ben yazamadım sen yazmışsın eline sağlık.Zaten test kabak gibi pozitif.Hamile miyim diye sormasi abes.Gerizekali olmayan herkes anlar.
katiliyorum sana oda bir can be ne hakkin var senin istenmeyen gebelik hooop yat masaya aldiir eve gel rahatca yat 1sene sonra gene istenmeyen gebelik gene ayni seyler onlara nasil hesap verceksin senYa şu çocukların günahına girmesinler ya. Ya adam gibi korunun yada yapmayın bişey kardeşim!
İnşaallah aldırmak gibi bir niyetin yoktur.
Böcek öldürür gibi çocukları katleder olduk.
Kürtaj=katliam dır.
Ooy oyy..cevap bekliyorum konu sahibi
katiliyorum sana oda bir can be ne hakkin var senin istenmeyen gebelik hooop yat masaya aldiir eve gel rahatca yat 1sene sonra gene istenmeyen gebelik gene ayni seyler onlara nasil hesap verceksin sen
yok hamile değilsin. nezleysen falan arada böyle pozitif çıkıyor. te allaaaam yaaaa..
en son 24 eylülde regl olmuşsun. iki üç haftalık gecikmen var. beyin biraz geç sinyal göndermiş test yapmak için. aynı beyin bir türlü korunma yöntemleri olduğunu idrak da edememiş.
kürtaj bir korunma yöntemi değildir!
bütün konularında kafayı korunmaya takmışsın. ileride mutlu bir yuva kurup sen de anne(!) olacaksın ha? öldürmeyip sağ bıraktığın olursa tabi...
sevişmeyi beceren bu bünyelere en azından korunmayı akıl edebilecek kadar beyin nakli falan yapılsa. bir değil iki değil üç değil. nakil gerekli olmuş. ya da kısırlaştırın kendinizi. kimle istiyorsanız sınırsız yatın kalkın..
burada yıllarca uğraşıp, tedavi görüp, hamile kalmaya çalışan, kalbi evlat sevgisine özlem duyan bir sürü insan var. korunmadan girdiğiniz ilişkiler yüzünden hamile kalıp, bebeği istemiyorum diye başlık açmayın şuraya!!!
yorum yapamaz sa niye konu acmis o zaman yorum istemis
insan canı tüm dinlerin üstündedir. burada kimse "günahkarsın yanacaksın!" demedi zaten. aynı hatayı tekrarlaması ve kürtajı korunma yöntemi sanması büyük bir cahillik!Milletin uckuru niye baskalarini geriyo ki. Belki inancsiz bi insan. Size ne yani bundan ister aldirir ister dogurur. Herkesin hayatina kimse karisamaz yargilayamaz yorum yapamaz !
Böyleleri derken?? Haddinizi bilin ayrıntı bilmediğiniz bir konuda atıp tutmayın arayıpda bulamaZ kimisi derken o bulamayan sensen neden bulamadığın gayet acıkYazık ya cidden herkes ister bulamaz böyleleri de kendi hatasını zavallı bir canlıya mal ediyor... Ne deyim Allah ıslah etsin.
Kan testi içinaldrmak icinmi gideceksin
Tabiki hamilesinSizce sonuc pozitif mi en son eylül 24 de adet gördüm ekim boş geçti az önce de test yaptım ilk idrarım değil sabah yapmadım fark eder mi bekliyorıö görüşlerinizi
bence duzgun konusmalisin karsindaki cok istiyodur olmuyodur sen niye oyle yorum yapiyosun ki sen actin konunu ve cekildin o zaman bir aciklama yapsaydinda bu kadar dagalmasaydi konu demi!Böyleleri derken?? Haddinizi bilin ayrıntı bilmediğiniz bir konuda atıp tutmayın arayıpda bulamaZ kimisi derken o bulamayan sensen neden bulamadığın gayet acık
26 yasındayım tabiki isterim ama suan hiç uygun değildi olanlı değildi kan testini görene kadar inanamıyacagım sanırımgunahini falan gecicem biliyosunuzdur zaten nette kurtaj olan bebegin hikayesini izlemeni tavsiye ederim sadece duymustum kurtajdan sonra zor oluyo die ama net bilgim yok ama alisirsin kac yasindasn biraz buyuse hareketini hissetsen artik ondan ayrilamaz hale gelirsin inan benim 1 bucuk yasinda kizim var simdide hamileyim 9 haftalik allahim he isteyene gercekten isteyene evlat kokusuna hasret olanlarada nasip etsin
evt var bebek dese ne yapicaksinKan testi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?