Allah hepimizin kucağını sağlıkla doldursun inş. İsteyen herkese nasip etsinPozitif cikmis kan masallahAllah im saglikla kucagniza almayi nasib etsin insallah
AminnAllah hepimizin kucağını sağlıkla doldursun inş. İsteyen herkese nasip etsin
Umarım regl olmam da sabah yaparım testiTest yapin bence varsa silikte olsa cikar yarin sabah uyannca yapin sivi tuketmeden
Ben hepinizin yerine oldum insallah bu ayUmarım regl olmam da sabah yaparım testi
Kaç gün var canım bata benim 6 gün var bende test yapmaya korkuyorumUmarım regl olmam da sabah yaparım testi
Nasip inşallah çok olmaz yaş farkı ama hayırlısı olsun hakkınızda sağlıkla inşallahBen beraber buyusunler aralarinda cok yas olmasn istedim ama vucut ne zaman hazir olcak bakalim lazere baslamistim ona giderim artik cocuk durumunu biraz ertelerim sanirim olursa sevnrim ama şartlanmiycam smdi ustune dusunce daha zor oluyor
Hayırlı olsun sağlıkla büyüt mutlulukla. Belirtilerin nelerdi nasıl anladınAllah hepimizin kucağını sağlıkla doldursun inş. İsteyen herkese nasip etsin
InsallahNasip inşallah çok olmaz yaş farkı ama hayırlısı olsun hakkınızda sağlıkla inşallah
Bugün normalde. Ama kahverengi akıntım var. Günlük ped taktım. Ona gelmiyor. Peçeteye sildikçe geliyoKaç gün var canım bata benim 6 gün var bende test yapmaya korkuyorum
İnşallah pozitif sonuçlar olurBugün normalde. Ama kahverengi akıntım var. Günlük ped taktım. Ona gelmiyor. Peçeteye sildikçe geliyo
Yani inşallah. Ne adet olur gibi bir kasık ağrım var. Ne başka bişey. Bundan 3-5 gün önce hem kasık ağrım hem bel ağrım vardı inanılmaz bi şekilde. Gün içerisindede sürekli uyuyordum ama Şuan onlar geçti sadece göğüste dolgunluk ve damar renkleri aşırı belli bide akıntı işte. Sizde belirti var mı ?İnşallah pozitif sonuçlar olur
Benim bir haftadır sol kasığımda ara ara batmalar oluyor ve sadece sol göğsümde dokunduğumda sızlama vardı. Bugün ikisinde de hassasiyet arttı kasık batmaları devam ediyor. Bunlar benim her ay olan şeyler farklı hiçbir durum hissetmiyorum o sebeple umudum da pek yokYani inşallah. Ne adet olur gibi bir kasık ağrım var. Ne başka bişey. Bundan 3-5 gün önce hem kasık ağrım hem bel ağrım vardı inanılmaz bi şekilde. Gün içerisindede sürekli uyuyordum ama Şuan onlar geçti sadece göğüste dolgunluk ve damar renkleri aşırı belli bide akıntı işte. Sizde belirti var mı ?
Yaparsanız sonucu haber verin lütfen. Ben galiba regl olacağımBenim bir haftadır sol kasığımda ara ara batmalar oluyor ve sadece sol göğsümde dokunduğumda sızlama vardı. Bugün ikisinde de hassasiyet arttı kasık batmaları devam ediyor. Bunlar benim her ay olan şeyler farklı hiçbir durum hissetmiyorum o sebeple umudum da pek yokerken gebelik testim var yarın ilk idrarla yapayım diyorum
Hayırlısı olsun inşallah ya haber veririm yapıncaYaparsanız sonucu haber verin lütfen. Ben galiba regl olacağım
ben en son 3 martta regl oldum. 17 mart sabahı hasta uyandım boğaz ağrısı öksürük. Eşime dedim ki “galiba hamile kalıyorum bağışıklık sistemim yine devre dışı”Bebeğin rahme tutunması için böyle olabildiğini okumuştum çünkü. Oğlumda da böyle başlamıştı hamileliğim. İşte bu son bi haftada sıcak basması yaşadım bi gün çok fazla. Karnım da inanılmaz gaz sancısı vardı ve üç gün önce göğüslerimde sertlikle uyandım sanki mastit olacakmışım gibi. Benim regl döngüsü 23 günde bir ama.Hayırlı olsun sağlıkla büyüt mutlulukla. Belirtilerin nelerdi nasıl anladın
Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin. Bende hiçbiri yok yaa bu aya pek umumdum yok 4 gün kaldıben en son 3 martta regl oldum. 17 mart sabahı hasta uyandım boğaz ağrısı öksürük. Eşime dedim ki “galiba hamile kalıyorum bağışıklık sistemim yine devre dışı”Bebeğin rahme tutunması için böyle olabildiğini okumuştum çünkü. Oğlumda da böyle başlamıştı hamileliğim. İşte bu son bi haftada sıcak basması yaşadım bi gün çok fazla. Karnım da inanılmaz gaz sancısı vardı ve üç gün önce göğüslerimde sertlikle uyandım sanki mastit olacakmışım gibi. Benim regl döngüsü 23 günde bir ama.
Maalesef negatifYaparsanız sonucu haber verin lütfen. Ben galiba regl olacağım
Benimde adetim kesildi kasık agrım var ama test yapsammi dedim sonra bekledgm gun ayin 31i adetim gelmesede gune daha cok var diye yapmadm insallag bukdar beklemeye pozitifi gorursunuzMaalesef negatif
İsteyen herkes inşallahBenimde adetim kesildi kasık agrım var ama test yapsammi dedim sonra bekledgm gun ayin 31i adetim gelmesede gune daha cok var diye yapmadm insallag bukdar beklemeye pozitifi gorursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?