- 28 Haziran 2025
- 250
- 88
- 13
- 31
Amin canım senin adet tarihin ne zamandı ben kaçırdım orayıHadi inşallah gelsin minnaklar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım senin adet tarihin ne zamandı ben kaçırdım orayıHadi inşallah gelsin minnaklar![]()
Benim bat 28 Temmuz, seninki ?Amin canım senin adet tarihin ne zamandı ben kaçırdım orayı![]()
26 temmuz benimki canımBenim bat 28 Temmuz, seninki ?
Hadi hayırlısı26 temmuz benimki canım
Canım aynısı bende de var regl olcam dedim hatta dünHadi hayırlısıbende de her an Regl olacakmış hissi var rahim bölgemde, hem alt karnım çok sıcak hem de ara ara ateş basıyor.
Ben test yapmaya korkar oldum artık, Regl günü yapacağım.Canım aynısı bende de var regl olcam dedim hatta dün
Bence de canım ben ağrıya dayanamadım yoksa beklemeyecektimBen test yapmaya korkar oldum artık, Regl günü yapacağım.
İnşallah kanda da sağlıklı bir şekilde görürsünBence de canım ben ağrıya dayanamadım yoksa beklemeyecektim
İnşallah canım varsa 4+1 haftalık belli olur mu acabaİnşallah kanda da sağlıklı bir şekilde görürsün![]()
Kaba hesapla, yumurtlamadan 10 gün sonra yerleşme olsa, yerleşme olduktan 2-3 gün sonra kanda görünüyormuş. Geç döllenme olmazsa belli olması gerekİnşallah canım varsa 4+1 haftalık belli olur mu acaba![]()
12 gün oldu canım yumurtlama tarihimden sonra şuan yarın belli olması lazım o zamanKaba hesapla, yumurtlamadan 10 gün sonra yerleşme olsa, yerleşme olduktan 2-3 gün sonra kanda görünüyormuş. Geç döllenme olmazsa belli olması gerek![]()
Bir kaç gün sapma da olabileceğini düşünerek ona göre kan ver12 gün oldu canım yumurtlama tarihimden sonra şuan yarın belli olması lazım o zaman![]()
Ek olarak idrarda varsa kanda da çıkmalı deniliyor12 gün oldu canım yumurtlama tarihimden sonra şuan yarın belli olması lazım o zaman![]()
Evet idrarda bugun daha net canım hemen çıktı yarın bide kan veriyim bakalım çıkar inşallahEk olarak idrarda varsa kanda da çıkmalı deniliyor
Hadi inşallah, haber verEvet idrarda bugun daha net canım hemen çıktı yarın bide kan veriyim bakalım çıkar inşallah![]()
Tamam canım yazarım yarın mutlakaHadi inşallah, haber ver![]()
Bence 6 gün kala çok yeni olduğu için çıkmadı. Ya da geç döllenme olmuş olabilir. İdrar testleriniz hep pozitif çünkü. Bende 4 gün kala kanda 12 ile öğrenmiştim. 2 gün önce yapsam çıkmazmış geç döllenme olmuşEvet idrarda bugun daha net canım hemen çıktı yarın bide kan veriyim bakalım çıkar inşallah![]()
Hadi ya gözünüz aydın çok sevindim inşallah vardır bakalımBence 6 gün kala çok yeni olduğu için çıkmadı. Ya da geç döllenme olmuş olabilir. İdrar testleriniz hep pozitif çünkü. Bende 4 gün kala kanda 12 ile öğrenmiştim. 2 gün önce yapsam çıkmazmış geç döllenme olmuşinşallah sizin de vardır bebişiniz
![]()
Ayyy en belirgin belirti, iyice kendini belli ediyorKızlar lekelenmem var adet olacakmışım gibi![]()