- 31 Ekim 2016
- 10
- 20
- 3
- 36
Kimisi isterde olmaz, kimisi istemez ama olurİstemiyordum planlı değildi
Amin allah isteyipte olmayan herkese nasip eder inş dünyanın en güzel duygusu olmalı annelik çok teşekkür ederimAllh en kısa zamanda hayırlısıyla size de nasip eder inşallah
Allah hayırlısıyla size de nasip etsin inşTEBRİKLER :)) DARISI BİZİM BAŞIMIZA
Canım hamilesin ya kan testi ver hemen hem de çok belli çizgi :)Sizce sonuc pozitif mi en son eylül 24 de adet gördüm ekim boş geçti az önce de test yaptım ilk idrarım değil sabah yapmadım fark eder mi bekliyorıö görüşlerinizi
Başka bir hormonal bi sıkıntı olabilir mi acaba pozitif gözükmesine sebeb olacakKesinlikle hamilesin zaten adet tarihinde de çok büyük bi gecikme varmıs
tabiki pozitif ben burdayim diye bagriyo bebis ☺Sizce sonuc pozitif mi en son eylül 24 de adet gördüm ekim boş geçti az önce de test yaptım ilk idrarım değil sabah yapmadım fark eder mi bekliyorıö görüşlerinizi
sanmam benimde son adet tarihim 24 eylüldü ve suan 6 haftalık gebeyim. Yani farklı bir sorun olsa teste bu kadar net çift çizgiyi göremezdin. Şimdi gidip kan tahlili ver benceBaşka bir hormonal bi sıkıntı olabilir mi acaba pozitif gözükmesine sebeb olacak
uzgunum halinize gercekten cok uzuldum ne yapmayi dusunuyorsunz peki istemiyordum diosunz herkes ister bulamaz kimi istemiyodum hazir degilim der ilerdede olmazDaha okulum var ailem var bi yandan üf bilmiyorum valla inanasım gelmiyor hala allh size bağışlasın bebeğinizi maşşlah
Bu akşam ya da yarın akşam gideceğimsanmam benimde son adet tarihim 24 eylüldü ve suan 6 haftalık gebeyim. Yani farklı bir sorun olsa teste bu kadar net çift çizgiyi göremezdin. Şimdi gidip kan tahlili ver bence
Kimyasal veya sağlıksız bi gebelik olsaydı vucudun bunun sinyallerini verirdi sana. Yani kanama veya şiddetli sancı gibi sorunlarla karşılaşırdın diye düşünüyorum.Kimsayal gebelik falan da olabilir mi bu kadar gecikmeye problem çıkqrtırmıydı öyle birşey olsahhmasal
İlk gebelik kürtaj olursa sıkıntı yaşarmıyım ilerideuzgunum halinize gercekten cok uzuldum ne yapmayi dusunuyorsunz peki istemiyordum diosunz herkes ister bulamaz kimi istemiyodum hazir degilim der ilerdede olmaz
sonradan farkettim istenmeyen bir gebelikmiş. Büyük ihtimal bu gebelik sağlıklıdır adetin çok gecikmiş çünkü canımSizce sonuc pozitif mi en son eylül 24 de adet gördüm ekim boş geçti az önce de test yaptım ilk idrarım değil sabah yapmadım fark eder mi bekliyorıö görüşlerinizi
Kasık agrım arada oluyor adet görcekmişim gibi ama hafif. Göğüslerim dokununca acıyor bi dolgunluk var ama mide bulqntım bi kez oldu sadeceKimyasal veya sağlıksız bi gebelik olsaydı vucudun bunun sinyallerini verirdi sana. Yani kanama veya şiddetli sancı gibi sorunlarla karşılaşırdın diye düşünüyorum.
Kasık ağrın mide bulantısı gögüs agrısı falan varmı
ÖZel değilse neden istewmiyorsun canım kaç yaşındasın ? eşin biliyormu durumu o ne diyor?Kasık agrım arada oluyor adet görcekmişim gibi ama hafif. Göğüslerim dokununca acıyor bi dolgunluk var ama mide bulqntım bi kez oldu sadece
kesinlikle sağlıklı bi gebeliğin var hatta bence en az 5 haftalık.Kasık agrım arada oluyor adet görcekmişim gibi ama hafif. Göğüslerim dokununca acıyor bi dolgunluk var ama mide bulqntım bi kez oldu sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?