- 28 Haziran 2025
- 281
- 99
- 13
- 31
İnşallah canımİnşallah en kısa zamanda olur canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımİnşallah en kısa zamanda olur canım![]()
Yaptın mı peki sonuç nedir ?İnşallah canım ikinci test negatif ama yarın sabah bidaha yapim
Evet yaptım bugun negatif çıktı dün pozitif çözemedim erken mi ondan mı öyle çıktıYaptın mı peki sonuç nedir ?
O zaman bir test daha :)Evet yaptım bugun negatif çıktı dün pozitif çözemedim erken mi ondan mı öyle çıktı![]()
Adet günümü beklicem artık canım 4 günüm kaldıO zaman bir test daha :)
Adet günün geldi mi canımarkadaslar merhaba daha öncelerde dediğim gibi ben bundan 10 15 gün önce inanılmaz bir kasık agrısı çektim gece uykumdan uyandırıcak kadar yürüken oturuken sürekli olarak batma agrı yapıyodu neyse o bi şekilde geçti agrısı şimdi ben adetime 9 gün varken artımedle test yaptım pozitifi gördüm sonra yalancı dedikleri için dün yani adetime 5 gün kala predoktor ile test yaptım anlık bi çift çizgi çıktı fakat sonra kayboldu kuruyunca ortasındada ince bi çizgi oluştu bence test bozuktu dünden beridirde peçeteyle sildikçe gelen kahve pembe bi lekelenmem var bunu adetemi bağlamalımıyım bilemiyorum
4 günüm var işte cumartesi gözüküyor takvime göreAdet günün geldi mi canım
Benimle aynı olcan canım4 günüm var işte cumartesi gözüküyor takvime göre
Ya sanki üstte var gibiEki Görüntüle 3620687 üstteki dün ilk idrarla yaptım alttaki bugun öğlen ikinci idrarla yaptım
Evet canım kurumuş hali bu pembeydi silik şekilde bende çok heyecanlandım görünce ama bugun negatif çıktı galiba ilk idrarla yapmak lazım kasık ağrım devam ediyorYa sanki üstte var gibi![]()
Canım sağdakinde silik te olsa var gibi adetine kaç gün varKızlar bana da bi bakıverin yaaaa nolur
Aay benim de inanılmaz kasık ağrım var 3 gün kaldı reglime. Test yapsam mı bilmiyorum çünkü hiç hamile değilmişim gibi geliyorEvet canım kurumuş hali bu pembeydi silik şekilde bende çok heyecanlandım görünce ama bugun negatif çıktı galiba ilk idrarla yapmak lazım kasık ağrım devam ediyor
Kaset alıp yapsak aslında iyi olurdu onuda öneriyorlar beraber adet olcaz kız hamiş değilsekAay benim de inanılmaz kasık ağrım var 3 gün kaldı reglime. Test yapsam mı bilmiyorum çünkü hiç hamile değilmişim gibi geliyor![]()
Adet bugün ya da yarın olmalıyım ama testi öğlen yaptım sabahı bekleyemedmCanım sağdakinde silik te olsa var gibi adetine kaç gün var
Yarın sabah tekrarla canım çok fark ediyor dün pozitif gördüm ben ilk idrarda bugun ilk le yapmadık negatifAdet bugün ya da yarın olmalıyım ama testi öğlen yaptım sabahı bekleyemedm((
Aaayy inşallah yaa. Ben evde ovülasyon testi vardı bir sonraki ay kullanırım diye almıştım. Daha hiç kullanmadım onu yaptım. Herhalde bir anlam ifade etmiyorKaset alıp yapsak aslında iyi olurdu onuda öneriyorlar beraber adet olcaz kız hamiş değilsek![]()
Bu ovulasyon testi mi canım buna göre hamile misin ben hiç yapmadım ondanAaayy inşallah yaa. Ben evde ovülasyon testi vardı bir sonraki ay kullanırım diye almıştım. Daha hiç kullanmadım onu yaptım. Herhalde bir anlam ifade etmiyortest alıp yapmak lazım aslında.