Kızlar test yapanlar var mı 😍

Bilmiyorum ki pek umudum da yok sadece krem gibi özür dilerim akıntım oluyor dün oldu bu gün de oldu ama çok yoğun değil bir de sol kasık ağrım var
Az kalmis beklenen adet gunune is yapip yormayin kendnizi dinlenin varsa bebis yerlessin ben baya is yaptm yiprattim kendmi pazar posetleri flan tasidim zorladi biraz erken oldu kanamam belki olcakti belki olmiycakti bilemiyorum tabikide ama dikkat etmedim bende pek

Teşekkür ederim düşündüğün için biraz zor zaman geçiriyorum psikolojik olarak varsa da bu kadar üzülmeye ağlamaya kalmaz

Teşekkür ederim düşündüğün için biraz zor zaman geçiriyorum psikolojik olarak varsa da bu kadar üzülmeye ağlamaya kalmaz
Kendinize iyi gelcek seyler yapmaya calisin dusunun beni ne mutlu ediyor diye yuruyus muzik uyumak bireysel kendi basiniza mutlu oocagnz biseyler bulursunuz mutlaka dusunun ve yapin ertelemeyin

Kızlar bende dün akşam dayanamadım regl 3 gün kala kaset test yaptım negatif
Ben de 2 gün kala yapmıştım negatifti bugün regl günüm akşama kadar bişey yoktu az önce bi lekelenme olmuş onu gördüm uyku da bastı ben anlamıyorum normalde bi damla da gelse başlayınca durmuyodu ümitlenmek de istemiyorum ama insan ne düşüneceğini şaşırıyor ben bu halde bile istemesem de ümitlenmişim baksana

Sabaha inşallah kanaman olmaz canım yaa

Benim adette söküldü bugün testler bosa tek cizgi cikmamis

Sabaha inşallah kanaman olmaz canım yaa
Maalesef bu sabah devamı geldi canım regl olmuşum bile neyse artık bu dönemin yumurtlama zamanı için test aldım ovülasyon takibi yapacağım Ağustos sonu bebeğimi kaybetmiştim kürtaj sonrası döngü sürem sürekli değişiyor yumurtlama günleri takvimdekiyle uyuşuyor mu bi bakmak lazım sonrası nasip kısmet

Kızlar bnim Çarşamba günü adet günüm yumurtlamadan 11.gunu bugün test yaptım negatif erkenmi yaptım yada olsaydı cikarmiydi

Hayırlısı buymuş canım takma. Çocuğunun olmaması için bir engelin yok zamanı bu zaman değilmiş sağlıkla haberlerini alırız inşallah önünüzdeki aya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…