Gideceğim akşam ya da yarn akşamsonradan farkettim istenmeyen bir gebelikmiş. Büyük ihtimal bu gebelik sağlıklıdır adetin çok gecikmiş çünkü canımhemen doktora görüneceksin madem karar vermen gerekiyor.
Canım hamilesin hayırlı olsun Rabbim kucağına da almayı nasip etsin insSizce sonuc pozitif mi en son eylül 24 de adet gördüm ekim boş geçti az önce de test yaptım ilk idrarım değil sabah yapmadım fark eder mi bekliyorıö görüşlerinizi
daha önceki açtığı konular gözüküyor mu2014 ve 2015 bu aylarda bu tarz konular açmışsın her sene bu zamanlar hamile kaliyorsun galibaneden korunmuyorsun doğru düzgün evli değilsin bebek istemiyorsun ama 3 sefer konun var baska zamanlarda
İstenmeyen derken anlamadım canım evli misin acabaaaaaaa ?Yanılma payı varmıdır acaba istenmeyen bi gebelik
Korundugunu belirtmemissin de akillim...Ruyaya yatmadim heralde nerden bileyim korundugunuKorunmadığımı nerden biliyorsunuz bir akıllı sizsiniz
istenmeyen gebelikmisHamilesin
Sizce sonuc pozitif mi en son eylül 24 de adet gördüm ekim boş geçti az önce de test yaptım ilk idrarım değil sabah yapmadım fark eder mi bekliyorıö görüşlerinizi
yok hamile değilsin. nezleysen falan arada böyle pozitif çıkıyor. te allaaaam yaaaa..
en son 24 eylülde regl olmuşsun. iki üç haftalık gecikmen var. beyin biraz geç sinyal göndermiş test yapmak için. aynı beyin bir türlü korunma yöntemleri olduğunu idrak da edememiş.
kürtaj bir korunma yöntemi değildir!
bütün konularında kafayı korunmaya takmışsın. ileride mutlu bir yuva kurup sen de anne(!) olacaksın ha? öldürmeyip sağ bıraktığın olursa tabi...
sevişmeyi beceren bu bünyelere en azından korunmayı akıl edebilecek kadar beyin nakli falan yapılsa. bir değil iki değil üç değil. nakil gerekli olmuş. ya da kısırlaştırın kendinizi. kimle istiyorsanız sınırsız yatın kalkın..
burada yıllarca uğraşıp, tedavi görüp, hamile kalmaya çalışan, kalbi evlat sevgisine özlem duyan bir sürü insan var. korunmadan girdiğiniz ilişkiler yüzünden hamile kalıp, bebeği istemiyorum diye başlık açmayın şuraya!!!
istenmeyen gebelikmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?