Kızlar test yapanlar var mı 😍

Merhaba hanımlar adetime 4-5 gun var cok hafif silik 2. Çizgi cikti 7 dakika icinde bekleme olmadi umitlenmelimiyim? Kan testi yaptırsam cikar mi

Nisan ayında çifti görürüz inşallah benim de 4 gün var zamanında gelir inşallah
Insallah adetim 15 gunde bir oluyo bu 3. Ay delircem doktorada gorundum olumsuz bisey soylemedi ama yoruldum bu sekilde olmasindan

Belki geç döllenmedir ben regl 5 gün kala kaset test yaptım negatif çıktı inşallah senin güzel haberlerini alırım
İnşallah cnm ben bu ay ovulasyon testi kullandım ne znm yumurtlama olduğunu biliyorum 11. Günde testte çıkması lazım demekki tutmadı vardır Rabbimin bi bildiği ne diyelim

Kızlar selam cuma günü beta hcg baktırmıştım 56 çıkmıştı. 2 gün geçince yani bu sabah tekrar verdim 129 çıktı. Ama bugün kırmızı lekelenmem başladı ve sol kasığımda da bi ağrı var şişkinlik mi gaz mı anlayamıyorum ama bugünü yatış modunda geçirdim. Kırmızı lekelenme hafif hafif devam ediyor. Umarım dış gebelik değildir

Hangi ovülasyon testini aldınız. Bende regl oldum bitince bir doktora gideceğim öncelikle ama takip etmek en mantıklısı sanırım. Sonuçta bazen insan vücudunu anlayamıyor yada herkesin farklı günlerde çatlaması olabiliyor

Merhaba hanımlar adetime 4-5 gun var cok hafif silik 2. Çizgi cikti 7 dakika icinde bekleme olmadi umitlenmelimiyim? Kan testi yaptırsam cikar miEki Görüntüle 3223701
Yarin veya oburgun testi tekrarlayin ya koyulasir ya yine az da olsa cikar koyulasinca kan verin bence tabiki karar sizin ama daha saglikli olur gbi

Yarin veya oburgun testi tekrarlayin ya koyulasir ya yine az da olsa cikar koyulasinca kan verin bence tabiki karar sizin ama daha saglikli olur gbi
Bu testi dün yapmıştım yarın tekrardan yapsam koyulasma olur mu ki inşallah vardır ya

Laboquick diye bir marka trendyoldan sipariş verdim olumlu yorumlar çoktu o yüzden tercih ettim umarım bende de güzel sonuçları olur

Kan verdim canım
Hayırlı geceler hanımlar bende cok heycanliyim yeni üye oldum ... Bu ayin 15 de adet gördüm 4 gün sürdü normalinde 7 gün sürerdi ya gecen ay hamile kaldim o yüzden kisa sürdü yada artik bilmiyorum lakin migdem cok kötü bulaniyor gögüslerim agriyor bundan 3 gün öncesi ateslendim bas agrim vardi asiri halsizdim basimi yataktan kaldiramadim belden asaga kopuyor sandım sanki dogun yapiyorum öyle bir sanci yasadım ... aslinda daha gunume var ama ben genede yarin bir test alip Bı bakim diyorum belkide üstüne gördüm diye . ...:)

Kan verdim canım
Hayırlı geceler hanımlar bende cok heycanliyim yeni üye oldum ... Bu ayin 15 de adet gördüm 4 gün sürdü normalinde 7 gün sürerdi ya gecen ay hamile kaldim o yüzden kisa sürdü yada artik bilmiyorum lakin migdem cok kötü bulaniyor gögüslerim agriyor bundan 3 gün öncesi ateslendim bas agrim vardi asiri halsizdim basimi yataktan kaldiramadim belden asaga kopuyor sandım sanki dogun yapiyorum öyle bir sanci yasadım ... aslinda daha gunume var ama ben genede yarin bir test alip Bı bakim diyorum belkide üstüne gördüm diye . ...

Laboquick diye bir marka trendyoldan sipariş verdim olumlu yorumlar çoktu o yüzden tercih ettim umarım bende de güzel sonuçları olur
Bende hep o markayi kuplandim 2 ay yaptim ama benim hormonlarim bozuktu hep pozitifti bende ise yaramadi oyuzden insallah sizde ise yarar hergun ayni saatte yapmaya calisin daha saglikli sonuc icin

Bu testi dün yapmıştım yarın tekrardan yapsam koyulasma olur mu ki inşallah vardır ya
Eger cizgi gorunuyosa fotografta goremedim varsa koyulasir 2 gunde daha da koyulasir kanda beta hcg varsa idrara gectiyse kan sonucu gibi gunden gune artyor cunku

Eger cizgi gorunuyosa fotografta goremedim varsa koyulasir 2 gunde daha da koyulasir kanda beta hcg varsa idrara gectiyse kan sonucu gibi gunden gune artyor cunku
Gözle görebiliyorum çizgiyi bugün birdaha yapicam inşallah dediğin gibi olur

Naptın canım test yaptın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…