu anlayamıyor yada herkesin farklı günlerde çatlaması olabiliyorMaalesef bu sabah devamı geldi canım regl olmuşum bile neyse artık bu dönemin yumurtlama zamanı için test aldım ovülasyon takibi yapacağım Ağustos sonu bebeğimi kaybetmiştim kürtaj sonrası döngü sürem sürekli değişiyor yumurtlama günleri takvimdekiyle uyuşuyor mu bi bakmak lazım sonrası nasip kısmet
Yarin veya oburgun testi tekrarlayin ya koyulasir ya yine az da olsa cikar koyulasinca kan verin bence tabiki karar sizin ama daha saglikli olur gbiMerhaba hanımlar adetime 4-5 gun var cok hafif silik 2. Çizgi cikti 7 dakika icinde bekleme olmadi umitlenmelimiyim? Kan testi yaptırsam cikar miEki Görüntüle 3223701
Bu testi dün yapmıştım yarın tekrardan yapsam koyulasma olur mu ki inşallah vardır yaYarin veya oburgun testi tekrarlayin ya koyulasir ya yine az da olsa cikar koyulasinca kan verin bence tabiki karar sizin ama daha saglikli olur gbi
Laboquick diye bir marka trendyoldan sipariş verdim olumlu yorumlar çoktu o yüzden tercih ettim umarım bende de güzel sonuçları olurHangi ovülasyon testini aldınız. Bende regl oldum bitince bir doktora gideceğim öncelikle ama takip etmek en mantıklısı sanırım. Sonuçta bazen insan vücudunu anlayamıyor yada herkesin farklı günlerde çatlaması olabiliyor
Hayırlı geceler hanımlar bende cok heycanliyim yeni üye oldum ... Bu ayin 15 de adet gördüm 4 gün sürdü normalinde 7 gün sürerdi ya gecen ay hamile kaldim o yüzden kisa sürdü yada artik bilmiyorum lakin migdem cok kötü bulaniyor gögüslerim agriyor bundan 3 gün öncesi ateslendim bas agrim vardi asiri halsizdim basimi yataktan kaldiramadim belden asaga kopuyor sandım sanki dogun yapiyorum öyle bir sanci yasadım ... aslinda daha gunume var ama ben genede yarin bir test alip Bı bakim diyorum belkide üstüne gördüm diye . ...:)Kan verdim canım
Hayırlı geceler hanımlar bende cok heycanliyim yeni üye oldum ... Bu ayin 15 de adet gördüm 4 gün sürdü normalinde 7 gün sürerdi ya gecen ay hamile kaldim o yüzden kisa sürdü yada artik bilmiyorum lakin migdem cok kötü bulaniyor gögüslerim agriyor bundan 3 gün öncesi ateslendim bas agrim vardi asiri halsizdim basimi yataktan kaldiramadim belden asaga kopuyor sandım sanki dogun yapiyorum öyle bir sanci yasadım ... aslinda daha gunume var ama ben genede yarin bir test alip Bı bakim diyorum belkide üstüne gördüm diye . ...Kan verdim canım
Bende hep o markayi kuplandim 2 ay yaptim ama benim hormonlarim bozuktu hep pozitifti bende ise yaramadi oyuzden insallah sizde ise yarar hergun ayni saatte yapmaya calisin daha saglikli sonuc icinLaboquick diye bir marka trendyoldan sipariş verdim olumlu yorumlar çoktu o yüzden tercih ettim umarım bende de güzel sonuçları olur
Eger cizgi gorunuyosa fotografta goremedim varsa koyulasir 2 gunde daha da koyulasir kanda beta hcg varsa idrara gectiyse kan sonucu gibi gunden gune artyor cunkuBu testi dün yapmıştım yarın tekrardan yapsam koyulasma olur mu ki inşallah vardır ya
Gözle görebiliyorum çizgiyi bugün birdaha yapicam inşallah dediğin gibi olurEger cizgi gorunuyosa fotografta goremedim varsa koyulasir 2 gunde daha da koyulasir kanda beta hcg varsa idrara gectiyse kan sonucu gibi gunden gune artyor cunku
Naptın canım test yaptın mıHayırlı geceler hanımlar bende cok heycanliyim yeni üye oldum ... Bu ayin 15 de adet gördüm 4 gün sürdü normalinde 7 gün sürerdi ya gecen ay hamile kaldim o yüzden kisa sürdü yada artik bilmiyorum lakin migdem cok kötü bulaniyor gögüslerim agriyor bundan 3 gün öncesi ateslendim bas agrim vardi asiri halsizdim basimi yataktan kaldiramadim belden asaga kopuyor sandım sanki dogun yapiyorum öyle bir sanci yasadım ... aslinda daha gunume var ama ben genede yarin bir test alip Bı bakim diyorum belkide üstüne gördüm diye . ...
Sabah ilk idrarla yapin daha yogun oldgndan daha guzel sonuc alirsinizGözle görebiliyorum çizgiyi bugün birdaha yapicam inşallah dediğin gibi olur
Öyle yapicam Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahSabah ilk idrarla yapin daha yogun oldgndan daha guzel sonuc alirsiniz
AminnnÖyle yapicam Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?