Kızlar teste bakar mısınız

cevap bekliyorum konu sahibi
katiliyorum sana oda bir can be ne hakkin var senin istenmeyen gebelik hooop yat masaya aldiir eve gel rahatca yat 1sene sonra gene istenmeyen gebelik gene ayni seyler onlara nasil hesap verceksin sen

ya ben polikistik overim vardi bekarliktan beri tedavi gordum doktor adi altinda cahil bir adam bana cocugun olmaz senin dedi bu arada yasim 15 16 ben salya sumuk agliyorum bebegim olmicak diye catladim nerdeyse ve sonra evlendim doktr yine aynisini soyledi ben persan bir halde agliyorum yine ve rabbim nasip etti allahima sukurler olsun kustum yemek yiyemedim ama ona bile sukrettim simdi bunlari okuyorum burda uzuntuden duramiyorum arkadaslar var agliyo burda resmen bebek ozlemi duyuyolar siz istenmeyen diyosunuz hala

Ağzınıza sağlık

Milletin uckuru niye baskalarini geriyo ki. Belki inancsiz bi insan. Size ne yani bundan ister aldirir ister dogurur. Herkesin hayatina kimse karisamaz yargilayamaz yorum yapamaz !

hayirli olsun deyince istemiyorum diyo tum yorumlari okuyun oyle cevap verin gecin

Milletin uckuru niye baskalarini geriyo ki. Belki inancsiz bi insan. Size ne yani bundan ister aldirir ister dogurur. Herkesin hayatina kimse karisamaz yargilayamaz yorum yapamaz !
insan canı tüm dinlerin üstündedir. burada kimse "günahkarsın yanacaksın!" demedi zaten. aynı hatayı tekrarlaması ve kürtajı korunma yöntemi sanması büyük bir cahillik!
bir can söz konusu olduğunda herkes karışır, yorum yapar! yorum istemeyen başlık açmasın buraya.
eğer yorum yapma hakkını kısıtlayacaksak insan canına değer vermeyen insanlar sussun! anlatım bozukluğu olan cümlelerinizi de alınız ve susunuz lütfen.

Yazık ya cidden herkes ister bulamaz böyleleri de kendi hatasını zavallı bir canlıya mal ediyor... Ne deyim Allah ıslah etsin.
Böyleleri derken?? Haddinizi bilin ayrıntı bilmediğiniz bir konuda atıp tutmayın arayıpda bulamaZ kimisi derken o bulamayan sensen neden bulamadığın gayet acık

Böyleleri derken?? Haddinizi bilin ayrıntı bilmediğiniz bir konuda atıp tutmayın arayıpda bulamaZ kimisi derken o bulamayan sensen neden bulamadığın gayet acık
bence duzgun konusmalisin karsindaki cok istiyodur olmuyodur sen niye oyle yorum yapiyosun ki sen actin konunu ve cekildin o zaman bir aciklama yapsaydinda bu kadar dagalmasaydi konu demi!

26 yasındayım tabiki isterim ama suan hiç uygun değildi olanlı değildi kan testini görene kadar inanamıyacagım sanırım

Sen ne vicdansız bir kadınsın ki istemiyosun allahım böylelerini ıslah etsin ben 3 senedir bebek hasretiyle yanıp tutuşuyorum 2 bebeğimi kaybettiğim için o kadar üzülmüştüm ki rabbim sonunda nasip etti tekrar ama bakıyorum ki ey güzel rabbimin sana lutfedip bir bebek göndermesi ve senin bunu geri cevirmen allah sizin gibilere evlat nasip etmese keşke tövbe yarabbim günahada sokuyosunuz insanı madem istemiyodun prezervatif kullansaydınız ya oda olmadı kadın kontrol hapları diye birşey var allahım ne mal insanlarsınız ya sizin gibiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…