Kızlar teste bakar mısınız

Kesinlikle hamilesin zaten adet tarihinde de çok büyük bi gecikme varmıs

BİRŞEY SORCAM BEN OVÜLASYON TESTİNDE GEBELİK BELLİ OLUR DİYE OKUDUM AKŞAM BİR FORUMDA VE ELİMDE SON BİR TANE KALMIŞTI SABAH KALKTIĞIMDA YAPTIM VE PEMBEYDİ YANİ KIRMIZI YADA KOYU DEĞİL ADETİME 2 GÜN VAR BU ARADA SİZCE DOĞRULUK PAYI NEDİR YORUMLARINIZ RİCA EDİCEM

Başka bir hormonal bi sıkıntı olabilir mi acaba pozitif gözükmesine sebeb olacak
sanmam benimde son adet tarihim 24 eylüldü ve suan 6 haftalık gebeyim. Yani farklı bir sorun olsa teste bu kadar net çift çizgiyi göremezdin. Şimdi gidip kan tahlili ver bence

Daha okulum var ailem var bi yandan üf bilmiyorum valla inanasım gelmiyor hala allh size bağışlasın bebeğinizi maşşlah
uzgunum halinize gercekten cok uzuldum ne yapmayi dusunuyorsunz peki istemiyordum diosunz herkes ister bulamaz kimi istemiyodum hazir degilim der ilerdede olmaz

sanmam benimde son adet tarihim 24 eylüldü ve suan 6 haftalık gebeyim. Yani farklı bir sorun olsa teste bu kadar net çift çizgiyi göremezdin. Şimdi gidip kan tahlili ver bence
Bu akşam ya da yarın akşam gideceğim

Kimsayal gebelik falan da olabilir mi bu kadar gecikmeye problem çıkqrtırmıydı öyle birşey olsa hhmasal
Kimyasal veya sağlıksız bi gebelik olsaydı vucudun bunun sinyallerini verirdi sana. Yani kanama veya şiddetli sancı gibi sorunlarla karşılaşırdın diye düşünüyorum.

Kasık ağrın mide bulantısı gögüs agrısı falan varmı

Sizce sonuc pozitif mi en son eylül 24 de adet gördüm ekim boş geçti az önce de test yaptım ilk idrarım değil sabah yapmadım fark eder mi bekliyorıö görüşlerinizi
sonradan farkettim istenmeyen bir gebelikmiş. Büyük ihtimal bu gebelik sağlıklıdır adetin çok gecikmiş çünkü canım hemen doktora görüneceksin madem karar vermen gerekiyor.

Kasık agrım arada oluyor adet görcekmişim gibi ama hafif. Göğüslerim dokununca acıyor bi dolgunluk var ama mide bulqntım bi kez oldu sadece

gunahini falan gecicem biliyosunuzdur zaten nette kurtaj olan bebegin hikayesini izlemeni tavsiye ederim sadece duymustum kurtajdan sonra zor oluyo die ama net bilgim yok ama alisirsin kac yasindasn biraz buyuse hareketini hissetsen artik ondan ayrilamaz hale gelirsin inan benim 1 bucuk yasinda kizim var simdide hamileyim 9 haftalik allahim he isteyene gercekten isteyene evlat kokusuna hasret olanlarada nasip etsin

Kasık agrım arada oluyor adet görcekmişim gibi ama hafif. Göğüslerim dokununca acıyor bi dolgunluk var ama mide bulqntım bi kez oldu sadece
ÖZel değilse neden istewmiyorsun canım kaç yaşındasın ? eşin biliyormu durumu o ne diyor?

kesinlikle sağlıklı bi gebeliğin var hatta bence en az 5 haftalık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…