Kızlar test yapanlar var mı 😍

Kan verdim canım

Eklentiler

• Screenshot_20230319-150621.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 100
Bende sabah yaptim yine test ama tek cizgi kasığımda batmalar oluyor üşütüyormuyum gebelik olcakmi bilemiyorum adet olcagim gunude hesaplayamiyorum ben birde 8 subat adet oldum 27 subat tekrar kanamam oldu neyi baz alcagmi bilemedim bu ayin sonuna kadar pozitif cikmaz ise yoktur zaten beklemedeyim bende

buda benim kan testim 1 martta genel kontrolde kan vermistim beta hcg alinmişti ozamnki degerim 0 in altında bakalim ay sonunda nolcak

Benimki de böyle çıktı

Eklentiler

• Screenshot_20230319-150621.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 92
Böyle

Eklentiler

• IMG-20230319-WA0001.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 92
Bu 5 olanı acilden verdim 1.20 olanı nrml.polikinlik ama aynı hastane

Anladım referans olarak bakmıştır o zaman bence. Belirtin de var mıydı? Benim de bugün slaatalık bana bi koktu bi koktu sürekli kokular alıyprum canım çekiyo bazen de iğrenç geliyor. Az daha sabredip kan vercem yine sanırım adet olmazsam ama olacakmışım gibi geliyor

Bana da hic adet olmiycam gbi geliyo ama bilemedim testte golge bile yok elimde birkac test var dayanip nisan basi yapmaliyim varsa ozmn cikar ama durmkta zor

Bana da hic adet olmiycam gbi geliyo ama bilemedim testte golge bile yok elimde birkac test var dayanip nisan basi yapmaliyim varsa ozmn cikar ama durmkta zor
Ay sorma durmak çok zor ya ben hiç bekleyemiyorum senin kaö gün geçmişti

Ay sorma durmak çok zor ya ben hiç bekleyemiyorum senin kaö gün geçmişti
8 subat adet oldum 1 hafta surdu 27 subat bdha kanamam oldu ben hangisini sat saycam bat ne bilmiyorum oyuzden mart sonu nisan ilk haftasini bekliyorum 4 haftaya tamamlamak icin 27 sinden sonrayi

Kızlar selam reglim 25 martta, 8 gün var yani. Birkaç gündür bel ağrım var bugün de sanki hafif hafif midem bulanıyor. Psikolojik mi acaba bu kadar erken mide bulantısı olur mu?
Merhaba, psikolojik de olabilir tabii ki ama ben hamile olduğumu bilmeden yani reglden 1 hafta kadar önce anlamsız şekilde yaptığım yemeklerden tiksinmeye başlamıştım. Yerken lokmalar boğazımı kapatıyor öğüresim geliyordu. 5.haftadan sonra şiddetlenerek arttı tabii ama yine de olabilir diye söylemek istedim.

8 subat adet oldum 1 hafta surdu 27 subat bdha kanamam oldu ben hangisini sat saycam bat ne bilmiyorum oyuzden mart sonu nisan ilk haftasini bekliyorum 4 haftaya tamamlamak icin 27 sinden sonrayi
8 gün nasıl dayanacaksın helal olsun sana.

Testler bosa gidiyo 2 tane yaptim tek cizgi ama kasık agrımda biseyler oluyo diyip durtuyor arada beklemezsem test kalmayacak unutmam lazim 8 gun herseyi
Ben 3 4 kere kan verdim bu ay artık mecbur ben de bekliyorum. Kolum delik deşik oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…