5 Mi cikmis 5 ten kucukmu cikmis sizinkisi anlamadim ben siz yorumlayabildiniz miBenimki de böyle çıktı
Son iki tahlili aynı yerde verdiyseniz son değeriniz 5 olabilir. Farklı yerse değerlendirme ölçütünü 5ten küçük demek için yazmıştır diye düşündüm
Bana da hic adet olmiycam gbi geliyo ama bilemedim testte golge bile yokAnladım referans olarak bakmıştır o zaman bence. Belirtin de var mıydı? Benim de bugün slaatalık bana bi koktu bi koktu sürekli kokular alıyprum canım çekiyo bazen de iğrenç geliyor. Az daha sabredip kan vercem yine sanırım adet olmazsam ama olacakmışım gibi geliyor
Ay sorma durmak çok zor ya ben hiç bekleyemiyorumBana da hic adet olmiycam gbi geliyo ama bilemedim testte golge bile yokelimde birkac test var dayanip nisan basi yapmaliyim varsa ozmn cikar ama durmkta zor
8 subat adet oldum 1 hafta surdu 27 subat bdha kanamam oldu ben hangisini sat saycam bat ne bilmiyorum oyuzden mart sonu nisan ilk haftasini bekliyorum 4 haftaya tamamlamak icin 27 sinden sonrayiAy sorma durmak çok zor ya ben hiç bekleyemiyorumsenin kaö gün geçmişti
Merhaba, psikolojik de olabilir tabii ki ama ben hamile olduğumu bilmeden yani reglden 1 hafta kadar önce anlamsız şekilde yaptığım yemeklerden tiksinmeye başlamıştım. Yerken lokmalar boğazımı kapatıyor öğüresim geliyordu. 5.haftadan sonra şiddetlenerek arttı tabii ama yine de olabilir diye söylemek istedim.Kızlar selam reglim 25 martta, 8 gün var yani. Birkaç gündür bel ağrım var bugün de sanki hafif hafif midem bulanıyor. Psikolojik mi acaba bu kadar erken mide bulantısı olur mu?
8 gün nasıl dayanacaksın8 subat adet oldum 1 hafta surdu 27 subat bdha kanamam oldu ben hangisini sat saycam bat ne bilmiyorum oyuzden mart sonu nisan ilk haftasini bekliyorum 4 haftaya tamamlamak icin 27 sinden sonrayi
Testler bosa gidiyo 2 tane yaptim tek cizgi ama kasık agrımda biseyler oluyo diyip durtuyor arada beklemezsem test kalmayacak8 gün nasıl dayanacaksınhelal olsun sana.
Ben 3 4 kere kan verdim bu ay artık mecbur ben de bekliyorum. Kolum delik deşik olduTestler bosa gidiyo 2 tane yaptim tek cizgi ama kasık agrımda biseyler oluyo diyip durtuyor arada beklemezsem test kalmayacakunutmam lazim 8 gun herseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?