Hafif bir silik çizgi var sanki bulanık resimler
Eki Görüntüle 2608779Hafif bir silik çizgi var sanki bulanık resimler
Yani yok mu gebelik6 gün gecikmeye göre çok silik geldi bana.
Silik olduğu için net yoktur diyemem. Kan testi vermeniz gerek.Yani yok mu gebelik
Ortamın durumundan ve olduğum yerin ulaşımından veremiyorum maalesefSilik olduğu için net yoktur diyemem. Kan testi vermeniz gerek.
Silik çizgi var ben gördüm, 3. resimde belli. 4 haftalık falandır ondan silik çıkmış daha çok yeni olduğu için. Hamilesiniz hayrlı olsunAdetim 6 gün geçti lütfen gebelik testime bi bakar mısınız varmı sizce bn anlayamadım bu resimler ilk 5 dk ya ait nolur bişey söyleyin. Ortam şartlarından hastaneye de gidemiyorum ulaşımı zor köydeyim...
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunSilik çizgi var ben gördüm, 3. resimde bellu. Hamilesiniz hayrlı olsun
Adetim düzenli evet ama yumurtlamamı bilmiyorum.İkinci çizgi var, sonuç pozitif ama çok silik..
Adetin düzenli midir? Düzenli yumurtlar mısın?
Canım sonuç pozitif, sağlıkla, hayırlarla kucağına al inşallahAdetim düzenli evet ama yumurtlamamı bilmiyorum.
Amin inşallah ilk bebeğim düştü bundan korkuyorum o yüzdenCanım sonuç pozitif, sağlıkla, hayırlarla kucağına al inşallah
Sonuç ne oldu acaba?Amin inşallah ilk bebeğim düştü bundan korkuyorum o yüzden
Benimde ilk testim böleydi 1 gün gecikmeyle sizin sonuç neAdetim 6 gün geçti lütfen gebelik testime bi bakar mısınız varmı sizce bn anlayamadım bu resimler ilk 5 dk ya ait nolur bişey söyleyin. Ortam şartlarından hastaneye de gidemiyorum ulaşımı zor köydeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?